Parhaat uudet lash-kasvutuotteet

Sinä'kuulin Latissesta, kyllä? Se's reseptihoito kasvattamaan ripsiä pidempään, paksumpiin ja tummempiin, ja kuten useimmat asiat, jotka ovat mahtavia, eivät ole vielä saatavilla Kanadassa. (Health Canada tarkistaa parhaillaan sitä, mutta ei sanaa julkaisupäivänä.)

Nyt hienoja uutisia: me don't on odotettava päästäkseen ripsien pidentämiseen.

Lumigan silmäripsien kasvulle

Tein joitakin tutkivaa journalismia muutaman viikon takaa ja onnellisesti huomasin, että Latisse-lääkkeen vaikuttava aine (bimatoprost) on myös läsnä toisessa reseptilääkkeessä nimeltä Lumigan, jonka voimme saada tänne (molemmat ovat Allerganin valmistamia). Lumigania käytetään glaukooman hoitoon, mutta silmälääkäri, jonka kanssa puhuin, jokainen MD voi turvallisesti määrätä sen leikkaukselle.

(Mitä'kysyt? Se'samoin kuin jotkut ihmiset ottavat ehkäisyvalmisteen aknea vastaan, ei syntyvyyden hallintaa.) Vaikka Latisse tulee kerta-annoksina, voit käyttää Q-Tip -tabletteja Lumiganin käyttämiseksi ripsipohjasi pohjaan kerran vuorokaudessa neljän tai kuuden viikon ajan (ja sen jälkeen kahdesti viikossa sen jälkeen).

Olet ehkä kuullut tarinoita tavaroista, jotka vaihtavat silmäväriäsi, mutta puheenvuoroni, jonka puhuin, tunsi nämä huolenaiheet vähäisiksi. (Tutkimuksia tehtiin ihmisistä, jotka asettavat pudotuksia silmissään, ei ripsiensa juurille, ja jopa iisien tummuuden esiintyminen oli vain 1,5 prosenttia.) Sinun tarvitsee vain olla erittäin varovainen siitä, kuinka käytät sitä, kuten se käynnistää hiusten kasvua. Sinä et't haluat kauniita silmäripsien silmiä!

Uudet lash kasvutuotteet

Jos sinä'Olen yrittänyt Latisse tai Lumigan, minä'd rakastan kuulla kokemuksestasi, muutoin, tällä välin voit rock joitain näistä over-the-counter luu kasvua tuotteita. Se, mitä he tekevät, edistää verenkiertoa ripsien hiusneuleille ja vahvistaa heitä estääkseen heitä putoamasta. Lopputulos? Pitempi ripsien kasvun vaihe, mikä tarkoittaa, että ripset näyttävät kauemmin ja paksummin. (Mutta huomaa: he eivät't todella tekevät ripsien kasvaa ... jos he tekivät, he'd on reseptilääkkeitä.) Silti, kuka välittää, jos he katsovat pidempään, oikein?

Seuraavassa on joitain tuotteita,

L'Oréal Paris Lash tehostaa seerumia

Tämä vain käynnistyi lupauksella, että päivittäisessä levityksessä se muuttaa ripsiasi neljä viikkoa. Käytä sitä yksin yöllä ja maskuliinilla päivällä. L'Oréal Paris todella antaa 500 näistä pennuista juuri nyt! Päätä tänne sisään.

Smashbox Lash DNA-ripsiväri

Don'Onko sinulla aikaa hoitaa yöhoidon? Tällä tuotteella on lash-vahvistavat aminohapot ja proteiinit sekoitettu suoraan säännölliseen ripsiväriin. Myydään lupauksella "doe-eyed" -vaikutuksesta.

Jan Marini Marini Lash ripsien hoitoaine

Jan Marini oli ensimmäinen yritys, joka tuli ulos OTC-lash boosterilla, mikä jos minä'm ei erehtynyt, oli niin lähellä reseptilääkkeitä, että he joutuivat uudelleen muotoilemaan. Tämä uusi painos sisältää peptidejä ja sitä voidaan käyttää myös kulmakarvojen päälle.

Cargo LashActivator Night

Rahti tarjoaa jo LashActivatoria, musta ripsivärtti, jolla on luiskahtaa lisääviä ominaisuuksia. Tänä keväänä he'aloittaa yöllisen hoidon, joka kaksinkertaistuu volumisoivaa alukea ripsivärin alla. Vaatimus: 169 prosentin parannus luuston kasvun luonnollisessa nopeudessa 30 vuorokaudessa.

Fusion Beauty StimuLashFusion Intensiivinen yöilmaisusuojaus

Tämä tuote kaksinkertaistuu kulmakarvojen kasvun vauhdittajana, mutta kestää hieman kauemmin kuusi viikkoa, jotta sen taikaa voitaisiin käyttää. Bonus: ei parabeeneja.

Talika silmäripsi Lipocils

Toinen uusi tulokas: tämä on kaksinkertainen päivittäinen hoito, jolla pidennetään ja paksuuntuu ripset 28 päivässä. Pidän siitä'(nokkoset, lethicin, omena-uute jne.), mutta toivovat heitä'd jätti parabeenit pois.

Vastuuvapauslauseke: En ole MD, joten ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin käytät jotain näistä tuotteista!

Ja viimeinen sana menee tähän rouvaan:

Leave A Comment

54 + = 63