Toimittajan valinnat: 18 parasta sinkkioksidia aurinkovoidetta kasvoillesi

Se'ei ole salaisuus, että minä'Mineraalisten aurinkovoiteiden edustaja, etenkin kasvojesi kohdalla.

Ei vain ne ovat paljon turvallisempaa terveydelle kuin kemialliset aurinkovoiteet, ne'myös vähemmän todennäköisesti aiheuttavat ihoreaktioita ja lämmön aiheuttamaa pigmentaatiota. Että'koska sinkkioksidi ja titaanidioksidi toimivat istumalla iholla'n pinnan heijastamiseksi pois valosta sen sijaan, että tunkeutuisivat verenkiertoon (jossa kemialliset suodattimet todella absorboivat UV-energiaa).

Mutta arvaa mitä? Se's ei riitä yksinkertaisesti napata mitään SPF: n "mineraalilla" etiketissä! Kuten selitin täällä, useimmat markkinoilla olevat tuotteet saavat't sisältävät riittävän suuria aktiivisia aineita, eivät ole tosi laajakirjoisia tai sisältävät muita vahingollisia ainesosia. 

Että'miksi minä'teit kaiken työn puolestasi. minä'Säilyttivät ainesosaluettelot jokaisessa valtavassa jälleenmyyjänä ja EWG: ssä's vuosittainen opas, joka yhdistää tämän oppaan parhaan aurinkovoiteesi kasvoille. (Keho aurinkovoiteet seuraamaan!)

Tässä'mitä etsin kasvon aurinkovoidetta:

Oletko valmis näkemään, mitkä aurinkovoiteet mittaavat? Nyt sitä mennään!

CyberDerm yksinkertaisesti sinkki Sun Whip SPF 30

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

CyberDerm yksinkertaisesti sinkki Sun Whip SPF 30 on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauneustuotteista ja ensimmäinen todella tehokas aurinkovoite, jonka olen koskaan löytänyt. (Nyt on paljon enemmän sinkkiä, mutta muutama vuosi sitten, se oli't tapauksessa!) Made in Canada, sillä on yksi markkinoiden korkeimmista sinkin sisällöistä, kosteuttava, ei-valkaisevaa oliiviöljyä.

Mistä ostaa: Detox Market & # x2022; berderm

Aktiivinen ainesosa: (paino / paino) 22% sinkkioksidia. Muut ainesosat: Aqua, Capryliini / Capric Triglyceride, Glyceryl Isostearate, Polyhydroxystearic Acid, Cetearyl Olivaatti, Sorbitan Olivaatti, Methyl Cellulose, Tetrapeptide-21, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Butyleeniglykoli, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid. 

Derma E luonnollinen mineraali aurinkosuoja SPF 30 kasvot

& # x2713; Korkean sinkin & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Matala-silikoni & # X2713; Ei-valkaisuun

Derma E luonnonmateriaali aurinkovoidetta SPF 30 Face on JUST uudistettu, ja nyt se on's vielä parempi! Ne heittävät sinkin sisällön, mutta sillä on silti samanlainen kevyt, öljytön kosteusvoidetta. Että'siksi ajattelen sitä's yksi parhaista vaihtoehdoista akne-altis iho. Huomaa: jos voit't löytää se, tartu vauvan version, koska ainesosat ovat täsmälleen samat!

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Dermstore & # x2022; Amazon.com & # x2022; Amazon.ca & # x2022; Derma E

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut aineet: puhdistettu vesi, kookos-kaprylaatti (kookospähkinä), dekaprylyylikarbonaatti, lauryliglukosidi (kasvin johdannainen), polyglyseryyli-2-dipolyhydroksiestearaatti, glyseriini (kasviperäinen), mikrokiteinen selluloosa (kasviperäinen) Camellia Sinensis -lehtiuutti *, Panthenol (provitamiini B5), natriumasorbyylifosfaatti (C-vitamiini), tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), fytiinihappo, trietoksikaprylyylisilaani, polyhydroksisteariinihappo, Xanthan Gum, bentsyylialkoholi, etyyliheksyyliglyseriini, tokoferoli. * Sertifioitu orgaaninen 

Asenne 100% Mineral Sunscreen SPF 30

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Attitude 100% Mineral Sunscreen SPF 30 voi olla tarkoitettu lapsille ja perheille, mutta se myös tekee upeasta kasvojen aurinkovoidetta kaiken ikäisille, koska sen korkea sinkki, hajusteenmukainen kaava minimaaliset ainesosat. Se's myös kanadalainen! Kerma-geelirakenne vaatii hieman sekoittamista, mutta jättää mukavan puolikylläisen viimeistelyn.

