Rimmelin Color Rush Balms ovat parhaita apteekkien pulleja | progressivenewsdaily.info

Rimmelin Color Rush Balms ovat parhaita apteekkien pulleja

minä'olen ajatellut paljon vuotuisesta "Best New Beauty Products" -listan viimeisestä vuoden lopusta lähtien blogiisi, joka on lähellä sinua, ts.. Tämä blogi, pian. (Tässä on viime vuonna'n valinnat, FYI.)

Sitten tajusin. Meep! Se's lähes joulukuun lopulla, ja olen turvapaikka'Tähän ei ole vielä kirjoitettu näistä mahtavista Rimmel Color Rush Balmista. Spoilerihälytys: ne'tulevat listalle.

Nyt tiedän, että sanoin, että Revlon-tuotteet olivat parhaita apteekkien huultenreunoita tammikuussa 2014. Ja ajattelin sitä tuolloin. Mutta se oli ennen kuin Rimmels tuli elämääni, ja nyt luulen, että he hallitsevat koko apteekkien pulleista valintaa. He saattavat jopa voittaa arvostusmerkkejä.

Miksi's että? Lihavainen tunne, kiiltävä viimeistely, korkea pigmentti, valtava valikoima imartelevia värejä ja täydellisen häikäilemättömyyden ja iridesenssin puuttuminen. (Minä tiedän sen's tulossa takaisin, mutta minä'En ole aivan siellä vielä henkilökohtaisesti.) Niin, ja he'alle alle 10 dollaria, kiva ja halpa.

Tässä'miten söpö nämä asiat ovat:

Don'he tekevät sinut jo onnelliseksi? Tässä's värin vertailu ja ei, voin't vetää suoria viivoja:

Nyt huulille. Huomaa, että huulillani on melko vähän luonnollista vaaleanpunaista pigmenttiä, joka näkyy läpi joitain selkeitä sävyjä. Joten kokemuksesi voivat vaihdella....

100 Anna minulle halailu

Give Me a Cuddle on yksinkertainen, vaalea persikka-vaaleanpunainen. Kuten monien vaaleiden värien tavoin, sillä on taipumus korostaa kuivalle laastaria tai uria huulillesi, joten jos tämä on sinulle tärkeä asia, minä'd todennäköisesti mennä seuraavalle varjolle sen sijaan, mikä on...

110 Make Me Blush

Make Me Blush on sama intensiteetti kuin Give Me a Cuddle, paitsi se's sijaan viileä-pinkki. Löysin tämän esiin paremmin huulillani.

120 Kaikki mitä tarvitset on vaaleanpunainen

Kaikki mitä tarvitset on Pink on melko punertava-vaaleanpunainen's hieman muttei ja silkkaa verrattuna muihin kuuma pinks valikoima, Boom Chic Boom ja huhu on se. 

130 Haluan Candy

Haluan Candy on sähköinen orkidea varjo, erittäin kirkas, erittäin viileä-pehmeä ja jonnekin välillä vaaleanpunainen ja violetti. Tässä on joitain pieniä kattavuusongelmia, ja toivon, että se oli pigmentoitunut, mutta epätavallinen väri korvaa sen.

200 Pidä Mauving

Pidä Mauving on Marsalan entinen sävy, joka on ruskeanpunainen's valmistettu pukeutunut sen sheerness. Se antaa huulille todella mukavan purevan vaikutuksen, kuten huulesi, vain paremmin.

210 Boom Chic a Boom

Boom Chic a Boom on klassinen kuuma pinkki. Se's aivan kirkas, jatkuu kuin unelma, ja on runsaasti pigmentoitunut. Yhteensä voittaja.

220 huhu on sitä

Huhu on Se on kirkas vadelma vaaleanpunainen, samanlainen kuin Boom Chic puomi, mutta siinä on enemmän punaisia ​​sävyjä. Tämä myös meni hienosti ja todella antaa huulille upean pop-värin. 

300 Viva Violet

Viva Violet on magenta vaaleanpunainen. Verrattuna Boom Chic a Boom, se on hieman ohimenevää ja on violetti cast että näyttää todella ulos huulille. 

500 Redder, The Better

Redder, The Better on kirkas, karkkia omena punainen. Se's toinen korkeapigmentti, antaa hyvän kattavuuden ja tuntuu hämmästyttävän huulilta. 

600 tulipalossa

On Fire on ohut, mykistetty oranssinpunainen. Tämä on hieno, jos haluat pienen värin, mutta aren't ylös täysimittaisen läpinäkyvän oranssin haasteisiin.

610 Sun-Kissed

Sun-Kissed on yksinkertainen koralli. Se's on samankaltainen kuin On Fire, mutta siinä on enemmän vaaleanpunaista kuin punaista. 

620 Lady Marmalade

Lady Marmalade on kokoelma puhtaana oranssina. Se'ei ole aivan yhtä pigmentoitunut kuin rikkaat punaiset ja pinksit, ja se menee hieman silkkaa, joten huuleni' vaaleanpunaiset alivärit vaikuttavat väriin. 

700 Ei illuusio

Ei illuusio on selkeä ruosteen väri ja samoin kuin Keep Mauving luonnollisen huulten varjostuksen parantamiseksi (paitsi lämpimämpi). Jos sinä'etsivät alastomia, jotka eivät't pesee sinut pois, tämä olisi hyvä vaihtoehto. 

710 Drive Me Nude

Drive Me Nude on todellinen alastari, eräänlainen vaalea, harmahtava persikka. Koska se's niin selkeä, se antaa luonnollisen huulillesi pepeä läpi ja on melko imartelevaa.

Katsokaa vielä näitä pahoja poikia:

Rehellisesti, minä haluan't ajattelevat, että voit mennä vikaan täällä & # x2014; riippumatta siitä, mikä sävyt valitset & # x2014; ja värinmaksu on niin suuri.

Mistä ostaa

Etsi Rimmel Color Rush Balms verkossa osoitteessa:

Ota kantaa

Oletko kokeillut Color Rush Balmsia vielä? Mitä sävyjä pidät parhaiten?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map