Toimittajan valinnat: 13 parhainta uutta huulipunan sävyä Sephorassa

Ei, että tarvitsette tekosyitä ostaa uusi huulipuna, mutta minä'sinun täytyy sanoa tämän kauden's sadon uusi sävy on erittäin jännittävä!

Sellaiset syksyiset huulet tarkoitti punaisia ​​huulia, ja se oli niin. Mutta nyt on niin paljon mielenkiintoisempia värejä.

Ajatella '90-luvun innoittamia ruskeita ja tiilenpunaisia, vampy oxbloods ja purples, shimmery luumuja ja kiiltävä vadelmia. Plus aina trendi alastomainen ja kirkas magenta (joka oli ennen tiukasti kesä, mutta ei enää).

minä've pyöristää eniten hakua syksyyn ja talveen, kaikki saatavilla Sephoralla ja siellä'S: n on oltava sävy (tai kolme) täällä'rakastan. 

Muuten, Sephora on helpottanut kanadalaisten ostoa! Saat:

Tässä ovat huiput syksyyn ja talveen:

Burberry huulipuna huulipuna nro 437 Oxblood

Burberry Lip Velvet huulipuna Oxbloodissa nro 437 on upea syvä burgundi, jossa on puolimatkat. Jos rakastat värjätystä ulkoasusta, tämä on sinua varten! Kaava tuntuu painoltaan ja antaa sinulle mykistyneen, elävän viimeistelyn. Jos haluat samanlaisen mutta hieman hienovaraisemman vaikutuksen, valitse Damson nro 425. 

Mistä ostaa:Sephora

Urban Decay Matte Revolution huulipuna vuonna 1993

Urban Decay Matte Revolution huulipuna vuonna 1993 on matta keskiruskea. Don'pelkää; vaikka se on '90-luvun innoittamana's todella super-imarteleva ja hyvin moderni näköinen sävy! Kaava on mukava ja ei ollenkaan kuivausta.

Mistä ostaa:Sephora

Kat Von D Studded Kiss Lipstick Chulassa

Kat Von D Studded Kiss Lipstick Chulassa on rikas, lämmin sienu. Verrattuna ennustettavissa oleviin sinivihreihin, näistä oranssinruskeista neliöistä löytyy niin paljon mielenkiintoisempaa! Kaava on matta ja korkea pigmentti; Suosittelen yllään huulirasvaa alla.

Mistä ostaa:Sephora

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid -huulipunio Todella valehtelijana

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip-potion True Liar on kaunis rohkea luumu. Voit myös pilata sen alas pehmeämmäksi mauvun tahraksi. Tämä on hybridi, jossa on huulipunan rikas pigmentti, mutta kiillon kiiltävä pinta. Toisin kuin useimmat nestemäiset huulipunat I'Olen yrittänyt, se ei't kuivata huulet.

Mistä ostaa:Sephora

Dior Addict Lipstick vuonna 976 Be Dior

Dior Addict huulipuna 976 Be Dior on kiiltävä vadelma, jossa on fuksia. Väri on yleisesti mairitteleva ja viimeistely on hyvin anteeksiantavaa, vain pyyhkäise se ja mene. Sen kosteuttavalla öljypohjaisella ytimellä tämä on erinomainen kylmän talven säälle.

Mistä ostaa:Sephora

Lancôme L'Absolu Rouge määritelmä 294 Le Pourpre

Lancôme L'Absolu Rouge määritelmä 294 Le Pourpre on syvä purppura. Don't häiritä kuinka pimeä se näyttää putkessa; se jatkuu hieman puhtaalla laadulla, ja siinä on punainen vihje, joka tekee siitä hyvin kulutettavia. Maali on kermainen matta, jojoba- ja eteeristen öljyjen ansiosta.

Mistä ostaa:Sephora

Laura Mercier Lip Parfait kirjoissa Jubilee

Laura Mercier Lip Parfait kirjoissa Jubilee on sinertävä punainen. Tämä on niin suuri kasvot kirkastava sävy, ja rakastan märkää loistaa. Vaikka sielläkin's paljon väriä, kaava on edelleen erittäin rauhallinen, täynnä ravitsevia vitamiineja ja butters.

Mistä ostaa:Sephora

Guerlain Kiss Kiss Roselip sävytetty huulirasva R374 Wonder Violette

Guerlain Kiss Kiss Roselip sävytetty huulirasva R374 Wonder Violette on yksinkertainen violetti. Kuten nimi osoittaa, tämä on sävytetty balsami, joten sinä'saada tonnia nesteytystä (kiitos ruusuöljystä) ja pehmeä huuhtoutunut ilme. Valkoinen pakkaus on niin tyylikäs!

Mistä ostaa:Sephora

Estée Lauder Pure Colour Sculpting Lipstick Desirousissa

Estée Lauder Pure Color Matte Sculpting -huulipuna Desirousissa on syvä ruskea ruskea. Olen todella lämpenee jopa ruskeat! Tämän marja saa sen elämään. Kermanvärisellä mattapintaisella tekstuurilla vaikutus on niin dramaattinen.

Mistä ostaa:Sephora

Fig

Tuore Sugar Lip Treatment on kuvassa helmeilevä viinin sävy. Kuinka viileä tämä hohde ja luumu yhdistelmä on? Jälleen, hyvin '90s! Kuten tavallista, kaava on hämärästi hydratoiva, riippuvuutta sitruunan sokerilla tuoksu.

Mistä ostaa:Sephora

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss & Rakkaus Keräilijät Lipstick 19 Fuchsia

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss & Rakkaus Keräilijät Huulipuna 19 Fuchsia on magenta. Sen ylellinen kermainen väri, se on ehdottomasti yksi hienoimmista cool-toned fuchsias I'olen koskaan yrittänyt. Voimmeko puhua lip-print-pakkauksesta? Pyörtyä!

Mistä ostaa:Sephora

Tarte Amazonian Butter Huulipuna Park Ave Prinsessa

Tarte Amazonian Butter Huulipuna Park Ave Prinsessa on alastomia. Sinä pystyt't mennä vikaan tämän melko vaaleanpunainen sävytetty neutraali, infusoida luonnollisia ainesosia. Väri on hienovaraista ja kiiltävää; se työskentelisi kenelle tahansa, ja se tuntuu erityisen hienolta kuivilta huulilta.

Mistä ostaa:Sephora

Dior Addict Fluid Stick Chicissa

Dior Addict Fluid Stick Chic on kiiltävä marja. Rakastan näitä kaavoja niiden peilimäiselle kiiltoa ja yhden pyyhkäisyn sovellukselle. Väri on myös hieman hillitty, joten se on hyvä valinta päivinä, jolloin et halua't haluavat täyden huulipunan vaikutuksen.

Mistä ostaa:Sephora

Shop-editori's Picks

1. Burberry Oxblood nro 437 | 2. Urban Decay 1993 | 3. Kat Von D Chula 4. Estée Lauder Todellinen Liar 5. Dior 976 Be Dior 6. Lancôme 294 Le Pourpre | 7. Laura Mercier Kirsikat Jubilee 8. Guerlain R374 Wonder Violette 9. Estée Lauder Desirous | 10. Tuore kuva | 11. Yves Saint Laurent 19 Fuksia 12. Tarte Park Ave Prinsessa 13. Dior Chic

Mitkä ovat suosikki huulipunasi syksyn ja talven osalta?
Oletko kokeillut jotain näistä sävyistä?

Leave A Comment

− 1 = 2