Kuinka käyttää räikeää ja kimmeltävää kasvua

Ihmiset, kuten Kesha täällä, luultavasti luulet, että ihokarvojen pukeutuminen on aivan liian ylhäältä alas, ellei aivan suoranaista ja juhlaista, ja että meidän pitäisi jättää lastentarhojen kimallus leikkiä.

Minun on myönnettävä, että kun tulin tämän kuvan yli, se sai minut miettimään omia kimalluskäyttöäni. Oliko minä katsoa tätä tahmeaa, kun pudistin herkullisen meikkipaletin ?! Myönnetty, en ollut koskaan ennen asettanut yksittäisiä paloja kimalleni rintakehään tai piirretty kermavaahtoisia lonkeroita silmiesi ympärille (tiedän, että?) ... mutta näet, kuinka tyttö alkaa epäillä meikkiään valintojaan!

Olen täällä varmista, ettet halua't mennä käymään teidän meikki laukku ja kylpyhuonekaapin heittää nämä kiiltävät, onnellisia asioita. Minä, LOVE-kimallukselle, ja kieltäydyn luopumasta siitä!

Glitterin ja shimmerin välinen ero

Sparkle ei'T: n on oltava tahmeaa. Sinun on vain varmistettava, että valitset tuotteet, jotka ovat'T kimalteleva, vaan pikemminkin, hohtava. 

Katsokaa sitä näin: shimmer on aikuisten glitterin versio. Se koostuu pienistä, tuskin havaittavista mikrovaloheijastimista, jotka antavat luonnollisen näköisen hehkun. Katso, katso kuinka virheetön Jessica Alba's iho näyttää täältä:

Täysin NOT tarttuvia, eikö? Jos käytät sitä oikein, säihkyä ei't on tehtävä rohkea, disco-ball-esque lausuma, se voi vain muuttaa ihon loistava täydellisyyttä.

Ja vain niin tapahtuu, minulla on muutamia henkilökohtaisia ​​shimmer-suosikkeja. Haluatko mieluummin ruiskun, kosteuden tai hyvän olin' puristettua jauhetta, on ehdottomasti jotain, joka toimii sinulle.

Shimmer spray

Löysin The Sparklerin joulukuussa The Body Shopissa's loma-tapahtuma; se's muistuttaa vanhaa vintage hajuvesipulloa ja siksi on ansainnut paikan huipulla pukeutuni näytölle.

Body Shop Sparkler All Over Shimmer, 24,00 dollaria

Aluksi minusta tuntui enemmän tuotteesta, joka olisi pitänyt käynnistää kesällä. Kulta- ja kuparivoimainen hohtava silmänräpäys on täydellinen täydentää auringon suutun hehkua. Don't saada minut vikaan, ymmärrän täydellisesti talven sparkle-näkökulman (HULLO, UUSI VUOTOT EVE), mutta en vain voinut't aivan kiila sen minun talvi meikki hoito. Nyt kun kesä on täällä, olen kyllä ​​kyllä ​​kyllästynyt ja täysin rakastava sitä.

Kun puristat pumppua, söpö pikku ilmavirta kasvaa, sekä super-fine shimmer joko kulta tai kupari. Sparkler tekee kevyemmästä ihosta tuoreita ja terveitä, ja antaa parkitulle iholle hienon ylimääräisen hehkun. Vannon, että Beyoncé on käyttänyt jotain häikäisevää kuparia täällä:

Lisäbonus: The Body Shop -tapahtuman meikkitaiteilija kertoi minulle, että voit myös spray Sparkler hiuksessasi hiuslakan tai kuivan shampoosi jälkeen. Se on nopea ja yksinkertainen tapa lisätä hieman hiustesi hiuksiin yön aikana.

Shimmery aurinkovoide ja kosteusvoide

Toinen hieno vaihtoehto on Havaijin Tropicin Shimmer Effect -mallisto, joka sisältää aurinkovoiteet vaihtelevissa SPF-tasoissa ja After Sun-kosteusvoide.

Hawaiian Tropic Shimmer Effect Aurinkosuojatuotteet, 9,99 dollaria, ja Havaijin Tropic Shimmer -vaikutus, kun Sun Moisturizer, 7,99 dollaria

Huomasin tämän yhdestä ystäväni, joka on kosteuttava kosteusemulsio. Hänellä on erilainen kosteusvoide kutakin kehon osaa varten ja huolellisesti kosteuttaa päätä varpaisiin jokaisen suihkun jälkeen. Eräänä päivänä huomasin, kuinka hämmästyttävä ja hämmästyttävä jalat näyttävät, ja tämä aurinkovoide oli, joten tiesin, että meillä oli hämmentävä voide voittaja kädet. Minä todella vihaan auringonvalon tuoksua ja tekstuuria, mutta nyt minulla on Shimmer Effect-kokoelma aurinkosuojakoriin.

suojattu ja valovoima iho? Kyllä kiitos!

