Kuinka käyttää Mascara Like Pro

Muista, kun ostat ripsiväriä, oli yhtä helppoa kuin kävelemään apteekin läpi ja poimimaan mitä Maybelline New Yorkin tai CoverGirl-tuotteen sattui olemaan myynnissä tällä viikolla? Päätös oli melko paljon: vedenpitävä tai ei vesitiivis. Ruskea tai musta.

Asiat ovat nyt paljon monimutkaisempia. Ei, että minä haluan't silti rakastan brändejä, joita käytin lukiossa, mutta ne've morphed korkean teknologian taikuutta wands jotka jakavat vähittäiskaupan tilaa kymmeniä ja kymmeniä yhtä vaikuttava-kuulostaa kaavat. Pitenevät! Volumizing! Curling! Plumping! Määrittely! Tärisevä! Kasvua edistäviin!

Se'niin että aivot saattavat vahingoittua. Mutta tiedätkö mitä? Vannon teille, että ripsiväri itse on vain ensimmäinen este. Toki, se's tärkeä valita oikea prodz (varsinkin jos ripset ovat pitkiä mutta hienoja, ja minä'Tulet siihen, että sekunti). Mutta tapa, jolla sitä sovelletaan, voi tehdä valtavan eron. minä've keräsi useita vinkkejä vuosien varrella meikkitaiteilijoilta, brandeilta, lukijalta ja jopa omalta äidiltänne (kiitos äidistä!), joten tänään's post on omistautunut auttamaan sinua harjaamalla (!) Tekniikka.

Vihje # 1: Käytä ripsivahvikkeen kärjää tallettaaksesi tuotteen ripsiasi juurille.

Tämä on uusin kärki I've hyväksytty, joka tuli minun läpi lukijan Barbie kommentit tässä virassa. Hän puhui Lancômestä'(jota käsittelin täällä) ja sanoin: "Pelin tarkoituksena on käyttää ripsiväriä applikaattorin kärjellä ensin ripsiasi juurille ja sitten käyttää harjaa kokonaisuudessaan harjaamalla / tasaamalla tuote. " Aloin tehdä sen ei pelkästään Doll Lashes, mutta kaikki minun ripsiväri, ja minä'm koukussa. Jos tavallinen tekniikka on vain harjata käpälää, se kallistaa maailmasi, koska se todella auttaa tallettamaan tuotetta ripsien pohjalle ja sitä enemmän väriä juurissa, sitä enemmän silmäsi pudota. Se'Se on myös fantastinen, jos ripsiväriäsi on kimpussa, sillä kaikki klusterit kiinnittyvät ensin juurille (jossa ne'ei todellakaan ole niin iso juttu), ja sitten sinä'uudelleen tasoittaa ne harjalla joka tapauksessa. Rakastan tätä vinkkiä. Kiitos Barbie!

Vihje # 2: Käytä volumentoivia kaavoja varovaisesti, jos sinulla on pitkät, hienot ripset.

Muista tämä esitys?

Marc Jacobs oli menossa tarkoituksellisesti raskas pölyinen näyttää ... mutta se ei ehkä ole teidän kupin teetä toimistoon. Tai koskaan. Näet, kun lataat pitkät, hienot tai pitkät JA hienot ripset ripsivärillä's liian raskas heille, ripset punnitaan alas ja päätyy tähän hieman luonnoton, drag-queeny vaikutus. Vielä pahempaa: koska ripset voivat't pidä painoa kaikkien näiden kuitujen, ripsiväri voi alkaa hiutale. Joten jos sinulla on tällaiset ripset, tai jos sinä'uudelleen Latissessa tai leikkauspituuksilla, puhtaamman kaavan avulla on todennäköisesti parempi vaihtoehto. (I'm tällä hetkellä Latissessa ja minä'olen varmasti huomannut uuden naurettavan minun tavallisilla leikkaavilla ripsiväreillä ... Minä vain voin't käytä niitä enää.)

Vihje # 3: Harjaa ripset lävistäjäksi laajakulmaisella vaikutuksella.

minä'olen kuullut eri asiantuntijoilta erilaisia ​​asioita suuntaan, jossa sinun pitäisi vetää ripsiväriä ripsien läpi, mutta mielestäni lävistäjä on kaikkein yleisin mielikuvitus. (Yksi meikkitaiteilija harjaa suoraan ylös, ja kyllä, se voi tehdä silmäsi isommaksi, mutta se'myös hieman sarjakuva-ish.) Diagonaaliset toimii kaikille, ja se antaa todella kauniin, laajakulmaisen vaikutelman. Tiedät kuinka kissa'n silmänsuojus auttaa avaamaan silmäsi? No, se's kinda niin.

Vihje # 4: Peitä ripset jauheeksi paksuiksi.

Vanhurska, mutta kaveri. Tiedätkö ne kaksinkertaiset ripsivärit, ja toisella puolella on tämä kummallinen valkoinen "alkusointu"? Minua ei ole. Käyttämällä hieman läpikuultavaa kasvojen jauhetta on niin paljon helpompaa, ja se toimii samalla tapalla lihottaa niitä. Vain kevyesti harjaa ripset, kun sinä'asetat säätiön uudelleen (voit asettaa säätiön, eikö?) ja sitten hieroa ripsiväriä. BAM! Rasvaa mehukkaat ripset.

Vinkki # 5: Don'Älä pelkää käyttää kahta tai kolme erilaista ripsiväriä kerralla.

