Mitä ostaa OPI: n Havaijin kokoelmasta

Kesä tuntuu kuin se oli ikävuosia sitten, paitsi viime viikonloppuna, kun Hawaii oli koko ajankynsini. 

Vaikka toivon, että kynnet olisivat todella INHawaii, kiinnitetty ruumiini ja kaikki, se's joulukuun puolivälissä ja minä'Otan mitä saan. Trooppinen saari inspiroi OPI: tä's kevät / kesä 2015 kokoelma, ja minä'Olen testannut ja värittänyt kaikki 12 sävyä.

Tämä alue on täynnä kesätöitä, jotka ovat minulle keski-muggin' Kanada's nykyisen lumitilanne. Kun julkaisupäivä oli 4. helmikuuta, voitit't on odotettava liian kauan, jotta nämä kesäiset sävyt tuhoutuvat. 

Mutta tarpeeksi puhuminen, anna'tarkista nämä nani (että's Hawaiian kauniin) kynsilakat:

Ananakset ovat peitings too!

#RealTalk: Ainoa asia josta pidän Ananakset ovat peitings too! on sen nimi. Muuten, minä'M ei ole tämän kultaisen keltaisen tuulettimen satunnaisella kimalluksella. Miksi, OPI? minä'd mieluummin keltainen creme tähän shimmery sotku. Mutta jos tämä jotenkin on sinun hillosi, ainakin se'on yllättävän helppo käyttää ja läpinäkymätön kahdessa kerroksessa. 

Oma gecko tekee vihjeitä

Oma gecko tekee vihjeitä voi mennä kahdella tavalla: joko se'll muistuttamaan rehevän lehtien, että (kuvittelen) Hawaii on siunattu, tai se'Ajattelet Hulkia. minä'd rakastaa entistä, mutta jotenkin tämä kirkkaan vihreä vain doesn't tee se minulle. Ehkä se's shimmers? Siitä huolimatta se oli helppoa, ja tarvitsin vain kaksi vettä. Makea! 

Tämä väri's aallot

Ouuuu! Tässä kokoelmassa on paljon svengauksia (Tämä väri's aallot on nyt kolmas, 12: sta). Ja pidän tästä sinisestä! Jos katsot tarkkaan, sinä'Näet, että on olemassa teeny, pieniä kullanhuojuksia, mikä tekee siitä erikoisemman kuin keskimäärin shimmery blue. Suuri kahdessa kerroksessa! 

Mene Lava Flowiin

Tässä's shimmer numero neljä, Mene Lava Flowiin. Se'on kiva, kullanvärinen mutta ei mitään pois tästä maailmasta kirjoissani. Jälleen kaksi kerrosta täyteen peittoon. 

Otatko Lei Away?

Voi minun henkeni, kova nimi, kiitos? Olen löytänyt Otatko Lei Away?, kermainen nude. Se muistuttaa minulle makeaa kahvia, niin yum. Tämä näyttää uskomattomalta, kun kesä todella osuu ja minä'm ei ole valkoista kuin lumivyöhyke. Plus, kaikki alaston, joka näyttää hyvältä kahdessa kerroksessa, on pitäjä. 

Onko Mai Tai Crooked?

Minun on sanottava, OPI todella sai minut hermostumaan näillä nimillä. Onko Mai Tai Crooked? (hehe) on aika sarvilas oranssi, ja minä'm taputtu. Ainoa asia on, se kesti kolme kerrosta (yuck) ja oli edelleen hieman hajanaista. Katso vaaleanpunainen lähellä kynsilakkaa? Joo. OPI: ssä's puolustusta, luulen voinut soveltaa sitä hieman paremmin, mutta silti. Se'S on kuitenkin suuri sävy! 

Aloha OPI: ltä

Nyt tämä on väri! Toinen, jota minä pyyhkäin Aloha OPI: ltä, Olin rakastunut. Se'(valokuvassa on kaksi päällystä, mutta voit päästä eroon todella hyvin levitetystä päällyksestä) ja cray-cray kirkkaasta. Se's kuin koralli punainen steroideilla, ja voin't odottamaan sen armosta kynsiini uudelleen. Helposti kolmiosaiset tämän kokoelmasta.

Suzi Shops & Island Hope

Mikä melko vaaleanpunainen tämä on! Mutta minusta tuntuu Suzi Shops & Island Hope on melko samanlainen kuin monet muut omat vauvan pinssit, joten mitään liian ainutlaatuista tästä. Lisäksi se kesti kolme kerrosta, jotka näyttävät hyvältä, koska se oli hieman väsyvainen vain kahdella. Ehdottomasti mukava, jos sinulla ei ole mitään sellaista, muuten minä'd ohittaa sen tällä kertaa. 

Että's Hula-rious!

rakastan todella Että's Hula-rious!, mutta taas, se kesti kolme kerrosta ja se ärsytti minua. minä'd luultavasti silti ostaa sen joka tapauksessa (koska minä'm sucker näitä pastelli minttu vihreä väripyyhkeitä), mutta varokaa, että se'll olla hieman streaky on takit yksi ja kaksi. Mutta ajattele, kuinka hyvä tämä kermanvärinen väri näyttää auringon suudutusta iholta. Niin hyvä.

Lost my bikini Molokiniin

Lost my bikini Molokiniin on sellainen kaunis violetti! Todella mukava sovellus ja läpinäkymätön kaksi kerrosta, joten jos haluat'ei ole mitään tällaista sävyä, minä'sanon sen'voittaja. 

Hei Hawaii Ya?

Olin niin innoissani saada Hei Hawaii Ya? kynsilleni, koska rakastan pölyisiä, tummia värejä. Tämä violetti-harmaa yhdistelmä on aivan minun kujallani. Se näytti upealta naulasta, ja kuten useimmat näistä sävyistä, oli hyvä mennä kahteen päällykseen. Toinen kolmen parhaan joukko!

Vain Lanai-ing Around

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Vain Lanai-ing Around, koko kokoelman koko yllätyksen suosikki. Sen mykistynyt marja-ääni, se's oikealla radalla vuoden värillä marsala (joka vastoin suosittua mielipidettä olen täysin rakastava). Valitsin valokuvan salamalla, joten näet, että kaunis hopeinen hohde kulkee sen läpi. Se's hieno ja en voi edes nähdä sitä kynsillä juuri nyt (tallensin tämän sävyn viimeiseksi ja sovitin sen kaikkiin kymmeneen numeroon minun värikkäämisen jälkeen). Mutta rakastan, että hopea on siellä, ja se lisää hieman jotain kun valossa. 

Odotin täysin, etten pidä tätä sävyä, mutta se pyyhkäisi täysin pois kilpailun ja oli tämä upea kahdessa kerroksessa. Jos saat vain yhden kynsilakan OPI Havaijilta, niin's tuli olla tämä helmi.

Mistä ostaa

OPI: n Hawaii-kokoelma on saatavana sekä kynsilakalle että GelColor-kaavoille, jotka alkavat 4. helmikuuta 2015. Löydä kynsilakkaa ammattisalonikoissa ja kylpylöissä ympäri Kanadaa. GelColor on salonki, vain ammattitaitoinen palvelu.

Ota kantaa

Oletko ollut Havaijilla? Mitä mieltä olet tästä kokoelmasta? Mitkä sävyt ovat suosikkejasi?

Leave A Comment

− 1 = 9