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; Attitude Living

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi (20%). Muut ainesosat: Aqua, kapryyli / kapriiniglyseridi, setearyylialkoholi, setearyyliglukosidi, glyseryyli-isostearaatti, glyseryylistearaatti, C10-18-triglyseridit, glyseriini, polyhydroksisteariinihappo, etyyliheksyyliglyseriini, kaprylyyliglykoli, ksantaanikumi, natriumglukonaatti.

Attitude Sensitive Skin 100% mineraali aurinkosuoja SPF 30

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Attitude Sensitive Skin 100% Mineral Sunscreen SPF 30 on uusi, kuiva ja herkkä iho, joka on tehty mieleen. Kansallinen ekseema-yhdistys hyväksyy sen'joka on rikastettu yhdellä prosenttisella kolloidisella kaurahiutalla, mikä vähentää kutinaa, punoitusta ja tulehdusta. Tekstuuri on creamier ja aluksi, tad stickier kuin niiden säännöllinen SPF, mutta se kuivuu kauniisti. Jos ihosi pyrkii olemaan reaktiivinen, tämä on täydellinen sinulle. 

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Attitude Living

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi (20%). Muut ainesosat: Aqua, kapryyli / kapriini triglyseridi, setearyylialkoholi, setearyyli-glukosidi, avena sativa (kaura) -ydinjauhot, glyseryylisostearaatti, glyseryylistearaatti, C10-18-triglyseridit, glyseriini, polyhydroksisteariinihappo, etyyliheksyyliglyseriini, kaprylyyliglykoli, ksantaanikumi,.

Rocky Mountain saippuayritys Vanilla Coconut luonnollinen aurinkosuoja SPF 31

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Rocky Mountain saippuayhtiö Vanilla Coconut Natural aurinkovoide SPF 31 on uusi, 100 prosenttinen luonnollinen aurinkovoide, jossa on hienovaraisen vaniljan tuoksu. Se on kermainen rakenne, mutta se on helposti levitettävissä. Siinä on myös hieman beigenväristä sävyä, joten se ei't mennä valkoiseksi. Kun hierotaan ihoon, siellä's vähän väsymystä, mutta mielestäni se menee pois noin 20 minuutin kuluttua.

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Rocky Mountain saippuayhtiö

Aktiivinen ainesosa: sinkkioksidi 20,1%. Muut ainesosat: Capryyli / Capric Triglyceride, Glyceryl Isostearate, Polyhydroxystearic Acid, Aqua, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin *, Coco-glukosidi, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alkoholi, Arachidyl Glucoside, Natural Vanilla Flavour / Aroma, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Hectorite, Natural Coconut Flavor / Aroma, Xanthan Gum. * Orgaaniset 

Juice Beauty SPF 30 öljytön kosteusvoide

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Juice Beauty SPF 30 -öljytön kosteusvoide ei ole vain täynnä sinkkiä, mutta myös runsaasti hapettumisenestoainetta sisältäviä kasvitieteellisiä uutteita ja hyaluronihappoa. Rakenne on kevyt ja valkoinen sävy katoaa todella nopeasti. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miksi jotkut arvostelut kuvastavat sitä "rasvaisena", koska haluaisin't sanoa lainkaan. voin't tuntuu jopa tämä minun ihollani! Se'joka on rasvainen tai joka vain haluaa kevyttä hydraattia.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Ulta & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Dermstore & # x2022; SkinStore & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Vapaa ihminen & # x2022; Juice Beauty

