Editorin valinnat: 7 parasta lomapakkausta paletista antaa tai hankkia

Ehkä sinä'olen huomannut ... siellä on paljon haluttuja meikki paletteja siellä juuri nyt!

Itse asiassa tämä on vuoden paras aika valita yksi ylös, jos sinä'palettihenkilö (tai jos olet'ostoksia joku, joka on). Kauneusyritykset tarjoavat aina eniten arvoa, puhumattakaan upeimmista pakkauksista, lomakauden.

Tässä on kahdeksan parhaita, jotka tarttuvat ennen heitä'poistu:

Chanel Architectonic luomiväri paletti

Suosikkini! Tämä on Chanel Architectonic luomiväri paletti, täysin yhteensopiva, hienostunut valikoima sininen, harmaa, taupe ja hopea varjot sekä matta-ja shimmery kuvioita. Rakastan ajatusta dramaattisesta laivastosta savuisesta silmästä illalla ja muut värit täällä ovat tarpeeksi neutraaleja päivätyöhön.

Mistä ostaa:Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Hudson's Bay, Chanel

Yves Saint Laurent Sparkle Clash monitoimi paletti

Kuten tavallista, YSL on tullut ulos paletista, joka on liian kaunis todella käyttää / pilata. (Olen oikein? Kuten Janine sanoo, tarvitsen kaksi heistä.) Yves Saint Laurentin Sparkle Clashin monikäyttöpaneelissa on kaksi huulipunausta, neljä silmänräpäintä ja korostuskynä, joten se ei ole vain hieno vaan myös melko käytännöllinen. 

Mistä ostaa:Nordström, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Bloomingdale's, Bergdorf Goodman, YSL Beauty

Kaupunkikuolleisuus Naked Ultimate Basics

Neutraalin luomivärin faneille uusi Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletti on paras panos. Tässä on yhteensä 12 uutta sävyä, niin lämpimässä kuin viileässä sävyssä, ja vaihtelevat alastosta ruskeasta mustaan. Ne'on myös täysin matta, jossa ei ole sävyjä.

Mistä ostaa: Nordstrom, Sephora, Ulta, Macy's, Selfridges, Urban Decay

NARS Sarah Moon Anna Take-Dual-Intensity Eye & Cheek -paletti

Jos sinä'uudelleen kuin minä ja välinpitämättömästi superpigmentoituja varjoja, niin NARS Sarah Moon Give In Take Dual-Intensity Eye & Cheek Palette on hyvä valinta. Ylimitoitettu paletti sisältää kuusi helppokäyttöistä silmien sävyä (pistä niitä märkänä voimakkaampaan vaikutukseen) sekä punastumiset ja korostuskynä.

Mistä ostaa:Sephora

Lancôme Maxi Palette

Lancôme Maxi Palette on ylpeä pariisilaisen muotisuunnittelija Sonia Rykielin houkuttelevasta tyylistä. Vannon, tämä on hienoin pakkaus Lancôme on ollut Alber Elbazin yhteistyön jälkeen! On olemassa kaksi värin harmoniaa, lämpimiä purppurisia (Parisian Spirit) ja viileä bluesia (Saint-Germain), joista jokainen sisältää luomivärialustan, kaksi vuorausta ja kuusi varjoa. Jos sinä'uudelleen jonkin verran pelata, nämä voivat olla hauskoja.

Mistä ostaa:Saks Fifth Avenue, Ulta, Hudson's Bay, Lancôme

Estée Muokkaa Gritty & Glow Magnetic Eye ja Face paletteja

Keskustele hyvästä yhteistyöstä Estée Edit Gritty & Glow Magnetic Eye- ja Face paletteilla, saat kaksi palettia yhden hintaan! Häikäisysuoja, nimeltään Gritty, antaa kuusi syvää, hohtavaa koruääniä (he muistuttavat minua täysin Hailee Steinfeldistä's varjo-ulkonäkö). Kasvopaletti, Glow, on kuusi pearlisoitua sävyä yöllä korostettuna.

Mistä ostaa: Sephora, Selfridges

Joe Fresh luomiväripaletti

Yksi parhaista paleteista, jos sinä'Talousarvio on Joe Fresh Eye Shadow paletti neutraaleissa. Jos sinä'En ole koskaan kokeillut meikkiä, se'on yllättävän hyvä laatu hintaan. Täältä saat 12 täysin neutraalia luomiväriä mattapintaisilla ja hohtavilla viimeistelyillä. Ehdottomasti mukava askel Urban Decayille!

Mistä ostaa:Loblaws (myymälässä)

Oletko tarkistanut minkä tahansa näistä paletteista?
Kumpi on sinun suosikki?

Leave A Comment

55 − = 54