Toimittajan valinnat: 5 parasta H & M: n uutta Makeup Line -tuotetta

Niin paljon kuin minä rakkaus kauneus, minä'm täydellinen muoti freak sydämessä. Vaatteet vain puhuvat minulle! Joten kun nämä kaksi maailmaa törmäävät yhteen, saan hyvin, hyvin rohkeita. Ja kun onnea voi olla, he äskettäin törmäsivät mahtavimmalla mahdollisella tavalla. 

Jos olet turvassa't kuulin, minä'm puhumme yksi minun suosikki nopea muoti vähittäismyyjät, H & M, ja niiden tuoreen uusi kauneus valikoima.

H & M'Uuden kauneusosaston JUST-mainos on käynnistynyt valikoiduissa myymälöissä, ja siinä on useita tuotteita, kuten kynsilakkaa; Hairstyling-tuotteet (muotoilutyökalut, sumutteet, balsamit ja voiteet); kehonhoito (tuoksu, pensaikot ja voiteet) ja meikki. Naurettava määrä meikkejä, kaikissa väreissä auringon alla. Tämä on niin jännittävää! 

Voit vain kuvitella kuinka kuun aikana olin, kun H & M lähetti minulle ihastuttavan viiden kohteen paketin testatakseen:

Tässä'mitä yritin:

Ensimmäiset asiat ensin, anna's puhua pakkauksesta. voin't auttaa, mutta rakastavat tyylikästä mustavalkoista teemaa H & M on käynyt. Sinä pystyt'Näet näissä kuvissa, mutta mustat tiivisteet ovat valkoisia pohjia (paitsi blush, joka on kulta). 

Kaikki saamani esineet tulivat ulompiin laatikkoihin, joten voitit'ei tarvitse huolehtia sormenjäljistä ihmisistä, jotka koskettavat pakkausta, ennen kuin otat sen kotiin.

Tässä's alhaalla jokaisella:

H & M viimeistelyjauhe

Jos siellä'yksi asia, jonka voisin vaihtaa ihoni suhteen, se olisi minun superöljyinen nenän alue. Tuloksena, minä've kääntyi valkaisulevyihin ja viimeistelyjauheeseen yrittääkseen korjata tilannetta ja pitää öljyä laumassa. Valitettavasti olen turvassa'ei ollut liian onnistunut ... tähän asti. 

Tässä'Sopimus: Käytän yleensä jauhetta, kun kaikki meikki on päällä, ja työpäivän loppuun mennessä nenäni on yhtä rasvainen kuin se oli ennen meikkiä. Mutta kun H & M-viimeistelyjauhe on tehty, ihoni on Tuskin öljyinen kahdeksan tuntia myöhemmin, mitä voin't auttaa, mutta olla vaikuttunut. 

Missään tapauksessa se ei ole niin matta tai yhtä ohjattu kuin heti sovelluksen jälkeen, mutta kaikella rehellisyydellä mielestäni tämä toimii paremmin kuin Marc Jacobs Perfection -jauhe. Ja alle 10 dollaria, se's varastaa!

Tässä's jauhe lähikuva: 

Se'ei ole niin kevyt tai "featherweight" kuin minun Marc Jacobs jauhe (MJ voittaa tuolla edessä, kädet alas), mutta se ei't mennä raskas tai cakey joko. Se's jonnekin keskellä, ja että'ei ole huono asia. 

minä'd swatch it for you, mutta oikeastaan, se vain jatkuu läpikuultava. Kuten useimmat viimeistelyjauheet, se ei tehnyt't tehdä paljon vaivaa hakea, ja muutamalla pyyhkäisyllä, loisto oli poissa! Toistaiseksi niin hyvä, H & M. 

Myymälä: H & M viimeistelyjauhe

H & M Powder Blush

Yay, punastele! Sen on oltava yksi suosikki meikki luokista, joten luonnollisesti voisin't odottamaan saada H & M Powder Blush Aprikoosi minun posket. 

Tämä aprikoosin väri näyttää rotua pakkaukselta ja jopa sormellani. Valo persikka-vaaleanpunainen on niin kaunis! 

Mutta kun tämä sävy sekoittuu iholle, se ei todellakaan haalistu. Niin paljon, että siellä'ei ole edes mitään osoitusta, koska sinä'Luulen, että katsot vain ihoa! 

