Kiehl’silla on uusi puhdistusaine, ja se on saippua-free, ei-stripping awesomeness

Antaa's puhua kasvojen pesu. Siitä lähtien olen lukenut ongelmista sulfaattien käytön yhteydessä, vaahtoavat aineet, jotka voivat muuttaa ihoa's estämistoiminto'olen yrittänyt välttää niiden asettamista kasvoilleni. Kuvittelen, pitäen herkän ihon onnellisena, on jo jo tarpeeksi hankalaa, joten miksi lisätä sen taisteluihin? (Body, I'm ei niin nirso.) 

Ongelmana on, että niin monet sulfaatti- ja saippuavapaat puhdistusaineet ovat yleensä, ei oikeastaan ​​puhdista. Dontcha vihaa, kun käytät puuvillapohjaa kasvoillasi, kun käytät maitomaista puhdistusaineita, ja se kerää joukon hiutaleita? Ei vain, mutta jos sinulla on herkkä iho ja yhdistää & # xFFFD; & # xFFFD; & # xFFFD; kuin minä & # x2014; niin don't tarvitsevat niin paljon kosteuden tavoin.

Jos sinä'ajattele uudelleen sitä tapaa'm ajattelu, tuote, joka pitäisi olla tutkaasi, on uusi Kiehl's Calendula syväpuhdistava vaahtoava kasvopesu.

Y'kaikki tietävät Kiehl's Calendula Toner, eikö? Se's on kulttituote, joka on peräisin 1960-luvulta ja auttaa tasapainottamaan normaalia öljyistä ihoa, vaikka supistava aine on täysin alkoholiton. Uusi Face Wash on sen nuorempi sisar ja sillä on sama käsite: se's perustuu myös calendula uute, se's sopii myös normaaliin ja rasvaiseen ihoon, ja se myös tekee työtäsi irrottamatta tai kuivumista ulos. 

Tässä ovat ainesosat:

Aqua / Water / Eau, Natriumkokoyyli Glycinate, Coco-betaine, Glycerin, Natriumkloridi, Akrylaatit / Stereat-20 Metakrylaattikopolymeeri, Fenoksietanoli, Tetrasodium EDTA, Nepeta Cataria Oil, Citrus Limon Peel Oil / Lemon Kuorintaöljy, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limoneeni, geranioli, metyyli-isotiatsolinoni, citraali, citronelliini, kalendula officinalis kukkauutte, natriumhydroksidi, sitruunahappo.

Koostumus on geeli, ja sillä on todellakin kunnollinen vaahtoaminen, natriumkokoyyli-glysinaatin ja kookosbetaiinin ansiosta (molemmat peräisin ei-kuivaavasta kookosöljystä). Rakastan sitä siellä's glyseriini täällä, minun suosikki kevyt kosteuttava ainesosa, ja natriumkloridi on vain suolaa. Vain päätä ylöspäin, on olemassa joitakin kasviöljyjä edelleen luetteloon, joka voi ärsyttää, jos olet super-duper herkkä. Mutta minulla on herkkä iho ja turvapaikka'ei ollut mitään ongelmia'loppujen lopuksi vain kosketuksissa alle minuutti.

Se, mitä rakastan eniten tästä puhdistusaineesta, on kuinka puhdas, mutta pehmeä iho tuntuu jälkikäteen's perusteellinen puhdistaa, mutta se's lempeä puhdistaa. Oh, ja pullo on valtava, joten se's todella melko edullinen, too. Kerro, tiedätkö, jos tarkistat sen!

Mistä ostaa

Etsi Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face -pesu seuraavissa vähittäiskaupoissa:

Ota kantaa

Oletko kokeillut tätä puhdistusaineita vielä? Mitä's suosikki saippua-vapaa kasvot pesu?

Leave A Comment

46 − = 40