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut ainesosat: aloe barbadensis (aloe mehu) *, pyrus malus (omenamehu) *, vitis vinifera (valkoinen viinirypälemehu) *, kapriinikapselihapon triglyseridit, sorbitaanistearaatti, polyglyseroli-10 lauraatti, magnesiumsulfaatti, tokoferoli (E-vitamiini ), magnesiumoksorifosfaatti (C-vitamiini), hyaluronihappo (kasviperäinen), punica granatum (granaattiomenaiset hedelmämehut), leväuute, cucumis sativus -hedelmäuute (kurkku), panthenoli (B5-vitamiini), sitruunan limonumi oksidit, fenetyylialkoholi, etyyliheksyyliglyseriini, Citrus reticulata (mandariinisoranssi); sitrus aurantium (petitgrain). * Sertifioitu orgaaninen

Asenne 100% Mineral Face Stick SPF 30

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Asenne 100% Mineral Face Stick SPF 30 on brändin keppi's kosteusvoidetta aurinkosuojaa. Sillä on sama osuus sinkkioksidista, mutta luonnollisissa öljyissä ja muttereissa, jotka auttavat sitä liukumaan ihon läpi. Pidän aina pitävän kiinni kämmenlaukussaan, joka on suojattu. Se's myös ihanteellinen huulille!

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Attitude Living

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi (20%). Muut ainesosat: Olea europaea (oliiviöljy), euphorbia cerifera (kandelilla) vaha, teobroma-kakao (kaakao), voin butyrospermum parkii (shea), ricinus communis (risiini), kookos nucifera (kookospähkinäöljy), glyseryylistearaatti se, polyhydroksisteariinihappo.

Badger All Season kasvotupp SPF 35

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Silikoni-free

Toinen keppi on Badger All Season Face Stick SPF 35, jonka sinkki on vieläkin korkeampi, ja vieläkin muokattu ainesosaluettelo. Tämä on ainoa puhtain, luonnollisin aurinkosuojakerroin I've löytänyt. Muista vain, että maali on't tyylikkäin, se menee paksu ja valkoinen, joten tarvitsee paljon hankausta sisään.

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Amazon.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; Badger Balm

Aktiivinen ainesosa: sinkkioksidi 22,5%. Muut ainesosat: * Ekstra-neitsytoliiviöljy, * Mehiläisvaha, * Kaakaovoi, * Shea Butter, * C02 Rosemary-uutetta. * = Sertifioitu orgaaninen.

CyberDerm Joka aamu Sun Whip SPF 25

& # x2713; Korkean sinkin & # x2713; PUFA-vapaa & # x2713; Matala-silikoni & # X2713; Ei-valkaisuun

CyberDerm Joka aamu Sun Whip SPF 25 on ainoa aurinkosuoja I'koska se yhdistää sinkkioksidia kapseloidun oktoksoaatin kanssa. Vaikka kemiallinen suodatin, kapselointi tekee sen toimivan kuin mineraali, istuu päälle ihon. Yksinkertaisesti sinkkiin verrattuna tämä on kevyempi ja mattapintainen rakenne, joka saattaa olla parempi, jos sinulla on rasvainen iho. 

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; berderm

Aktiiviset ainesosat: (paino / paino) 15% sinkkioksidia (ZinClearTM), 7,5% oktinoksaattia (kapseloituna). Muut ainesosat: Aqua, capryyli / kapristen triglyseridi, glyseryyli-isostearaatti, polyhydroksisteariinihappo, glyseryylisarvaatti, PEG-75-stearaatti, Ceteth 20, Steareth-20, glyseriini, cetyyli, dimetikoni, metyyliselluloosa Trinatriumetyleenidiamiinisukkinaatti, ksantaanikumi, Hapan, caprylyyliglykolin, piidioksidin, PVP: n, kloorisenseeni, setyylialkoholi, natriumsitraatti, fenoksietanoli, dinatrium EDTA.

bareMinerals Prep Step SPF 50 Mineraalipuuteri Daily Prep Lotion

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # X2713; Low-silikoni & # X2713; Ei-valkaisuun

Uusi bareMinerals Prep Step SPF 50 Mineral Shield Daily -valmistepakkaus on saatavilla vain Yhdysvalloissa juuri nyt, mutta se's yksi parhaista mainstream aurinkovoiteet I'olen nähnyt. Itse asiassa sillä on suurin osuus sinkkioksidista tässä luettelossa! Sävyjä säästäviä pigmenttejä, joten se ei't mennä valkoiseksi, ja tekstuuri on ohut ja levittävä, samanlainen kuin seerumin säätiö (joka arvostan hyvin). Se's alhainen silikoni, ja se on öljytön.

