Kuinka tehdä minimaalinen meikki ilman katseita kuin kuuma kauppa | progressivenewsdaily.info

Kuinka tehdä minimaalinen meikki ilman katseita kuin kuuma kauppa

Nopea! Mitä's vaikein näyttää saavuttavan meikki?

Jos sanoit siivekäs liner, tai ehkäpä hieno savu silmä ... niin sinä'väärässä. (Mielestäni, mutta hei, Calvin Klein sopii minulle, okei?)

Se's todella minimaalinen meikki että's trickiest kaikista hallita.

Ajattele sitä: Haluat täydellisen, tasaisen, puutteellisen ja kiiltävän ihon. Pitkät, herkulliset ripset. Säteilevät, pehmeästi hehkuvat posket. Ja kypsiä, raikas huulet. Kaikki eivät näytä sinusta'Käytä aina meikkiä. Yikes! Ei ihme, että saamme sen väärin niin usein. (Nosta kättäsi, jos hyvin sanotut, mutta etiketti-haastattellut kollegat / ystävät ovat koskaan kysyneet sinulta'uudelleen sairas ... kun sinä'ei ole. Eivät vain yllään mitään tai tarpeeksi meikkiä. Palloja! Että'ei ole hyvä tyttö's ego.)

Onneksi mallit Versace, Dolce & Gabbana, D & G ja DSquared² osoittavat, miten saada se OIKEA. Ja minä'menen kaatamaan muutamia heidän salaisuuksistaan.

Ensimmäinen asia on muistaa, että ulkoasu alkaa ja päättyy hienolla iholla. Ja ehkä paras iho'tänä kautena on ollut Versace (ks. yllä ja alla):

Hetken iho (koska niin typerä kuin se saattaa kuulostaa, on olemassa tietty suuntaus) on tuoretta ja kuitumatonta, toisin kuin matta ja / tai muotoillut tai korostettu.

Nyt tietenkin sinun pitäisi tehdä kaikki, mitä he kertovat sinulle tekemistä koskien ihonhoitotuotetta, saada tarpeeksi nukkua, ei tupakointia, aurinkovoidetta jne., Koska voit't luottaa pelkästään tuotteisiin raskasta nostoa varten. (Ja minä'll laittaa pieni pistoke täällä turskaa maksan öljyä uudelleen, koska se tekee ihosi hehku kuin et usko.)

Mutta saada sileä, hehkuva ja tärkeintä, POLISHED näyttää, sinä'tarvitsevat pari prodz:

1. Erinomainen aluke. Koska alukkeet pehmeästi estävät kiiltoa, ilmentävät ihon sävyä ja levittävät epätäydellisyyksiä. Tässä muutamia, joita rakastan.

ja

2. Kermainen (ei-jauhemaista) perusta täydellisessä ottelussa. Testaa tuote leukasi "ei ranne- tai käsiasi", jotta varmistat sen's oikea väri sinulle. (Ja don'Älä pelkää pyytää apua ... Minä'minua on korjattu monen kerran ammattilaisten kanssa, kun ajattelin * olin pukeutunut oikeaan sävyyn.) Ja ehdottomasti anna teidän jauheesi aika, joka kannattaa jotain kermanvärisellä tekstuurilla, joka tulee näyttämään pehmeältä ja tummemmalta, kuten sinun luonnollinen ihon pinta. Jos sinä'pelkää tulemasta öljypohjaiseksi, kerroksen alapuolella oleva alusta pitää huolta tästä ongelmasta. Jos sinun on käytettävä jauhetta, suosittelen yhtä niistä, joka voitti't mennä cakey.

Seuraavaksi on raikasta, eikä se ole enää radikaalia kuin D & G: ssä:

Terveellinen huuhtelu on avain luonnolliseen ilmeeseen, koska muuten sinä'vain kutsua niitä "oletko sairas?" kommentit.

Tiedän, että puhun edelleen Blushing Fabric Blushista Giorgio Armaniista...

... mutta minun on mainittava uudelleen täällä, koska se on yksinkertaisesti upea: se sulaa ihoon ja on siellä ilman näyttää kaltaiselta se'siellä ... jos tiedät mitä tarkoitan. JA! minä'Olen juuri kuullut uutiset siitä'ei ole enää rajoitettu painos's pysyvästi tuotevalikoimaan.

YSL tekee myös melko kivaa kermavaloa. Yleensä olen'd voidella voiteen puolella, ei jauheita, enemmän "valaistu sisäpuolelta" tyyppi huuhtelu.

Nyt'puhu silmistä. Tässä's ulkoasu DSquared²:

Putoamattomuuden ja hieman liian mattaisen ihon sivuuttaminen, aren't silmät kauniit?

Paras ystäväsi täällä ovat mustat tai ruskeat ripsivärit ja mukava, keskipitkän ruskea luomiväri, joka on levitetty ripustuskohdasta rypytykseen ja sitten alemman ripon alle.

TAI voisit tehdä suosikkimusiikkini, jonka Dolce & Gabbana-näyttelyn taitavasta hienosta meikkitaiteilijasta tietää myös:

Katsokaa, miten hienot ripset näyttävät? Että's, koska vuorausta levitettiin yläkanavan vesiviivan suuntaisesti. Kuten alapuolella, EI silmäripsien yläpuolella. (Ja voit jopa laajentaa sen hieman reunoja saadaksesi tässä näkyvän hienoisen siivekäs vaikutus.)

Se's Jedi Mind Trick, tämä. Koska se tekee silmäsi / ripset erottumaan kuin hullu .. ja vielä, kukaan ei oikein voi sanoa miksi, koska voit't todella näkee linjaliikennettä. Nero.

Huomaa myös huulet kaikista näistä: ne'sai pehmeän, balsamimaisen tekstuurin ja ei ole koskaan koskaan kiiltävä. (Jos tunnet tarvetta väriä, eniten voit tehdä, ehkä huulipuna, ehkä huulirasvaasi päälle. Suosittelen Joe Fresh -huulten tahraa Pale Pinkissa.)

Kerro siis minulle...

Pidätkö minimaalisesta makeup-ilmeestä?

Minkä kiitoradan tulkinta on sinun fave? (Ääneni menee Dolce & Gabbanaan, obvs.)

Oletko koskaan ollut "oletko sairas?" kysymys, kun et tehnyt't käyttää meikkiä? MITEN TÖYKEÄ. Voitte voitat't pyydä sitä nyt. Sinä'tervetuloa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map