Toimittajan valinnat: 8 parhaasta makeup-lahjasettiä jokaisesta budjetista

Miksi antaa vain yhden lahjan, kun voit käsitellä meikki junkies luettelossa useita kerralla?

Näiden loistavien loma-asetusten avulla voit tehdä juuri niin. Jokainen sisältää joukon viimeisimpiä, kuumimpia tuotteita tutkia; sävyissä, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä; ja kaikki hämmästyttävä hinta. Jotkut (kuten tämä ja tämä) ovat jopa merkitty juuri nyt!

Mikäli sinä'käytät $ 30, $ 50, 100 dollaria tai enemmän, tässä on kahdeksan mielekkään lahjapakkausta. Toimivat nopeasti, ennen kuin ne myyvät!

Charlotte Tilbury Upea Look in a Clutch

Charlotte Tilbury's Dreamy Look in Clutch on lopullinen johdatus Charlotte Tilburyn meikkiin. Viiden kappaleen sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset saavuttaaksesi hehkuvan, kultaisen meikkipeilin ("Dreamy Look"), riippumatta siitä, mikä ihosi on. Se sisältää täyden koon Legendary Muse Palette ja Hot Lips huulipuna Secret Salma, ruusuinen mauve & molemmat ovat uusia tuotteita lanseeraamaan! Saat myös mini huulirasvan, musta eyeliner ja Legendary Lashes Mascara. Jotta voit soveltaa niitä juuri oikein, siellä's huulipunan muotoinen USB-asema, joka kytkeytyy tietokoneeseen ja jolla on yksinomainen opetusohjelma.

Bite Beauty Discovery -setti

Bite Beauty Discovery Set on huulipunan rakastaja's unelma läsnä. Päähavainto on täysikokoinen Amuse Bouche Lipstick Beetrootissa, runsas marja. Jos olet turvassa't yrittänyt tätä huulipunan linjaa ennen, sinä're in hoitoon: se's uskomattoman kermainen, kosteuttava ja pigmentoitu. Matalamman avaimen muotoilu näyttää siellä's Matte creme Lip Crayon Leche, pölyinen vaaleanpunainen. Tiedä, että kukin huulen väri yksin maksaa yhtä paljon kuin tämä pakki! Mutta odota, siellä'lisäksi saat deluxe-kokoisen Agave-huulten naamarin, joka sopii talvikuukausina, ja Line & Define Lip Primer, jotta värit pysyvät kauemmin.

Marc Jacobs paikkasi tai minne? Viiden kappaleen matkasuutinkokoelma

Tuore joukko meikkiharjoja arvostetaan aina, varsinkin kun se on's Marc Jacobs Sinun paikkasi tai minun? Viiden kappaleen matkasuutinkokoelma. Vaikka ne'oletettavasti matka-kokoinen, siellä'ei mitään syytä, jota et voinut't käytä näitä tavallisina harjoiltasi. Saat viisi: kasvoharjaa, perustaharja, luomiväri harja, luomiväri harja ja silmälasien harja. Kaikki on valmistettu korkealaatuisista synteettisistä hiuksista ja ne ovat tyylikkäässä metallivihreässä pusseissa Marcin kanssa's allekirjoitus silkki tupsu. 

Kat Von D ikuinen Obsession Liquid Lipstick Collector's Edition

Kuvittele, että sinulla on täydellinen vaatekaappi pitkäkestoisista, kuivumattomista nestemäisistä huulipunista jokaisessa varjossa, joka on kuviteltavissa. Että'mitä saat yhdessä Kat Von D Everlasting Obsession Liquid Lipstick Collectorin kanssa's Edition, yksi suosikki sarjoista kauden. minä en'ei ymmärrä hypeä hänen ikuisen nestemäisten huulipunkkansa, ennen kuin yritin kokeilla näitä, ja nyt olen täysin saanut sen. Ne'uudelleen niin hyvä! Tämä kokoelma sisältää 15 suosittua sävyä, mukaan lukien kaksi koskaan nähnyt -ättyä yksinoikeutta (Devil, punainen, ja Lovecraft, nude). Ne tulevat ponnahdusikkunan kirjekuorikytkimellä, joka kaksinkertaistuu näyttö- / varastokotelona.