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Ulta & # x2022; Kevät ja # x2022; bareMinerals

Ainekset: titaanidioksidi 4,1%, sinkkioksidi 23,8%. Muut ainesosat: Kookospähkinät, Caprylyl Caprylate / Kaprate, Vesi, Skvalane, Adipiinihappo / Neopentyyli-Glykoli Crosspolymeeri, Polyglyceryl-2-di-isostearaatti, Piidioksidi, Glyseriini, Propanedioli, Sorbitaaniseskviostearaatti, Isosteariinihappo, Coco-Caprylaatti / Kapraatti, Trietoksikaprylysiilaani, Ote, Moringa Oleifera -seeruliuos, butyleeniglykoli, magnesiumhydroksidi, natriumsitraatti, sitruunahappo, polyesteri-1, silikaattimetyylisilaatti, dinatriumfosfaatti, fenoksietanoli. Sisältää: kiille, titaanidioksidi, rautaoksidit.

Drunk Elephant Umbra Sheer fyysinen päivittäinen suoja SPF 30

& # x2713; High-sinkki & # x2713; Low-PUFA & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Niin monet teistä ovat kysyneet minulta, mitä ajattelen Drunk Elephant Umbran Sheer Physical Daily Defence SPF 30: sta. Ja vastaukseni on ... se näyttää melko hyvältä! Tietenkin se ei ole't saapui vielä Kanadaan, mutta ainesosa-viisas, se korvaa kaikki laatikot paitsi PUFA yksi. Se'ei ole PUFA-vapaa, mutta ainakin se's alhainen PUFA. Siemenöljyn jäljitysmäärät eivät todennäköisesti ole suuria riskejä, ja tiedän sen's viileä brändi juuri nyt, joten ... sinulla on siunaukseni! Se'se on silti sata kertaa parempi kuin mikään kemiallinen SPF.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Dermstore & # x2022; Drunk Elephant

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut aineet: vesi, capryyli / kapriini triglyseridi, dikprylyylikarbonaatti, glyseriini, pentyleeniglykoli, stearet-2, propaanidioli, stearet-21, polyhydroksisteariinihappo, seeteryylialkoholi, piidioksidi, Haemocoaccus Pluvialis -uute, Helianthus Annunus (auringonkukka) -juomaproteiini, Vitis Vinifera -mehujuusto, Helianthus Annunus (auringonkukka) -seerumi, Simmondsia Chinensis (Jojoba) -siemenöljy, vadelmaöljy / tokoferyylisukkinaatti Aminopropaanidiolesterit, hydrolysoitu vehnäproteiini, tokoferyyli asetaatti, tokoferoli, merivesi, asetyyli glukosamiini, setearyyliglukosi-, Natrium Stearoyyli glutamaatti, Tetrahexyldecyl askorbaatti, glysiini, sakkaroosi, lesitiini, Triethoxycaprylylsilane, ksantaanikumi, Trinatriummonofosfaatti Ethylenediamine disukkinaatti, Caprylhydroxamic Acid, kiille, kaprylyyli- glykoli, fenoksietanoli, titaanidioksidi (CI 77891 ), Rautaoksidit (CI 77491).

Drunk Elephant Umbra Tinte fyysinen päivittäinen suoja SPF 30

& # x2713; High-sinkki & # x2713; Low-PUFA & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

siellä's myös uudet Drunk Elephant Umbra Tinte Fyysinen päivittäinen suoja SPF 30, sävytetty muoto alkuperäisestä! Sama kommentti täällä; se olisi parempi, jos se ei't on siemenöljyjä (marula on kunnossa), mutta se's kaukana huonosta valinnasta. Arvosteluista tuntuu, että sävytetty versio sopii keskikokoisille tummille ihon sävyille, mutta mahdollisesti liian syvälle kohtuullisille tyypeille, jotka pitävät kiinni alkuperäisestä.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Drunk Elephant

