Carmindy "mitä ei ole päällä" miten "Carmindise" Your Face | progressivenewsdaily.info

Carmindy “mitä ei ole päällä” miten “Carmindise” Your Face

Carmindy, todellisessa elämässä, ei todellakaan ole kovinkaan erilainen kuin TV-ohjelmassa katsomamme Carmindy Mitä ei ole päällä. Tapasin hänet, kun hän oli Torontossa noin kuukausi tai niin palasi edistämään hänen uuden meikki linjan (enemmän, että sekunnissa), ja hän näyttää täsmälleen sama kuin hän tekee televisiossa: hyvin kaunis ja yllättävää, ei liian Botox - kuten odotin. (Hän on myös super, super kiillotettu hänen tapaan puhua ja sen sijaan, että anna minun kysyä haastattelukysymyiltäni, vain käynnistettiin Vanna White -tyyppiseen esitykseen. Oletan, että saat tämän, kun sinä'olen tehnyt TV: tä vuodesta 2003.)

Carmindy on myös ainoa henkilö I'olet aina haastatellut, joka on viitannut itselleen kolmanteen henkilöön. Siellä oli paljon puhetta "Carmindizing" kasvosi meikki. Mikä ilmeisesti meidän kaikkien pitäisi tehdä.

Don't nauraa. Tämän takana on paljon viisautta. Katso video saadaksesi lisätietoja:

Olen ehdottomasti samaa mieltä hänen kanssaan tästä korostuksesta ja muotoilusta. Viime vuosina, siellä'on ollut paljon puhetta "veistämättömästä kasvosta", joka palasi muotiin, mutta voin vain't nähdä, että todella tapahtuu todellisessa elämässä. Toki tiedän, että monet ihmiset rakastavat bronzeriaan, mutta monet meistä eivät ole valmiita taidokkaasti yrittää varjostaa itseämme ohuempaan nenäön tai tiukempaan leuan linjaan. Oikea? Ainakin toivottavasti en.

Se's niin paljon helpompaa ja mahtaisempia, tuo valoa kasvoille pimeyden sijasta. (Ja voin lisätä, että minä'Olen puhunut silmän sisäpuolelle jo pitkään? Parhaat. Kärki. Koskaan.)

Mitä uutta meikit kokoelma, Sally Hansen luonnonkaunis Carmindyn innoittamana, se'on saatavilla Shopping Channel -kanavalta ja sisältää paljon enemmän tavaroita kuin mitä näytin videossa (kuten eyeliner, ripsiväri ja huulikiilto). Tässä on kuitenkin Omat suosikkini:

Ihon meikki (19 dollaria)

Parabeenitonta, ei icky makeup-y-hajua (joka on minun lemmikkini) ja tuntui täysin kevyeltä iholleni, kun sekoitin perustuskoukkuun. Todella todella hienoa.

Fast Fix Concealer (12 dollaria)

Tämä näyttää pinkkiä täällä, mutta todellisuudessa ei ole vain todella hyvä, sulautuva ja ei-cakey peitevoide. Suloinen suukko fave Nvey Eco -malliin ... wow!

Sheerest Cream Blush (14 dollaria)

Rakastan kerma punastua (ne menevät paremmin kostealla, luonnollisella iholla, jonka kerroin olleen tyylillä juuri nyt) ja tämä on hienosti läpikuultava ja luonnollisen näköinen.

Viimeinen asia: Siinä vaiheessa, kun hän puhuu alkeistasi vid, en todellakaan halua't like it & # x2014; WAY, WAY liikaa kimallusta kuin kukaan voisi kohtuudella tarvita. Silmän alusta ei yksinkertaisesti toimi.

Toinen viimeinen asia: Don'on hämmentävää, että tuotteen nimi "luonnollinen" tarkoittaa, että ne ovat itse asiassa luonnollisia (orgaanisia, ympäristöystävällisiä jne.) tuotteita. Ne eivät ole. Vaikka ne sisältävät joitain mineraaleja ja kasvitieteellisiä ainesosia, termiä käytetään täällä enemmän yksinkertaisen, "vain paremman" tapa lähestyä kauneutta, on järkevää?

Oletko Carmindy-tuuletin?

Luuletko, että voit tarkistaa hänen linjansa? Kaiken kaikkiaan se's aika hyvä.

Korostatko? Ole hyvä'Kerro minulle, että olet ääriviivat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map