Madonna’s Makeup Artist Gina Brooke jakaa hänen kauneutensa salaisuuksia

minä'Olen sanonut sen aiemmin ja minä'Sanoisin sen uudelleen: suurimman osan ajasta olen enemmän innoissaan kohtaamaan kauneuden ihmisiä, jotka työskennellä kuuluisuuksia varsinaisten julkkisten sijasta.

Ei, että minä'olet todella haastatellut useita kuuluisia ihmisiä, muista teitä. Mutta minulla on? Kuka tietää, mitä he todella pitävät, mutta enimmäkseen, kun he'keskustelevat median kanssa, että he ovat SO scripted ja koskaan eksy puhuvat pistettä, joten se'kaikki erittäin robotti ja tylsää. (Vaikka Beckhams olikin poikkeus, tiesin, että minua manipuloitiin ja en tehnyt, ei huolehtinut, vitsailtiin, Victoria näytti minulle kaulakorun, David kutsui minua etunimellä, olin täysin ostanut sen, mitä myytiin. joo, minä'm pitää haastattelun nauhan forevah.)

Joka tapauksessa, takaisin aiheeseen. Antaa's puhu legendaarisimmista kaikista kuuluisista: Madonna. Ei, että se tapahtuisi miljoonalla vuodella, mutta luulen, että olisin halunnut pelätä haastatella häntä, vaikka minulla olisi ollut mahdollisuus. Ja niin se, että hänen 10-vuotisen meikkitaiteilijansa, Gina Brooke, oli toisena päivänä kaupungissa's todennäköisesti vieläkin parempaa.

Joo. Minulla oli aamiaista Madonnan kanssa's meikkitaiteilijana. Ei iso juttu. Katsokaa tätä kuvaa ja todista, kuinka hämmästyttävän hämmästyttävä hän on:

Syy siihen, miksi hän tapasi lehdistön: Gina teki yhteistyötä Make Up For Everin kanssa luoden virallinen huulitiima Madonnaille's MDNA -kiertueella. Kyllä, se's värin hän's yläpuolella ja pakkaus näyttää tältä:

Se's kutsuttu Aqua Rouge vedenpitävä nestemäinen huuliväri ja sopimus on, että saat intensiteetin ja pitkäikäisyyden tahra kiiltävän kiiltävän kiillon. Kokoonpanossa on 12 sävyä, kaikki tässä kuussa:

Pari muuta asiaa, mitä sinun tarvitsee tietää. Ensinnäkin, tämä kama ei. Vakavasti tarvitset teollisuusvoimaista öljypohjaista silmämeikinpoistoainetta, jolla se pääsee pois ... mikä on hyvä asia, koska kuka nauttii syömisen aterian ja sitten huulipunasi muuttuisi jonkin verran ympäröivään tilaan? Hyi. Plus, jos se's tarpeeksi hyvä Madonna hikoilee sen lavalla hänen kiertueensa aikana (jossa Gina on vain 90 sekuntia kappaleiden välillä koskettamista varten!) sitten se'Se on varmasti tarpeeksi hyvä meille.

Toiseksi Madonna-sävy on # 8 ja se's ikoninen, universally mairitteleva punainen, joka toimii kaikki ihon sävyt. He eivät valehtele. Se's niin kauhea, ja se voi olla vain asia saada minut pois minun laajennettu huulipuna mieli tuota'on ollut meneillään jo lähes vuosi (!!).

Punat huulet kuuluvat yhteen kolmesta ulkonäöstä, jotka Gina loi Madonnaa varten'n kiertueella. Tämä on tärkein show-näyttelyssä 1930-luvun pariisilainen innoittamana:

Tämä on itse asiassa mikä alkaa näyttelystä. Se'mitä Gina kutsuu & # x201C; super vixen & # x201D; katso, painottaen silmiä ja vaalea huuli:

Ja sitten viimeinen on esityksen lopussa's vaihtelu yllä esitetystä, "hieman maanpinnasta", ja vahvemmalla painotuksella Madonen silmissä:

rakastan niitä kaikkia.

