I Test-Driven buffs, Maybelline n uusi valikoima Nude huulipunat

Saan myöntää sen. Nude on luultavasti viimeinen huulten väri, jonka täyttyessäni olisin valmis lähtemään. Freelancerina vietän suurimman osan päivistä makeup-ilmaiseksi, istuen yksin pöydälläni (don't huoli; se kuulosti yksinäisemmäksi kuin se todellisuudessa on). Kun minä tehdä saada valmiiksi, haluan välittömän vaikutuksen, tavallisesti klassisen punaisen, vaaleanpunaisen tai korallin suuhun.

Minun mennä katsomaan kuitenkin voi olla tuhoutunut, koska siitä mitä minä'Olen nähnyt toistaiseksi vuonna 2014, nude huulipuna tulee olemaan BIG. Don't usko minua? Katso vain kaikki julkkikset, jotka urheilivat alastomana huulet Golden Globessa toisella yönä. Kerry Washington ja Olivia Wilde saivat välittömästi silmäni niiden super-vaaleat värit, jotka melkein tekivät huulet katoavat.

Amber Heard, Mila Kunis ja Naomi Watts olivat myös kaikki yllään alastomia.

siellä's uusi huulipunokokoelma, joka's nyökkäys tähän suuntaukseen. Maybelline New York käynnistää tämän kuukauden Buffs by Color Sensational -mallissa ja siinä on 10 sävyä neutraalia huulipunaista joka sopii kaikille ihon sävyille. Minulle lähetettiin kahdeksan sävyä testaamaan.

Tässä'Katso luodit.

Ja Michelle swatched:

Joten, miten selvität, mikä on oikea alastari ihollesi? Minulla on oliivi-ihonväri, joten pyrin kohti lämpimimpiä värejä, joilla on keltaiset alivalot. Jos olisin menossa super-vaalealle näyttää Kerry tai Olivia, käytän Blushing Beige (915) tai Nude Lust (920), koska ne olivat lähes samanväriset kuin ihoni. Tiedä, että nämä sävyt tulevat erittäin kevyiksi, joten tällainen ulkoasu ei ole kaikille. Se vaatii lähes aina rohkean silmän, jotta se toimisi.

Stormy Sahara (945) oli enemmän luonnollista huulinsävyä (tummempi kuin ihon sävyni) ja oli luultavasti ihailtavin sävy. Kuten sanoin, minä'En todellakaan ole alasti huulipunaa, joten käytän sitä talvella, kun huomaan, että huuleni muuttuvat joko pelottavasta harmahtavasta tai liian punaisesta kylmästä ilmasta ja kuivasta ilmassa. Vastaavasti sinun huulipunasi on helpompi (ja väistämättä mahtava) tapa käyttää alastomia ja oli ulkoasun Amber, Mila ja Naomi menivät yllä. Sen sijaan, että valkaisevat huulet, he käyttivät värejä, jotka olivat joko hieman tummempia tai vaaleampia kuin niiden ihon sävyjä, joten huulet näyttivät luonnollisilta häviämättöminä.

Enemmän vaikutusta pidin Maple Kiss (925). Se oli sen ilme '90-luvun ruskean huulipunan, jonka näimme Kat Denningsissä (joka sai sekaisin arvosteluja täältä), mutta oli hieman hienovaraisempi.

Ellei sitä ole pyyhitty, Truffle Tease (930) antoi melkein harmaata valkeaa (ei imartelevaa) ja Untainted Spice (950) rikkaus ruskea oli mukavuusvyöhykkeeni ulkopuolella. Vaalean ihon vastaisesti Espresso Exposed (955) on lähes Gothin kaltainen vaikutus.

Kuitenkin tämän kokoelman hieno asia on, että sinulla on valintoja, voit sovittaa ihon sävyn, huulipunan tai vain mennä minkä tahansa värin mukaan'piirretty uudelleen. Ne toimivat myös hyvin yhdessä, jos sinä'yrittää saavuttaa tiettyä ulkoasua. Pidin todella Naomiin ja Amberin helmeilevään loistoon, joten keräsin Bare Allin (910) Stormy Saharan (945) päälle saadakseni värin syvemmälle.

Lähtökohtana

Oliko tämä kokoelma vakuuttamaan minua luopumaan hääparista ja siirtymään alasti? Luultavasti ei. Mutta se'se on loistava meikkiä kohtaan, me don'ei tarvitse valita. Stormy Sahara (945) antaa minulle toisen vaihtoehdon, jos muutan tapojani ja haluan't haluavat mennä rohkealle huulille.

Mistä ostaa

Ota kantaa

Oletko alaston huulipunan tuuletin?

Oletko tarkistanut tämän kokoelman vielä?

Mitä's go-to lipstick varjossa?

Leave A Comment

4 + 4 =