NARS Sarah Moon Thousand Worlds Huulet & Nail Set

Naiselle, joka aina maalaa huuliaan ja vinkkejä, siellä's NARS Sarah Moon Thousand Worlds huultenrajauskynä. Tämä on osa loma-yhteistyötä, jossa on ranskalainen valokuvaaja Sarah Moon, ja siinä on kaksi mini-kynsilakkaa sekä kaksi minimaalinen huulipunaa. Kynsien La Dame En Noir on syvä burgundi ja La Dame En Blanc on lämmin beige. Huulille Eva on marja punaisena, kun Codie on lämmin punainen. Ne tulevat tyylikkääseen lucite-säilytyslaatikkoon.

Hyödyttää heitä're Real! Big Sexy Lip Kit

Trend mavens arvostaa hyötyä'he're Real! Big Sexy Lip Kit, koska se tarjoaa huipentavan huulipunan, joka ei't jopa käynnistää ensi vuoteen. he kutsuivat're Real! Kaksois Lip, se's huulipuna ja vuoraus yhdessä, ja saat neljä minis (joka on oikeastaan ​​melko maxi) yrittää tässä sarjassa. Syvä sävy ulkokohdan linjoilla ja estää höyhenpeittoa, kun taas vastaava vaaleampi sävy täyttää muualla huulet yhdessä yhdellä kätevällä pyyhkäisyllä. Neljä sävyä ovat Flame Game (oranssi punainen), Pink Thrills (kirkas vaaleanpunainen), Revved-Up Red (kirkas punainen) ja Lusty Rose (pehmeä vaaleanpunainen).

Tarte Kiss Bliss Tarteist Creamy Matte huulitiiviste & Crayon Set

minä'Olet aina ollut Taren huulitiivisteiden tuoksu ja Tarte Kiss Bliss Tarteistin Creamy Matte Lip Paint & Crayon Setin avulla saat 10 erilaista vaihtoehtoa, jotka sopivat täydellisesti käsilaukkuun. Viisi deluxe-kokoista Tarteistista Lip Crayons (janoissa, raivoissa, vyyreissä, kuningas ja meme). Voit käyttää niitä yksin tai Tarteista kermainen Matte Lip -maaleilla (Bae, Fomo, Fab, Inspo ja Chill) pitkäikäisille, kermamaalille mattapinnoille. Pro kärki huulten kynät: don't kierrä niitä liikaa, koska ne ovat't sisäänvedettävä.

Liian taitettu Let It Glow Highlight & Blush Kit

Liian taustalla oleva Let It Glow Highlight & Blush Kit olisi ihanteellinen teini-ikäiselle, joka on juuri päässyt meikkiin tai joka rakastaa ihastuttavaa, korostettua ihoa. Se's kaikki saavuttaa hehkuva, "talvi strobe" ja kolme brändiä'deluxe-kokoisia suosituimpia tuotteita. Kynttilän valo Rosy Glowissa on korostusjauhe; Snow Bunny Luminous Bronzer on luonnollinen kultainen vaaleanpunainen bronzer; ja Love Flush 16-tunnin punastuminen Love Hangover on yleisesti mairitteleva, lämpimän vaaleanpunainen jauhepuhallus. Plus saat kauniin sydämen muotoisen harjan soveltamaan niitä.

johtopäätös

Nämä ovat vain muutamia parhaista makeup-lahjapakkauksista vielä tänä jouluna!

Tarvitsetko lisää ehdotuksia? Katso nämä:

Oletko fani makeup lahjasettien fani?
Oletko kokeillut jotain näistä?

Leave A Comment

− 2 = 4