Paras Neon kynsilakat kesällä 2014

Ei mitään's kesäisin sopivampi kuin neon sormenpäillä (ja varpaissa) kuumalle, kuumalle lämmölle. Yritin tänä vuonna'uusimmat ja kirkkaimmat sävyt selvittääksesi, mitkä juuri sinä täytyy saada. Riippumatta siitä, mitä neon valitset parhaiden tulosten saavuttamiseksi, käytä sitä ylimääräisen popin valkoisen pohjan päälle!

Essie Serial Shopper

Serial Shopper, vesimelonin ja korallin neon-sekoitus, ylittää luetteloni. Vaikka minulla on pehmeä paikka kaikille neonille tässä paikassa, tämä sävy, Essieltä's liian Taboo kokoelma, vain hinaajat sydämeni strings. Sovellus oli aivan kuten mikä tahansa muu neon, joka vaati kaksi kerrosta valkoisen pohjan päälle, mutta se ei ollut't raidallinen tai vaikea hakea minua (vaikka minä'olen lukenut joitain raportteja siitä, mitä tapahtuu). Kuten useimmat neonikot tekevät, se kuivataan puoli-mattapintaiseksi, mutta silti vielä enemmän liukkaalla päällysteellä. Tämä kiillotusaine on pommi, kun sitä sovelletaan kaikkiin 10 sormeen ja minun 400 + -muotoisella kiillokokoelmallani, en todellakaan ole mitään muuta kuin. Hanki se kun voit!

Mistä ostaa:Beauty.com, ULTA Beauty, Amazon.com

Essie Sittin' Nätti

Tavallisesti lintujen neonien on liian tumma (* yskä, yskä * OPI) ja don't on neon kirkkaus, jota me kaikki kaipaamme. Sen sijaan he kaikki päätyvät näyttämään syvän rypäleen väriltä, ​​tietävätkö mitä tarkoitan? Ja siellä's ei ole mitään neon siitä. Mutta onneksi Essie teki meidät Sittinistä' Kaunis, kevyt ja kirkas violetti's aivan minun kuja. Onko se super-neoni? Ei. Mutta se'on ihana, on loistava sovellus, ja se on ehdottomasti enemmän pop kuin mikään muu vaalea violetti sävy olen. Rakkaus.

Mistä ostaa:Beauty.com, ULTA Beauty, Amazon.com

OPI Alas Core-al

Down to the Core-al on ihastuttava sävy OPI: ltä'(ja helposti se, joka varasti sydämeni pois kuudesta sävystä). Tämä oli helppoa, kun sitä käytettiin tasaisen valkoisen pohjan päälle, jotta väri todella erottuu. Jos tarvitset vain yhden OPI-neon, se olisi täysin se. Katsokaa vain sitä väriä! Pyörtyä. 

Mistä ostaa:ULTA Beauty, Amazon.com

OPI Life antoi minulle sitruunat

Life Gave Me Lemons, tennispallo-keltainen-neon-sekoitus, näytti minusta hieman haluttomalta pullossa, mutta se oli niin kivaa, heti rakastuin. Se näytti hyvältä hiukan auringossa suudutun ihon, mikä tarkoittaa, että se näyttäisi vain hämmästyttävältä tummemmilla ihon sävyillä. Pidin siitä niin paljon, käytin sitä molemmissa käsissä heti swatching. Jälleen se oli melko helppo sovellus yli valkoista, ottamalla kaksi kerrosta katsomaan tätä lemonia ja herkullista. Ja vielä kerran, minulla ei ole mitään sellaista kokoelmissani, joten se's ehdottomasti ainutlaatuinen.

Mistä ostaa:ULTA Beauty, Amazon.com

OPI Juice Bar Hopping

Voimmeko vain pysähtyä toisen kerran ja arvostaa hämmästyttävyyttä, joka on Juice Bar Hopping? Minä ajattelen sitä's luultavasti vilkkain tässä luettelossa, ja olen vain niin pakkomielle. Tavallisesti oranssi on hieman karkea, mutta tämä täysin muuttanut mieleni. Se oli helppo levittää yli valkoiseksi.

