Tämä on paras hoitoaine rasvaiselle päänahalle ja kuiville päille

Yksi ärsyttävimmistä hiusongelmista, minun ei-nöyrän mielestäni, täytyy olla rasvainen päänahka ja kuivat päät. Kuinka epäoikeudenmukainen on se? 

minä've kokeillut helposti 30 kuivaa shampoa (tuote-obsession on todellinen), ja useimmat don't hiukan hiukseni pienintäkään. Jopa rakas Dove Dry Shampoo ostaa minut vain muutaman tunnin. 

Joten pääsen vahvistamaan hiuksiani'sillä se on pestävä joka toinen päivä, jota seuraa hiusöljy minun päähän.

Mutta äskettäin, minun #showerthoughts ajautunut siihen, että hiukseni on hasn'Olen etsinyt lähes yhtä rasvaa, kun menen peseytymään ja olen turvassa'etten nähnyt Marokkoilon pulloa elokuusta lähtien. 

Kun pudonnut Jack Black ravitsevaan hiuksiin ja päänahan hoitoon, tajusin, että tämä oli tuote, joka vastasi hiuksistani.

Useimmat hoitoaineet haluavat't tehdä surulliset, kuivat päät tuntuu hydratoitunut tarpeeksi, mutta tämä kermainen kaava tuntuu super-rikas, ylellinen voide, joka palauttaa suuren pehmeyden hiukseni. 

Voin jopa hieroa sitä suoraan päänahkaani, jota minä'm yleensä varovaisia, pelko rasvaisten juurien luomisesta. Mutta tämä tavara jättää hiukseni puhdasta ja kiiltävää juurista vinkkeihin.

Jack Black on teknisesti miehiä's line, joten luulen siksi tuote on muotoiltu niin loistavasti. 

He ymmärtävät, että jopa miehet-ystävän ystävät ovat't menevät pitämään hoitoa pois niiden kyyhkysiä, puhumattakaan kavereista lyhyillä hiuksilla. Niinpä se tarvitsi hydratoida hyvin jättäen jättämättä raskaan, rasvan jäännöksen, jota se tekee!

Kaava on täynnä proteiineja, öljyjä ja kasvitieteellisiä uutteita. Tässä's täydellinen ainesosaluettelo: 

Vesi (Aqua), Cetearyylialkoholi, Behriestumkloridi, Seteliumkloridi, Panthenoli, Ocimum Basilicum (Basilika) *, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Lehtiöljy, Mentha Piperita (Piparminttu) Öljy, Makrocystis Pyrifera (Kelp) (Auringonkukka) siemenöljy *, Salvia Officinalis (Sage) Öljy, Panax Ginseng juuripurenta, Citrus Grandis (Greippi) Kuoriöljy, Simmondsia Chinensis (Jojoba) siemenöljy, Mentha Arvensis Öljy, Daucus Carota Sativa (porkkana) (Rice) uutetta, hydrolysoitua riisiproteiinia, hydrolysoitua lupiiniproteiinia, hydrolysoitua silkkiä, biotiinia, (orgaanista) glyseriiniä *, Spirulina Maxima -uutetta, Symphytum Officinale -lehtiuutetta, Aloe Barbadensislehtiuutetta, Camellia Sinensislehtiuutetta, Makrocystis Pyrifera -uutetta, Euterpe Oleracea -hedelmää Kysteiini, dimetikoni, sitruunahappo, glyseriini, hyaluronihappo, natriumhyaluronaatti, menthoksipropaanidioli, etyyliheksyyliglyseriini, guarhydroksipropyylitioembonikloridi, propyleeniglykoli, polykvaternium-24, phe noxyetanol * Sertifioitu orgaaninen

Kaksi standouts minulle täällä ovat teepuuöljy ja jojobaöljy. Teepuuöljy on antibakteerinen supistava, joten'mitä minä'M guessing on hajottamassa öljyntuotantoa päänahassani. Ja jojobaöljy on itse asiassa ihmisen sebumin kaltainen vaha, joten se kosteuttaa parhoutuneita päitäni tapaan, jolla minun luonnolliset päänahkaöljyt pitäisi. 

Kaiken kaikkiaan nämä ainesosat sekä piparminttu ja greippi virkistävä tuoksu ovat merkinneet vähemmän pesuja ja vähemmän leikkauksia minulle. Kokonaisvoitto!

Mistä ostaa

Oletko kokeillut tätä hoitoa?
Mitä mieltä olet?

Leave A Comment

64 − = 63