Miksi tarvitset läpikuultavaa kasvoväriainetta, ei sävyä

Meidän pitää puhua.

(Ja ei, Nicole Kidman, minä'En puhu sinulle ... me'll käsitellä pikku jauhemurhaasi hieman myöhemmin.)

Ei, rakas lukija, tämä viesti koskee kyseistä jauhetta'Olen käyttänyt määrittämään meikkiäsi. Tiedäthän, rakastat, joka sopii juuri sinun ihon sävyyn?

Ehkäpä käytät sitä vain aamulla tai ehkä uudelleen rikoksentekijä, joka kuljettaa sävytettyä jauhetta kompaktissa käsilaukussaan koskettaville koko päivän ajan. Kummassakin tapauksessa, haluan murtaa sen sinulle, mutta & # x2026; se ei tee mitään etuja. (Ja don't huoli, minä myös tein tämän virheen.) Tässä's kauppa:

Läpikuultava jauhe on paras tapa asettaa meikki

Jos haluat kaikkein virheetöntä, epäkypsää, "Minä'm luonnollisesti upea ja don't TARVITSE mitään meikkiä "katso, haluat käyttää läpikuultavaa jauhetta asettaa meikkiäsi. Kuten, yksi ilman väriä.

Katso, vaikka Nicole Kidman käyttää sitä (tässä tapauksessa "kiinni" kaikenlaisia ​​silmänräpäyksiä kuten se'sovellusta ja tiedät mitä? Lyön vetoa, että hän käyttää sitä koko kasvonsa kanssa ja asettaa myös meikkiinsa). Paitsi että hän unohti sekoittua. Sekoitus on avain, hyvät!

Mutta minä poistun...

Olen hiljattain tarina Hehku lehteä siitä, miten saada virheetöntä ihoa, ja otti tämän vihjeen Make Up For Ever -opettajalle (ja meikkitaiteilijalle) Erin McCarthy.

Erin sanoo: "Tiedän, että monet naiset haluavat saada kompaktin jauheen pilkkoa koko päivän'hieno ... mutta sinä'aiot lisätä tekstuuria iholle, joten se'näytät siltä [sinä 'uudelleen yllään] meikki. "

En't tiedä sinusta, mutta minä'd mieluummin ihmiset huomasivat silmäni tai hymyilen kuin kerroksen cakey jauhe minun kasvot, joka vain pahenee koko päivän, jos'uudelleen kerrospulveria jauheen päälle uudestaan ​​ja uudestaan. (Kauneus ihanteelleni, katso meikkitaiteilija Diana Carreiro's upea, tuskin siellä meikki. JUMALOIDA.)

Ratkaisu? Sen lisäksi, että käytät primeriä tai mattifieriä meikkiasi alla (tarkista nämä 7 tapaa lopettaa loisto), tarvitset läpikuultavaa jauhetta...

Miksi? Tässä's Erin taas: "[Läpikuultava jauhe] toimii ihon sävyinä ja antaa luonnollisen ihon pinnan.'t lisätä tekstuuria. "Myös: don't freak out, kun näet, kuinka kalkki valkoinen nämä jauheet näyttävät! Ellet vedä Nicoleä, he'menevät Blendiin. Oikea. Sisään.

Kaksi parhaasta läpikuultavaa jauhetta

Upota ikuisesti HD Microfinish -jauhetta

Olen turvassa't kokeillut tätä henkilökohtaisesti, mutta ei se ole hämmästyttävää?

Erin sanoo: "[Tämä jauhe] on tehty erityisesti HD: lle ja on täysin läpikuultava väreissä ja rakenteessa, joten se ei ole't lisää mitään tekstuuria, mikä on hullua. minä'Olen melko varma siitä's myydyimmän jauheemme. Lähes jokainen HD: n meikkiartisti käyttää sitä, eikä siksi, että he rakastavat Make Up For Ever & # x2014;'koska he kirjaimellisesti voivat'Älä käytä mitään muuta jauhetta. Se todellisuudessa sekoittaa tekstuurin, koska se heijastaa valoa pehmeällä tarkennuksella. Se's [koostuu] vain yhdestä ainesosasta, puhdasta mineraali-piidioksidia. Niin se'Se ei ole mikään hullu tekniikka, mutta sen laatu on erittäin korkea ja mineraali on hyvin hienojakoinen. "

Alison Raffaele läpinäkyvä pintamaali

Näin minä'm käyttäen näitä päiviä ja minä'm rakastaa sitä, se menee täysin selkeästi ja antaa mukavan, tasaisen mattapintaisen. (Suuri rasvaiselle iholle!) Kaava perustuu maissitärkkelykseen (ei talkkaan) eikä parabeenejä, mineraaliöljyä tai tuoksuja ole, joten'm pölyn jotain hyvin puhdasta iholla. Se jopa tulee liikkeellä versio, että minä'm kuolevat saadakseni käteni. Tarvitset lisää todisteita siitä's hienoa? Tutustu ihastuttaviin arvosteluihin Makeup Alley.

Mitä käyttää, jos et halua'ei ole mitään läpikuultavaa jauhetta

Käytä tietenkin blotting-arkkia! Samasta syystä kuin edellä, etsi niitä ilman mitään jauhetta heille ja vain pilkata kiiltäviä alueita tarpeen mukaan. Yritetään kokeilla: Clean & Clear Oil-absorbing Sheets.

Entä sinä?

Oletko läpikuultava tai sävytetty tyttö? Vai onko minä ainoa, jolla on kauneus läpimurto koko tämän jauheen kanssa? Minulla on ikinä ollut meikki-onnettomuus kuin Miss Kidman täällä?

Leave A Comment

9 + 1 =