Vakavasti, kuka sanoi, että sinun tarvitsee vain käyttää yhtä ripsiväriä? Voit kerätä ne kokonaan muokatun sekoituksen mukaan, joka rikkoo kaikki laatikot. Esimerkiksi voit aloittaa määrittämällä ripsiväri ensin erottaaksesi yksittäiset ripsiasi ja rakentaaksesi sen sitten jotain pidennystä kärkipäillä, ja ehkä heittää lopullisen wow-tekijän lopussa lopputulos. Se's täysin sinun. Viime aikoina olen kuitenkin'Olen tyytymätön Brandalan uusi tuote Hourglass nimeltään Film Noir Lash Lacquer:

Se's pohjimmiltaan päällystetty ripsien, joka jatkuu yli säännöllinen ripsiväri. Se tekee niistä enemmän mustia (kuten, huomattavasti enemmän mustia) ja vähän kiiltäviä. Suositellaan iltaisin.

Vihje # 6: Puhdista ripset molemmin puolin.

Unohdan tehdä paljon aikaa, mutta luotan siihen'on hieno temppu, jos haluat ripsiesi näyttävän paksummalta. (Me tarkoitan, DUH! Me kaikki menemme ympäri toivoen, että meillä oli paksummat ripset, ja tämä on melko perustavanlaatuinen tapa saada 'em mitä kaava on.) Lisäksi, kun vilkahtaa sitä vain antaa sinulle enemmän kiillotettu näyttää, jos yläosa ripsiä on maalattu sijasta vain alapuolella.

Vihje # 7: Pidä harja vaakasuorassa ja vilkaise, jotta pääset alas ripsiin.

Tiedätte, että hyvin kuluneet kärki noin käyttämällä ripsiväripuhaltimen kärki maalata pohja ripset? Kuten tämä?

No se räppää. En't tiedä, mistä se tuli, mutta siellä'Ei ole mitään parempaa tapaa tehdä alemmat ripset kaikki paksut ja koukut ja luonnottomasti näköiset. Sen sijaan, jos haluat lisätä tuotteen kosketuksen näihin pennuihin, kokeile tätä: ripusta ripsiväliäsi vaakasuoraan, EI pystysuoraan pohjapuolen ripsien kohdalla ja vilkkua muutaman kerran. Toimii kuin unelma!

Tai voit aina kokeilla Cliniquen's Bottom Lash Mascara, jolla on pieni harja, joka on hieman helpompi liikkumavaraa.

Vihje # 8: Estä pohjaventtiiliä vedenpitävällä ripsivärillä.

Äitini'Se on tehnyt tätä jo vuosia. Vedenpitävä ripsiväri voi olla kipu kurnissa poistaa, mutta se's myös tuskallinen, kun saat vilauksen meikki puolivälissä iltapäivällä ja ymmärtää, ripsiväri on siirtynyt pohjan ripset alas poskipyöriäsi. Paras tapa välttää panda-silmä näyttää seuraa kärki # 7, mutta vedenpitävä kaava, joka voitti't budge.

Vinkki # 9: Tubular ripsiväri saattaa muuttaa elämääsi.

Ilmeisesti siellä on joitain ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet putkimainen ripsiväri, koska kysymys siitä tuli läpi vain toisena päivänä. Jumala, se's hyvä. Kissista Blincista oli ensimmäinen...

...mutta nyt voit ostaa ne Bobbi Brown, Clinique, L'Oréal Paris, Estée Lauder, Lise Watier ja Maybelline New York. Mitä he tekevät, on jokaisen yksittäisen ripsin päällystäminen todellisella "putkella", joka ei vaadi meikin poistoa, vain vettä päästäkseen pois. (Ensimmäistä kertaa, kun käytät jotain näistä, sinä'Olkaa mahtavia hälyttäviä, kun näet kaikki altaan putket. Don'Älä huoli, ripset ovat't putoavat.) He'ei todennäköisesti anna sinulle hullua volyymiä tai jopa pidentää, mutta ovat yksinkertaisesti ACE kenelle tahansa, joka on kyllästynyt pilkkoutumiseen, hilseilyyn, tahraamiseen ja smearing. Koska he're putket, saat mitään siitä. Ne'on myös loistava valinta myös pohjahihnoille.

Vihje # 10: Ehkä sinun pitäisi ajatella, ettei yllään ripsiväriä lainkaan.

Tässä'se asia. Jos haluat näyttää nuoremmalta, raikkaammalta, vähemmän "tehneeltä", kannattaa yrittää jättää ripsivärit kokonaan ajoittain. Huomasin tämän viimeisen kauden Pradassa ja okei, malli on luultavasti 14, mutta ei't näyttävät loistavasti tuoreelta?

Se's mukava paletti puhdistusaine, kun kaikki kauheat lash rikokset me'olen joutunut viime aikoihin (ja Kardashianin perhe on luettelon yläosassa). Joten vain jotain' kannattaa harkita. Sinä'Haluat varmistaa, että ihosi etsii huippuja ja täydentää ulkoasua hienolla kermanvärillä ja ruusuisella huulilla. Ripustaa myös ripsiäsi. Sitten: odota, että sinua pyydetään tunnistamaan viinakaupassa.

Kerro minulle:

Oletko kokeillut jotain näistä ripsivärien vinkkeistä ennen?

Minkälaisia ​​lash-temppuja sinä olet vannonut?

Onko sinulla suosikki ripsiväri?

Leave A Comment

27 + = 36