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut aineet: vesi, capryyli / kapriini triglyseridi, dikprylyylikarbonaatti, glyseriini, pentyleeniglykoli, stearet-2, propaanidioli, stearet-21, polyhydroksisteariinihappo, seeteryylialkoholi, piidioksidi, Haemocoaccus Pluvialis -uute, Helianthus Annunus (auringonkukka) -juomaproteiini, Vitis Vinifera -mehujuusto, Helianthus Annunus (auringonkukka) -seerumi, Simmondsia Chinensis (Jojoba) -siemenöljy, vadelmaöljy / tokoferyylisukkinaatti Aminopropaanidiolesterit, hydrolysoitu vehnäproteiini, tokoferyyli Asetaatti, tokoferoli, meri- vesi, asetyyliglukosamiini, setearyyliglukosidi, natriumstyreyyliglutamaatti, tetraheksidekyyliaskorbaatti, glysiini, sakkaroosi, natrium C14-16-olefiinisulfonaatti, lesitiini, trietoksikaprylyylisilaani, ksantaanikumi, trinatriumetyleenidiamiinidisku- kinaatti, capryylihydroksamihappo, Fenoksietanoli, titaanidioksidi (CI 77891), rautaoksidit (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Shiseido Ultimate aurinkosuoja SPF 50+ WetForce herkälle iholle ja lapsille

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa 

Yllättäen ainoa tavaratalon aurinkosuoja, joka täyttää minun standardit, on Shiseido Ultimate Sun Protection -kosmetiikka SPF 50+ WetForce herkälle iholle ja lapsille. Tämä olisi minun suositus, jos sinä'uida tai hikoile paljon, koska se on vesitiivis jopa 80 minuuttia ja ilmeisesti tulee tehokkaammin märkä. minä'm silikonisäiliön arvaus auttaa sitä pysymään iholle paremmin. Se'myös enemmän valkaisevia kuin useimmat. Mutta sen aiottuun tarkoitukseen se todella tekee työtä!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Ulta & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Birchbox & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Shiseido

Aktiiviset aineosat: titaanidioksidi 9,1%, sinkkioksidi 19,3%. Muut aineet: Dimetikoni, vesi, butyleeniglykoli, glyseriini, di-isopropyylisbaataatti, polymetyylimetakrylaatti, hydrogenoitu polydeeni, Peg-10-dimetikoni, syklometikoni, Peg-9-polydimetyylisiloksietyylidimetikoni, bis-butyylidimetikoni-polyglyseryyli-3, Peg-6, trimetyylisiloksisilikaatti, Peg-32 , Peg / Ppg-14/7-dimetyylieetteri, Scutellaria Baicalensis -juuripurenta, Rubus Idaeus (vadelma) -hedelmäuutetta, Aloe Barbadensislehtiuutetta, Thymus Serpillum -uutetta, Alumiinidearaattia, Alumiinihydroksidia, Vetydimetikonia, Isosteariinihappoa, Disteardimoniumhektariittia, , Natriummetafosfaatti, trietoksikaprylyylisilaani, steariinihappo, dekstriinipalmitaatti, distearyldimoniumkloridi, tokoferoli, Syzygium Jambos Leaf Extract.

Neutrogena Sheer sinkki kasvot SPF 50

& # x2713; High-zinc & # x2713; PUFA-vapaa & # X2713; Ei-valkaisuun

Neutrogena Sheer Sink Face SPF 50, siellä's lopulta kunnon aurinkovoidetta valtavirran apteekki brändi! minä'm niin iloisesti yllättyneenä siitä, kuinka paljon sinkkiä he tuottivat tähän's korkein'm tietoinen tässä hintaluokassa. Kuten tavallista, ne pakattiin silikoneilla, mutta kuten Shiseido, se on vedenkestävää 80 minuuttia ja öljytön.

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; Ulta

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi / Sinkkioksidi (21,6%). Muut ainesosat: akrylaatit / dimetyylikopolymeeri, C12-15-alkyylibentsoaatti, caprylyyliglykoli, cetyylidimetoni- / bis-vinyylimetyylikloripolymeeri, cetyyli-PEG / PPG-10/1-dimetikoni, klofenesiini, krysanteemiparthienium (Feverfew) Etikkahappo, natriumkloridi, styreeni / akrylaatti-kopolymeeri, tokoferyyliasetaatti, vesi (eau), etikkahappo, etikkahappo, glyseriini, glyseryylietenaatti, oktyylidodekyylitransferipolymeeri, fenetyylialkoholi, fenoksietanoli,.

