Nyt voit kosteuttaa koko elimistösi hyaluronihapolla

Lopuksi, vartalovoiteet ovat yhä hi-tech!

Se oli ennen kaikkea, että vain hyaluronihappo löytyi kasvojen tuotteista. Mutta nyt, Nip + Fab on tullut ulos Hyaluronic Fix Body Gel, joka on pohjimmiltaan lopullinen ei-rasvainen kehon kosteusvoide. (Koska on jotain ärsyttävämpää kuin öljyiset, voidut jalat, kun menet laittaa vaatteesi aamulla?)

Tämän tuotteen rakenne on, kuten sanotaan, geeliä. Läpikuultava geeli, joka imeytyy nopeasti ja jättää iholle kuivan, sileän ja pehmeän yllättävän, kuten sinä't ajattelevat geeli kosteuttaisi ollenkaan.

Mutta se tapahtuu. Ja tuo's osittain hyaluronihaposta, jota pidetään pitkään ihmeellisena ainesosana ihonhoito. Tähän mennessä sinä'olet luultavasti kuullut kaikesta sen hyödyistä. Ei happo pistoolissa, kuorinta, se's itse asiassa luonnossa esiintyvä polysakkaridi löytyy ihmiskehossa, joka toimii pehmusteena ja voiteluaineena niveliä, hermoja, hiuksia, ihoa ja silmiä. Ihonhoitotuotteissa saamme synteettisen muodon, jonka molekyyleillä on ainutlaatuinen kyky houkutella ja säilyttää yli 1000 kertaa niiden paino vedessä. 

Kuten esittelin täällä, minä've oli tehostanut tuloksia hyaluronihapon seerumeilla kasvoilleni. Mutta kehon kaavassa? Kyllä kiitos! Paitsi hyaluronihappo, siellä'(suosikki humektanttini), E-vitamiini ja aloe vera. Ja ei hulluja, kyseenalaisia ​​öljyjä. Nämä ovat ainesosia:

Aqua (vesi), propyleeniglykoli, glyseriini, polysorbaatti 20, trietanoliamiini, karbomeeri, fenoksietanoli, bentsyylialkoholi, parfysiini (tuoksu), dinatrium-EDTA, styreeni / akrylaatti-kopolymeeri, dehydroetikkahappo, bentsyylisalisylaatti, tokoferyyliasetaatti, , Geraniol, Trideceth-7, Citronellol, Natriumlauryylisulfaatti, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Lehtiuutteesta

Voiko tämä kehon geeli tarpeeksi estää hilseileviä jaloja ankarin Kanadan talven aikana? Se on vielä nähtävissä, mutta toistaiseksi'm rakastan tämän tekstuuria ja puhumatta siitä, miten voin pukeutua heti aamuisin. Jos iho on hyvin kuivaa, voit aina kerääntyä ruumiinöljyn alle ylimääräiseen kosteuteen, aivan kuten sinäkin'd kerroitte kasvojen ihonhoitotuotteitasi.

Mistä ostaa

Löydä Nip + Fab Hyaluronic Fix kehon geeli Shoppers Drug Mart, ULTA Beauty ja ASOS.com.

Ota kantaa

Oletko kokeillut tätä geeliä vielä? Löytyi muita hyaluronihappopohjaisia ​​vartalovoittimia?

Leave A Comment

64 − = 54