Kokeile tätä “Öljyntorjunta” Nail Art -opastusohjelma

Don't on pelättävää tämä mani! Kyllä se'(Chloé comme Parris, Toronton muotiviikolla viime viikolla). Ja kyllä, se on luonut yksi kuumimmista uusista kynsien taiteilijoista (Toronto's aivan omaa Rita Remarkia, joka on juuri nimitetty Essien lyijynsoittimeksi).

Mutta se'Se on silti helppokäyttöinen, jotta voit tehdä tämän kotona, lupaan. Tutustu tarkemmin:

Se's kutsutaan "Oil Spill" mani ja minusta Rita loi sen nail art dolts kuten minä mielessä.

Hän opetti mini-luokkaa viime viikolla ja huomasin sen'ei ole täysin huolellinen hakemuksessasi, itse asiassa se'Päinvastoin. Värit ovat oletettu pyöritellä toisiaan ja hieman eri tavalla jokaisella naulalla, täysin ainutlaatuinen, öljyinen näköinen rakenne. Se's super-cool (kuten Rita itse!). Mielestäni se näyttää erityisen miellyttävältä pitempää, manteli-muotoista naulaa.

Antaa'Tee tämä asia...

Mitä tarvitset

Ensimmäinen askel

Levitä ohut kerros pohjakerroksen päälle.

Vaihe kaksi

Levitä ohut kerros shimmery harmaa kynsilakka (kuten Essie kynsilakka yli reunassa) koko kynsilevyyn.

Kolmas vaihe

Koska Essie kynsilakka kuivuu nopeasti, sinä'Sinun täytyy työskennellä yhdellä kynällä kerrallaan. Avaa muut sävyt: tumma sininen (Essie Nail Polish in Midnight Cami), hopea (Essie kynsilakka, ei kaltaista kromia), violetti (Essie Nail Polish in Sexy Divide) ja teal (Essie Nail Polish in Trophy Wife).

Vaihe neljä

Työskentelemällä nopeasti lisää jokainen sävy muutaman lyönnin yhteen kynsiin, mikä mahdollistaa epäjohdonmukaisuudet ja epätasaisuudet.

Viides vaihe

Käytä siveltimesi päällystyspullollasi (Essie No Chips Ahead Top Coat), värjätään varovasti värejä. Muista käyttää kevyttä kättä, koska et halua't haluavat värejä sekoittua, heidän pitäisi vain pyörittää yhdessä.

Vaihe kuusi

Kun olet suorittanut kaikki kymmenen kynsiä, käytä päällystekerrosta (Essie No Chips Ahead Top Coat)..

Niin mitä mieltä olet?

Oletko tässä kynsissä?

Oletko koskaan kokeillut värimuutoksia??

Mitä's suosikki kynsien ulkoasua / väriä näinä päivinä?

Leave A Comment

7 + 2 =