Mitä ostat OPI: n pohjoismaisesta kynsilakkauskokoelmasta syksyyn

Minun on sanottava, todella rakastan OPI: tä. Ne'ne ovat yhtä johdonmukaisia ​​niiden kaavojen kanssa, ja ne tulevat aina ulos sellaisista hauskoista kokoelmista, mikä tekee niistä yhden kolmesta parasta (tai viisi ... on todella paljon).

Tämä syksy on erilainen kuin hiljattain lanseerattu pohjoismainen kokoelma, jonka innoittamana ovat pohjoiset valot, norjalaiset vuonot ja Kööpenhaminan värikkäät talot. 12 värillä, joista valita's kirjaimellisesti jokaiselle jotain, vaikka (spoiler hälytys!) ne'eivät ole kaikkea maajohtoisempia.

Istu alas, rentoudu ja selaa kaikkia arvosteluja, koska tämä on iso. Kaikki värimallit ovat sans huopa takki, muuten!

My Way tai Norja?

Mennessäni tai Norjassa? on kevyt karamelliväri, joka valitettavasti oli't hyvin imarteleva minun ihon sävy. Mutta jos tämä väri on sinun juttusi, se todennäköisesti näyttäisi paremmin tummaa ihoa vastaan, niin sovellus on melko persikka. Se jatkoi super-hyvin kahdessa kerroksessa.

Jää-Bergers & Fries

Miksi kynsilakkayritykset tekevät ruskeaa kiillotusta? Onko kukaan siellä todella tykkää? Voin vain't päästä alukselle tällä varjolla, jää-Bergers & Fries. Sovelluksen osalta havaitsin sen olevan hieman vetistä, mutta se rakensi hyvin kahteen päällykseen. 

OPI Nizzan Finn-ish kanssa

OPI Nizzan Finn-ish on pronssi-hohtava väri, jota en olisi koskaan mennyt yksin, mutta kokeillessani sitä kynsilleni, rakastin sitä todella. Täysin odottamaton! Vaikka jotkut harjoitusleikkaukset ovat näkyvissä, se näyttää todella hyvältä ja antaa täydellisen kattavuuden kahdessa kerroksessa. Rakkaus!

Kuinka suuri on teidän Dane? 

minä'en ole vielä varma miten tunnen kuinka suuri on sinun dansi ?. Tämä tumma harmaa-ruskea todennäköisesti voitti't on minun tumma pudotus, mutta se on's vielä hieno. Ymmärrän, että tämä kokoelma meni hieman yli laidan ruskeilla sävyillä, nyt? Joka tapauksessa tämä sävy oli't yhtä läpinäkyvä kuin luulen, että se olisi ensimmäisellä kerroksella ja meni vähän vetistä, mutta toinen takki tekee aina sen taikaa tavalliseen tapaan. 

Oma Dogsled on hybridi

Omat koirat ovat Hybridi on meri-vaahtomaa vihreä ja helposti yksi suosikeistani koko kokoelmasta, lähinnä koska se'niin odottamatonta "parhaalla mahdollisella tavalla" kaikkien näiden ruskeiden joukossa! Se'on hauskaa nähdä lasku kokoelma, joka on vähän oomph, ja tämä sävy täysin toimittaa. Se muistutti minua välittömästi '50s retro minttu väri, joka sai minut rakastamaan sitä vieläkin enemmän. Se soveltui myös täydellisesti.

Suzi on ruotsalainen hammas

Vaikka tämä kuuma vaaleanpunainen väri ei todennäköisesti ole kaikkein alkuperäisin, todella piti Suzi Has a Swede Tooth. Minä ajattelen sitä's suuri sävy ja auttaa katkaisemaan kaikki tämän kokoelman neutraalit. Kaava oli ah-mah-zing ja meni sujuvasti kahdessa kerroksessa, joten mitään valituksia siellä. Plus, kuka ei'rakastan hyvää vaaleanpunaista?

Onko sinulla tämä väri Stock-Holmissa??

Onko sinulla tämä väri Stock-Holmissa? on sininen kalteva purppura, joka on rajaton neon minulle. Vaikka se on mukavaa, se on's ei minun suosikki tässä kokoelmassa, varsinkin kolmesta purppurasta. Se soveltui hienosti, vaikka, jos tämä on sinun värisi, niin mene täysin!

voida't aFjörd Ei

minä'm niin rakastunut Can't aFjörd Not To, kermainen oranssi, joka valitettavasti on tulossa paljon korallia valokuvassa kuin tosielämässä. Se'ei liian kirkas, mutta ei blaa, ja se's vain syksyllä. Vaikka se's kerma sävy, huomasin, että se näyttää hieman streaky kahden kerroksen jälkeen, joten menin kolmasosa tehdä se täydellinen.

Viking on Vinter-maakunnassa

Muistilehdessäni kirjoitin kirjaimellisesti "Mitä minä asun" tämän värin alle, Vikingin Vinter Vonderlandissa. Syvä, rikas sävy tekevät minusta niin onnelliseksi, ja tämä violetti on täydellinen vaihtoehto mustaksi. Ja kun ovat tummat kynnet ei tyylikäs? Vastaus ei ole koskaan. He ovat aina tyylikäs. Joten saat tämän kynsillesi, ASAP! Kaksi päällystä tekee siitä täydellisen, muuten.

Luistelu Thin Ice-Landissa

Asun myös sävyjä, kuten Skating on Thin Ice-Land. Kuten näette, OPI oli tällä kertaa todella punaisia ​​(ja ruskeita) kolmella. Onneksi minä'm rakastavat tätä marja-ish-värisävyä. Kuten näette, se'on hieman hajanaista, ja joitakin kevyempiä alueita tietyissä kynnen osissa. Tämä kuva oli kaksi kerrosta, mutta luulen, että kolmasosa olisi tehnyt sen todella tasaiseksi. Muutkin kuin minä'm pakkomielle tämä sävy syksyllä.

Kiitos Glogg It's perjantaina!

En ollut't innostunut tästä syvästä fuksia, kiitos Glogg It's perjantaina! Olen ehdottomasti rakastanut sitä kynsillä, ja kuten OPI With Nice Finn-ish, rakkaus tuli tyhjästä. Jos et halua'Älä kaada sitä pulloon, anna vain tämä mahdollisuus, kaverit. Se oli myös superpehmeää, jota minä rakastan aina. Kiitos glögiä tämä sävy on olemassa. 

Ääneni on Pikku Norse 

Holografinen glitter, tule luokseni. Rakastan tätä ex. Päätin soveltaa My Voice on Pikku-Norja ilman perusta, koska aivan rehellisesti ajattelin, että se näyttäisikin paremmalta kuin se. Siinä on runsaasti minimaalennuksia, jotka on ripustettu harmaaseen harmaaseen pohjaan, joten se on's rakentaa omalla tavallaan, mutta varmasti amped ylös kanssa väriä alla. Siltä osin kuin loistavat menevät, minä rakastan heitä kaikkia, ja tämä ei ollut erilainen ... plus, se's holografinen, joten en voi vastustaa!

Mistä ostaa

Etsi OPI'n pohjoismaisen kokoelman syksyllä 2014 ammattisalonkeissa ja kylpylöissä sekä ULTA Beauty.

Ota kantaa

Mitä mieltä olet tästä kokoelmasta??

Mikä sävy on suosikkisi?

Huomasitko uuden kynsin muodon ?! Ja jos on, niin mitä mieltä olet?

Leave A Comment

5 + = 10