Dior Fluid Stick on uusin Must-Have Lip Colour Hybrid

Voinko kertoa sinulle? minä'm ottaa vähän Dior-hetken juuri nyt. Kuten mainitsin uusimmassa videossani, siellä's Dior huulirasva I'm yllään tons viime aikoina (päivinä, kun haluan paljain ex-huulet). Nyt voit tavata uuden Dior-tuotteen I'm rakastavat pop kiiltävää väriä.

Se's ei huulipuna, ja se'ei ole kiilto ... se's Dior Addict Fluid Stick. Muutamat teistä ovat kysyneet siitä ja ei, et tule pettymään. Se's vielä yksi lippien hybridistä me'nähdään niin paljon viime aikoina, ja mielestäni yksi parhaista vielä.

Tässä's käsite: rikas pigmentti ja kiiltävä rakenne, mutta kaava, joka on täysin painoton huulillesi. Niinpä mikään huulikiiltävästä, tahmeasta tuntemuksesta. Se tuntuu vain kevyeltä balsamilta; erittäin "mukava", kuten sanovat ranskalaisessa kauneusyrityksessä.

Ja paras osa? Se's valmistettu vedellä, ei vahalla. Se's vielä hieman jäähtyä, kun käytät sitä.

Minulle lähetettiin muutamia sävyjä kokeilemaan: 338 Mirage (vaaleanpunainen-narttu); 551 Aventure (korallinoranssi); 575 Wonderland (kuuma pinkki); ja 754 Pandore (kirsikkapunainen).

Tässä's värin vertailu iholle:

Kuten näet, he'ei ole mitään säännöllistä kiiltoa, joka on yleensä superpuhtaita ja melkein väritöntä. Vertailun vuoksi nämä antavat sinulle suuri väritulosta. Mutta samaan aikaan, mielestäni kaava tekee niistä hieman kulutettavamman kuin täyteläinen huulipuna. Onko jopa mahdollista kuvailla niitä yhtä aikaa pigmentoituna, mutta silkkaa?

minä'Näytän sinulle, mitä tarkoitan & # x2014; anna'Katsokaa huulilleni sävyjä...

338 Mirage

En ollut't innoissaan noin 338 Miragea putkessa, mutta todella rakastin sitä kun laitan sen päälle. Se's hienovaraista pinky-peachy-nude, joka litteä tahansa ihonväri, mutta olen erityisen pitänyt siitä oikeudenmukainen ihonväri. Järkää YSL Baby Doll Kiss & Blush Rose Frivolella poskissa (tarkastelu tässä).

551 Aventure

En't yleensä tavata appelsiineja, mutta 551 Aventure on aika kulutettava, mielestäni. Joskus se'on mukava mennä pois oman mukavuuden alue ja pelata eri sävyjä, sanoa, lämmin huuli, kuten tämä, joka herättää lämpimän sävyt hiukset, ja vastakohtana viileämpi, vaaleanpunaista ihoa. Tässä värissä on vain tarpeeksi punaista punaista huulipunaa.

575 Wonderland

En voi vastustaa kuumaa vaaleanpunainen huulen väriä millään tavoin, muotoon tai muotoon, ja 575 Wonderland ei ole poikkeus. Se's on ilmeinen valinta väritykselleni, ja minä rakastan sitä kirkkaasta liukasta silkkaa väriä kesäisin. minä'd melko mieluummin käyttää tätä vetistä muotoa kuumaa vaaleanpunaista lämmin sää sesongin kuin tavallinen huulipuna.

754 Pandore

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on 754 Pandore, kirkkaan kirsikanpunainen ja rohkein nippu. Tämäkin tekisi melkoisen iltatodistuksen'd pukeutua hiuksiin, ripset ja punastumisriski. Se tekee myös suuren investoinnin.

Niin vaikea valita suosikki! Mitä mieltä sinä olet? Myös muita sävyjä on 13, mukaan lukien upeat syvät marjat!

Mistä ostaa

Dior Addict Fluid Sticks on saatavana verkossa seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Ota kantaa

Oletko tarkistanut Dior Fluid Sticksin vielä?

Mitä mieltä näistä sävyistä??

Kuulitko jotain muuta samanlaisella käsitteellä?

Leave A Comment

85 − 75 =