Kosmea kosteuttava voide SPF 30

& # x2713; High-sinkki & # x2713; Low-PUFA & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Vaikka brändi tunnetaan parhaimmillaankin ruusupohjaisesta öljystä (jota minä DON'T suosittelen!), Kosmea Kosteuttava Lotion SPF 30 on hieno keksintö. Se's luonnollinen, sinkkioksidia hieman sävytetty voide. PUFA-sisältö on todella vähäpätöinen's enemmän tuoksuöljyä kuin PUFA täällä!

Mistä ostaa: Well.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; Kosmea

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20% paino / paino. Muut ainesosat: Aqua, capryyli / kapriini triglyseridi, caprylyyli-glykoli, cerearyylialkoholi, hydroksipropyylitärkkelysfosfaatti, fenetyylialkoholi, sorbitaanistearaatti, Boswellia, cateril-öljy, (Cascum) Hedelmäuutti, Glyseriini, Isoamyyli lauraatti, Rosa canina Hedelmäöljy, Hedelmämehuöljy, Cucumis sativus (Cucumber) Hedelmäuutti, Glyseriini, Sitruunahappo.

Suntegrity luonnollinen kosteuttava kasvovoide aurinkovoide & pohjamaali SPF 30

& # x2713; Korkean sinkin & # x2713; matala-PUFA & # x2713; matala-silikoni & # X2713; Ei-valkaisuun

Suntegrity luonnollinen kosteuttava kasvovoide & aurinkovoide SPF 30 on kosteuttava aurinkovoide, jonka avulla voit helposti ohittaa kosteusvoidetta. Kiitos silikoni puoliväli alas luetteloon, se toimii myös alustaksi meikki. Vaikka se's low-PUFA, kookos ja jojoba toivoivat jonkin verran kompensoivan auringonkukkaöljyä. 

Mistä ostaa: Detox Market & # x2022; Amazon.com & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Dermstore & # x2022; LeVert Beauty & # x2022; Vapaa ihminen & # x2022; Suntegrity

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut aineet: Vesi (Aqua), Aloe Barbadensis (Orgaaninen Aloe Vera) Leafmeitit, Capryylisikryyli triglyseridit (kookospähkinäöljyuutto), sorbitaanisaraatti (kasviperäinen), glyseryyliestaraatti (kasviperäinen), polyglyseryyli-4-isostearaatti Hexyl Laurate (kasviperäinen), Simmondsia Chinensis (Orgaaninen jojoba) siemenöljy, setyylidimetoni (mineraalivalmisteet), magnesiumsulfaatti (Epsom-suola), Helianthus annnu (orgaaninen auringonkukka), siemenöljy, Cucumis Sativus Algae Source), Hyaluronic Acid (Kasvien johdannainen), Chlorella Emersonii (Red Algae) -uute, Camellia Sinensis -lehtiuutti, Punica Granatum (orgaaninen granaattiomena), Citrus Grandis (Greippi) ) Essential Oil, Citrus Reticulata Blanco (Tangerine) Eteerinen öljy, Polyaminopropyl Biguanide *, Etyyliheksyyliglyseriini *. * Parabeeniton antimikrobinen aine

Suntegrity 5-in-1 luonnollinen kosteusvoide aurinkovoidetta SPF 30

& # x2713; Korkean sinkin & # x2713; matala-PUFA & # x2713; matala-silikoni & # X2713; Ei-valkaisuun

Suntegrityn tunnetuin SPF on niiden 5-in-1 luonnollinen kosteuttava kasvovoide SPF 30. Tämä on kuin sävytetty BB-kerma, joka on saatavana neljänä sävyinä. Käytin tätä kevyessä ennen kuin löysin muut luettelon yläosassa ja löysin tekstuurin, värin ja viimeistelyn. Ainoa syy minulle't käytä sitä nyt, koska minä'd käytä täysin PUFA-vapaita, silikonittomia tuotteita.