Gina antoi meille myös kauha hänelle (ja Madonna's) suosikki Make Up For Ever -tuotteita. Se, että Madonna tykkää MUFEa, on iso juttu, kaverit, koska siitä minä'kuulin, että nainen ei't kärsivät hulluja. Jos sinulla on mahdollisuus, suosittelen lukemaan teoksen Mutta riittää minusta: Jersey-tyttö's epätodennäköiset seikkailut häiritsevän kuuluisien joukossa tekijänä Jancee Dunn. Yksi suosikkikirjallisuuksistani EVER, ja siellä on luku hänen haastattelustaan ​​Madonna. Lukemisen jälkeen en ollut yllättynyt, kun Gina kertoi meille kertomuksen siitä, kuinka hän ensin aloitti työskentelyn The Madgen kanssa. Sinä voitit'Älä hämmästy kuullaksesi tätä, mutta Madonna on erittäin yksityiskohtaisesti suunnattu ja testaa (eli grillit) hänen kansansa HARDin varmistaakseen, että he tuntevat shizinsa sisälle ja ulos ... mikä on todella paras strategia. Koska julkkiksena pidät't halua olla ympäröity "kyllä ​​ihmiset", jotka vain tehdä mitä haluat.

Tämä on loppujen lopuksi mitä's tapahtui Christina Aguilera:

Joten näet Madonna ympäröi ihmisiä, jotka eivät koskaan koskaan anna tällaisen tilanteen tapahtua. Vaikka Madonna pyysi sitäkin. Koska Gina pitää perspektiiviä. Käydä järkeen?

Ja nyt niiden päätuotteisiin. minä'Olen käyttänyt tätä minulle poskillani "Aqua Cream Waterproof Cream Colour in Peach" ja se voi olla uusi kerma blush fave. (Varoitus: sillä on vähän säihkyä, joten säästetään parhaiten iltaisin. Ja no, yllättäen olen kunnossa kimalluksella.'t tiedä mitä's tapahtuu minulle.)

He käyttävät myös tätä valoistinta lisääen valoa kasvoihin. (Kuten Carmindy, Gina mieluummin muotoilee valoa pimeyden sijasta.)

Ja ilmeisesti Madonna on "tavan olento", kun se tulee hänen off-stage makeup näyttää, mieluummin kermainen iho ja kissa'n silmään. Saat ulkoasua Aqua Black Waterproof Cream Eye Shadow...

...ja Aqua Shadow Waterproof Eye Shadow Pencil:

Viimeinen asia: löysin juuri tämän vanhemman Stylelist-artikkelin, joka kertoo, että Madonna on yksi suosikkipohjelmiini, Hourglass Veil Mineral Primer:

Ilmeisesti Gina oli niin vaikuttunut sen suorituskyvystä (se's öljytön, on SPF 15 ja imee öljyä, koska se heijastaa valoa), että hänestä tuli brändin taiteellinen johtaja. minä've pudonnut tämän jälleen ulos & # x2014; minä don't usko, että tajusin sen ennen'myös parabeeni-, sulfaatti-, ftalaatti- ja hajustamattomia. Vaikuttava!

Voi, ja viimeinen Madonna-salaisuus, jonka sinun pitäisi tietää, on, että hän tekee Intraceuticalsin happihoitoja koko ajan. Kuten, hän osti oman koneensa tehdäkseen heidät kotona, hän pitää heistä niin paljon. (Tiedän tämän, koska kirjoitin tämän tarinan happikyydelle ELLE Kanada muutama vuosi sitten.) Jos sinä'ei ole koskaan ollut yhtä, he'on hämmästyttävä tapa saada hehku ennen erityistä tapahtumaa. Tavalla parempi kuin tavallinen kasvohoito.

Ja sinä menet! Nyt voimme kaikki näyttää Madonnelta. Ole varovainen, että et halua't tehdä liikaa tästä täällä liiketoimintaa.

Olet innoissasi kokeilemaan tätä uutta pitkäikäistä huulten väriä?

Oletko kokeillut Madonnaa's muiden top prodz?

Luuletko, että kauneuden ihmisten on joskus huolehdittava kuuluisuuksia?

Leave A Comment

5 + 2 =