Halusin rakastaa tätä punastua, mutta se vain ei't toimittaa. Tässä's toivoen sitä'vain Tämä sävy.

Myymälä:H & M Powder Blush

H & M kynsilakka

Tiedät'd olla innoissani katsomaan kynsilakkaa näiden H & M-herkkujen joukossa! Tämä värikkävä sävy, December Dawn, on selkeä, hohtava, värinvaihteleva kiillotus, joka on tarkoitettu käytettäväksi pohjan päälle. 

Olen parikytkin joulukuun Dawn kanssa Essie's Wrap Me Up, neutraali alasti Cashmere Matte-kokoelmasta, jonka olen tarkistanut täällä. Rakastan sitä alaston värin tähden, koska se antaa sille jotain erikoista, ja valosta riippuen upea iridescent sävy.

voin't sanoa paljon pysyvän valta tämän varjossa, koska käytin sitä top coat. Sama koskee sovellusta; se soveltui hyvin, mutta käytin vain yhtä kerrosta. Olen ehdottomasti sitä mieltä, mutta nähdä miten H & M's Kynsilakkauslinja todella pinoa laadukkaasti, minä'd täytyy kokeilla kermanväristä. 

Pidän todella harjasta, vaikka! Se's tiheä ja leveä, mikä tekee siitä helppoa. Ja korkki on't liian pitkä, mikä helpottaa jokaisen iskun hallitsemista. 

Lopullinen tuomio: voin'Odotan, että saan käsiä enemmän sävyjä, varsinkin lompakkoystävällisellä hinnalla!

Myymälä: H & M kynsilakka

H & M luomiväri paletti

Me kaikki tiedämme, etten halua't todellisuudessa eyeshadow, mutta kun avain Smoky Nudes Palette, olen heti halunnut sen. Tarkoitan, jos todella käytti varjo, nämä olisivat siis minun värejä. Pidän siitä siellä's vähän kaikkea tässä paletissa. Hohdokas sävyistä mattapohjaisiin perusasioihin saat kaiken! 

Seuraavassa on kaikki yhdeksän varjoa, jotka on swatched for ya:

He don't on nimiä, joten me'll vain mennä sarakkeisiin täällä. Tummempi sävy, pääasiassa kolonnissa kaksi ja kolme, on hieno pigmentti ja kevyemmät ovat vain valoa. 

Ei-varjoisana käyttäjänä voin voittaa't saavuttaa nämä päivittäin, mutta ne näyttävät helpolta käyttää ja sekoittaa. Voisin edes peittää heidät seuraavaan varjotapahtumaan, vaikka minäkin'Minulla on suuresti parannettava sovellustekniikoita!

Myymälä:H & M luomiväri paletti

H & M Cream huulipuna

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, anna'puhu huulipunasta. Ensinnäkin H & M: n pakkaus's uuden Cream Lipstick on kuolla. Beige ja kulta putki on vain niin tyylikäs! Se on mukava paino siihen ja ei't tuntuu halpaa ollenkaan. 

Minä pyyhkäin Candy Applen huulilleni ja heti rakastin sitä. Sen kermainen kaava koski välittömästi huuliani, ja väri oli hämmästyttävä. Normaalisti ei koskaan käytä punaista työtä, mutta en't mieleen yllään tämä, koska se oli aivan oikea ... ei liian kirkas eikä liian rohkea. 

Löysin sen, että tämä kesti vain niin kauan kuin minulla oli muitakin huulipunaa (tai olen maksanut enemmän!), Mutta ennen kaikkea syömisen ja juomisen jälkeen se jätti mukavan tahra. Rakkaus! 

Myymälä:H & M Cream huulipuna

johtopäätös

Luulen, että tiedät jo kuinka minä'aion tehdä tämän tarkistuksen, mutta minä'll merkitä se sinulle joka tapauksessa. Aja, don't kävele lähimpään H & M: iin ja tartu uuteen kauneustarpeeseen! 

Viisi tuotetta, joita yritin saada minua kutinaa koko kokoelman löytämiseksi. Hinnat ovat melko lyömätön, laatu on loistava ja voin vain kuvitella (onnellisesti) menettää kaikki meikki, hiustuotteet ja tuoksu. Tämä on koko voittaja kirjoissani. 

Shop-editori's Picks

Oletko tarkistanut H & M Beauty vielä?
Mitä mieltä sinä olet?

Leave A Comment

− 6 = 4