Mistä ostaa:ULTA Beauty, Amazon.com

Maybelline valkaistiin Peachissa

Maybellineella on uusi valkaistu neonikokoelma, ja vaikka minä'm ei niin rakastunut niiden kaava, minä olen lyödä värejä ", tämä valkaistiin erityisesti Peachissa. Kesti kolme sävyistä sävyä, jotka näyttäisivät tästä (ja silti isn't aivan täydellinen), mutta rakastan sitä'Se mitä sanotaan, on valkaistua neonia. Persikkasävy on todella imartelevaa kynsilleni, ne'palaan takaisin ja olen yleensä rakastanut sävyä. Jotta vältetään sovellusongelmat, mielestäni tämä olisi toiminut paljon paremmin tuoretta valkoista kerrosta.

Mistä ostaa: apteekit

Nicole by OPI LeaPink For Joy

minä'm täysin pakkomielle LeaPink For Joy, kupla vaaleanpunainen, joka onnistuu olla kirkkain kaikista bubblegum pinks. Se on kaunein ja oli niin mukava sovellus, en't käytä jopa valkoista pohjaa! OPI-neonien Nicole todella vaikuttavat minuun, ja minä'on sanottava, olivat listan parhaita sovelluksen kannalta. He jatkoivat sileää, kuivattua nopeasti ja olivat vain mahtavia. Hyvä sinulle, Nicole.

Mistä ostaa:Amazon.com

Nicole by OPI Korallin tarina

Tiedät, että kiillotus on hyvä, kun ahdistat toista, jonka laitat sen päälle, ja minä täysin huohottiin, kun käänsin Storyn korallin. Se's ehdottomasti enemmän syvä koralli väri, mutta se'on vielä kirkas ja on ehdottomasti neon. Maalasin siskoni's nauloja (hän's nice and tan, myös) tämän helmen kanssa, ja se näytti gawgeous. Rakastin sitä myös itseäni. Mielestäni tämä näyttää hyvältä useimmilla ihonväreillä, ja sovellus oli täydellinen.

Mistä ostaa:Amazon.com

Sephora Formula X Zip

Kuten Essie's Sittin' Kaunis, täällä's toinen neonpurple että'ei ole täysin pimeää! Olin todella diggin' Zip (Electricsin kokoonpanosta), koska se on's kesäpeemmäksi purppuran sävy, joka ei't muistuttakaa syksyllä. Se oli enemmän hyytelömäistä johdonmukaisuutta, mutta se ei ollut't ongelma. Sovelin tämän yli valkoinen ja se osoittautui melko mukavaksi.

Mistä ostaa: Sephora (jos voit silti löytää sen myymälässä!)

Sephora Formula X -ilmiöt

Tämä vaaleanpunainen ilmiö on periaatteessa kaikkea neonpunaista. Katso vain tuo väri! Se's niin hullu-elinvoimainen ja pigmentoitu, ja rakastin tätä yllään. Ehdottomasti kesä-täydellinen ja oikea sinua'jos olet'uudelleen täydellinen vaaleanpunainen-pakkomielle girly tyttö. Lisää vielä muutama kimallus vielä hauskempaa!

Mistä ostaa: Sephora (jos voit silti löytää sen myymälässä!)

Orly Tropical Pop

Vaikka tämä kuva on't tyypillinen swatch (se's, mitä parasta olen tällä hetkellä ja miten söpö on tiikeri?), tarvitsin vain näyttää teille tämän hullun auringonvalon sävyn. Kun otin Tropical Popin, en todellakaan ollut'varmasti, jos olisin rakastunut tai vihannut sitä ... mutta se nopeasti muuttui toisen, että se osui varpaini, ja sitten sormenpäät! Kaava tällä isn't parhaiten, se vaatii hyvät kolme kerrosta tasaamaan, mutta väri on niin kirkas ja hauskaa, että se tekee sen kaiken sen arvosta. Tämä on yksi kesästäni's varmasti.

Mistä ostaa:Amazon.com

Ota kantaa

Kallista neonkeja kesäisin?

Mikä on suosikki / pienin suosikki täällä?

Löytyi muita hyviä neoneja, jotka ovat't listallani?

Leave A Comment

4 + 3 =