Brush-on shimmer bronzerilla

Body Shop's Honey Bronze Brilliance Jauhe antaa hohtavan pronssisen värisävyn, joka on hieno, mutta rakkaani on lähinnä sen loistavan pakkauksen takia:

Body Shop Honey Bronze Brilliance -jauhe, 22,00 dollaria

Loistava, hohtava pigmentti on oikeassa ruuvin kahvan sisällä! Kun lakaat sen ihon yli, niin's vapautetaan kahvaan, harjaksen läpi ja kasvoillesi. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten harja tietää tuotteen tarkka määrä, mutta se vain tekee. #makeupmagic.

Jos tarkastelet tarkkaan tätä kuvaa Olivia Munnista, voit täysin nähdä hiljaa, joka pyyhkäisi hänen olkapäilleen ja yläosilleen.

Haluan ajatella harjaamalla tätä tuotetta minun olkapäät saavat ihmiset sekoittamaan minua Olivia Munnille.

Kiusoittelen vain. Mutta oikeastaan, haluan käyttää tätä tuotetta purkamisessani ja harteilleni (ja jos minä'Olen kyllä ​​varma, kasvoni). Mikä tuo minut seuraavaan kohtaan. Valitettavasti voin käyttää tätä tuotetta vain kesällä. Loose pigmentin tumma sävy antaa iholle melkoisen pronssisen ulkoasun, joten jos minä'ei ole tarpeeksi ruskea, tuote on hieman liian tumma minulle.

Brush-on shimmer sans bronzer

Puhutaan tans, et don'T: n täytyy olla kokonaan "pukeutunut". Sinun tarvitsee vain valita hohtava tuote, joka ei'ei ole mitään pronssielementtejä, kuten Hayden Panettiere täällä:

Jos etsit vain suoraviivaista hohtausta, täytä FAVORITE-korostustyökumppani koko ajan. Menemme takaisin.

Sephora Collection Microsmooth Luminizer, 15,00 dollaria

Lukiokoulun alussa päätin, että jos tarvitsin saada perseeni sängystä ensimmäiselle matematiikalle seuraavien neljän vuoden ajan, saan paremmin esiin tuotteen, joka saa minut näyttämään hereillä, koska kurssi on varma uskaltaisi't pitävät minua varoituksena. Minä valsin Sephoraan ja tartuin ensimmäiseen shimmery-korostuskynään, jonka näin (sitä sitten kutsuttiin Korostaava Compact Powder in Pink). Sittemmin he'He tekivät uudelleen vaaleanpunaisesta sävytetystä kompaktisesta korostustyökalustaan ​​useita kertoja eri kaavoilla ja eri nimillä. jotkut piti, jotkut eivät niin paljon. Mutta vain niin tapahtuu, tämä nykyinen on lähinnä sitä'Olen koskaan ollut alkuperäisessä, jonka rakastuin monta vuotta sitten.

Se's fave kohottaen jauhetta kasvoni (vaikka se's myös hieno harjata rintakehäsi yöksi). Tämä tuote sopii erinomaisesti talvella't niin tan, ja tiedän, että shimmery bronzer vain wouldn't näyttävät niin luonnollisilta (lue: Oompa Loompa central). Microsmooth Luminizer ei't lisätä mitään väriä, vaan tekee ihon näyttävät valoisalta ja tuoreeltaan mikro-sparkles. (I'm varoittaa sinua kuitenkin, valmistaudu Todella vilkaista valo, jos käytät tätä! Nämä mikropikselit tarkoittavat vakavaa liiketoimintaa.)

Joten, minun kohta on: kimallus ei tarvitse olla karkea ja roskaa. Se'kaikki noin kiltti sparkle käytät. Joka, toistan, on hohtavan, ei kimaltelevaa.

Ja minun toinen asia? Sinä et't tarvitsevat rusketuksen, jolla on täydellisesti valovoimainen iho. Kaikki mitä tarvitset ovat oikeat shimmer-tuotteet. Oletko lukenut Fiona Lockesta vielä? Hänen työnsä on kyse siitä, että julkkikset todella tuoreet, terveet näköiset iho ... jotka eivät enää vaadi kaunistettua ihoa tai jopa bronzeria!

minä'Minä sanon, anna's käyttää kipinöitä viisaasti. Antaa's varastossa hämärässä, ja jättäkää esikoululaisten kimallus. No, paitsi kynsimme.

Oletteko samaa mieltä: hiljaa, ei kimaltaa?

Tehostatko ihoa tällä tavalla kasvot, kehon tai molemmat?

Mitkä ovat suosikki valaisevia tuotteita?

Leave A Comment

2 + 5 =