Mistä ostaa: Detox Market & # x2022; Amazon.com & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Dermstore & # x2022; Vapaa ihminen & # x2022; Suntegrity

Aktiivinen ainesosa: Sinkkioksidi 20%. Muut ainesosat: Aloe Barbadensis (Orgaaninen Aloe Vera) Lehtomehu, Capricril Triglycerides (Kookosöljyuute), Vesi (Aqua), Sorbitaanikarvaatti (Kasvien johdannainen), Glyceryl Stearate (Kasvien johdannainen), Polyglyceryl-4 Isostearaatti Hexyl Laurate (kasviperäinen), Simmondsia Chinensis (Orgaaninen jojoba) siemenöljy, setyylidimetoni (mineraalivalmisteet), magnesiumsulfaatti (Epsom-suola), Helianthus annnu (orgaaninen auringonkukka), siemenöljy, Cucumis Sativus Algae Source), Hyaluronic Acid (Kasvien johdannainen), Chlorella Emersonii (Red Algae) -uute, Camellia Sinensis (Orgaaniset vihreät teet) -uutteet, Punica Granatum -seerumiöljy, Polyaminopropyl Biguanide *, Etyyliheksyyliglyseriini *, rautaoksidi. * parabeenitonta säilöntäainetta

Block Island Organics Natural Face kosteusvoide SPF 30

& # x2713; High-sinkki & # x2713; Low-PUFA & # x2713; Silikoni-free & # X2713; Ei-valkaisuun

Lopuksi meillä on Block Island Organics Natural Face kosteusvoide SPF 30, jonka löysin EWG: n kautta. Rakastan sitä's sai yhden korkeimman sinkin sisällön aloe-pohjaan. Minusta se on alhainen PUFA, koska auringonkukkaöljy ei ole kymmenen parhaan. Ei ole huono vaihtoehto!

Mistä ostaa: Amazon.com & # x2022; Block Island Organics

Aktiivinen ainesosa: sinkkioksidi 22%. Muut ainesosat: Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel) Juice *, Aqua (Deionized Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Voi *, Camellia Sinensis Leaf Extract *, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Olivate , Glyseriini, glyseroli *, glyseriini-isostearaatti, Helianthus Annuus (auringonkukka) siemenöljy *, lesitiini *, polyhydroksisteariinihappo, Punica Granatum (granaattiomena), natriumbentsoaatti, natriumlauryyliglukosidihydroksipropyylisulfonaatti, ) Propaanidioli (* Sertifioitu orgaaninen)

johtopäätös

Nyt sinä'Nopeuttaa kaikkia parhaita kasvojen aurinkovoiteita! 

Sinä'huomaan, etten tehnyt't sisältävät jauheen aurinkovoiteet, jotka ovat harvoin säännelty harmaata aluetta, ja niitä pitäisi käyttää vain nykyisen suojan täydentämiseen. (Lisää täältä.) I'd suosittelemme aina käyttämään yhtä näistä korkean sinkkiä voiteet FIRST, jotta varmistat, että sinulla on asianmukainen tukikohta, joka estää sekä UVA- että UVB.

Haluan myös tunnustaa, että ymmärrän esteettiset haasteet mineraalisten aurinkovoiteiden avulla, jopa ns. "Valkaisevia" kaavoja. Saan sen, ja tiedän, että se on helppoa kuin kova henkilö! Mutta jos ainoa vaihtoehto on vahingollisen kemikaalin SPF: n käyttäminen, luulen sen'kannattaa yrittää työskennellä heidän kanssaan. 

Tämä voi tarkoittaa sitä, että käytät enemmän aikaa antamalla aurinkovoidesi uppoa ja / tai sekoittamalla alkuperäisen valkean valun. minä'veillä oli onnea silikoniton meikkiä päälle, mikä ei't aiheuta minulle mitään pillingia. Käytän tavallisimmin suosikki SPF: iä rakastetulla RMS Beauty "Un" Cover-Upilla ja jotain piidioksidijauhetta, jotta päästäisiin eroon liiallisesta väsymyksestä. Ja yritän laittaa meikkiä päälle, ei ihastella sitä, joten en't häiritse aurinkosuojakerrosta.

Toivottavasti tämä auttaa sinua ohjaamaan joitakin upeita aurinkosuojavalikoima tänä kesänä. Seuraavaksi tutustu parhaisiin korkean sinkin BODY-kaavaan!

Shop-editori's Picks

Oletko vaihtanut sinkkioksidia aurinkovoidetta?
Oletko kokeillut jotain näistä?

Leave A Comment

− 1 = 1