Aztec Secret on Magic, Must-Have Detox Clay

Muistatko, kun Elizabeth kirjoitti hänen kauneudestaan ​​esineistä matkasta Yhdysvaltoihin? Yksi niistä oli Aztec Secret Indian Healing Clay. 

Se'on merkittävä kulttituote Yhdysvalloissa, joka on Amazon ykkönen myyjä, ja kaivaa hullu pakkaus, don't sinä? Satunnaiskuva, juhlava väripaletti, ylpeys, lainausmerkit ja huutomerkki ... Rakastan tällaisia ​​pahoja tuotteita.

Mutta koska minä'en koskaan löydä sitä henkilökohtaisesti täällä Kanadassa, en'Totta mitä Aztec Secret todella oli. Tietenkin, koska minulla on kaikki "normaalit" kauneustuotteet I'd koskaan tarvitsen, kun löysin vihdoin Amazon.ca: n, minun täytyi vain tehdä tilaus!

Mikä on Aztec Secret Indian Healing Clay?

Niinpä kuten sanoin, minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä saavuin, oletin, että tämä Aztec Secret -tuote oli eräänlainen kasvonsuoja. minä'Olen aina yrittänyt kokeilla uusia tuotteita kultti tuotteet, joten ajattelin vain "viileä".

Sitten se saapui (hyvin nopeasti, voisin lisätä vain pari työpäivää sen jälkeen, kun olen tilannut tilaukseni) ja tajusin, että sisältö näytti näin:

Pohjimmiltaan säiliö on täynnä kuivaa, jauhettua savea. Bentoniittisavi. Mikä minä olen'Olen jo perinpohjainen, koska minä'Olen kertonut ihmisille aikojen, että se on ensimmäinen hoito kuivumiseen pimples. Minulla on bentoniittijauheenastia Now Foodsista, joka on kestänyt viisi vuotta.

Mutta rehellisesti, vaikka sisältö on sama, se'ei ole aivan yhtä hauskaa käyttää kuin aztecin ja sen hullu pakkaus. (Plus, HELLO, Aztec Secret on niin halpa!)

Bentoniittisavun edut

Tunsitko väitteen Aztec Secret -teoksesta?'s "maailma's tehokkain kasvojen? " 

'Tis totta. Todellakin on't mitä tahansa, mitä voit laittaa kasvoillesi, joka on parempi kuin bentoniittisavara epäpuhtauksien poistamisessa. Vannon sitä aikoina, jolloin ihoni heittää minulle kauhean, mehukas simpukan curvepallon, joka tarvitsee kuivua. (Kuten viime viikolla, jouduin periaatteessa vetämään koko yön, jotta saisimme spankin' uusi muotoilu on luotu, kun kaikki y'kaikki nukkuivat! Iho ei't niin paljon.) 

Se voitti'Älä työskentele liian kovassa, maanalaisessa, kystisessä aknessa, koska sisältö on't tarpeeksi pehmeä, jotta savi pääsee sisään ja imeä ne.

Että's oikein, syy, bentoniitti on niin viileä, koska se imee jopa 180 kertaa oman painonsa. Että'siksi he kutsuvat sitä detoksifikaattoriksi. Se's nauttien kaikesta huonoista tavaroista, jotka eivät't kuuluvat.

Kuinka käyttää bentoniittisavua aknea varten

Jos teet haun, sinä'll löytää kaikenlaisia ​​reseptejä online tehdä bentoniittisavea naamarit. Ne'kaikki todennäköisesti hieno, mutta minä'Olen liian kärsimätön siitä, kun minulla on välitön ongelma, kuten laajentunut, liekeissä oleva puute! 

Minun on vain kaivaa pieni hiukan kuivaa Aztec Secret -säiliöitä (ehkä 1/8 - 1/4 tlk;'t tarvitse paljon, jos se's vain yksi zit) ja kuppi sitä kämmenessä yhdestä kädestä. 

Sitten laitan toisen käden sormet juoksevaan veteen ja hitaasti annan veden imeytyä, pudota pudottamalla jauheen käteen sekoittaen kunnes saan tarpeeksi liimaa. Voisit muuten käyttää omenaviinietikkaa vedestä, jos haluat.

Sekoitus on sotkuinen työ ja olisi todennäköisesti helpompaa, jos käytin lusikkaa ja kulhoa, mutta mitä. Niin pian kuin sinä'sinulla on haluamasi tahnan sakeus, levitä se kohdealueelle ja anna sen kuivua.

Tunne kasvosi!

Että's mitä Aztec Secretin tarinan huipu, ja se's kinda totta itse asiassa. Kun savi kuivuu, se kiristyy dramaattisesti, jotenkin jopa vetämällä. minä'olen varmasti tuntenut vinkkejä. Jätä se ainakin siihen asti, kunnes se kuivuu ... vaikka minä've jopa jätti sen yön yli ja se'se oli hieno.

Mitä sinun tarvitsee olla varovainen on pesemällä se pois, koska se on niin kuiva, että voit vahingossa lopettaa herkän ihon päälle teidän pimple. Se'on parasta työskennellä todella hitaasti ja välttää kuorimista kuivana tai peseytyä kun märkä ... Minusta se tulee helpoimmin suihkussa juoksevan veden alla.

Ja sitten ... valmis hämmästymään siitä kuinka paljon's vähentää koiran kokoa. Ehkä se jopa hävisi kokonaan!

Muita tapoja käyttää bentoniittisavua

FACE MASKS: Jos sinä'sinulla on normaali-öljyinen tai yhdistelmä-iho, Aztec Secret-savi on erinomainen ja naurettavan halpa keinonahka. Se kirjaimellisesti imee gunk oikein outta huokosi! Plus minusta tuntuu, että minulla on hieman enemmän ruusuinen hehku käytön jälkeen. Ilmeisesti se'koska se lisää verenkiertoa ja poistaa kuolleet ihosolut.

Haluat käyttää yhtä paljon saviä ja vettä tai ACV: tä, joten minä'd suosittelen sekoita, että kulhossa ... luultavasti hieman helpompi hallita suurempaa äänenvoimakkuutta kuin tehdä sitä kädessäni kuin minä. (He sanovat, että kiloa savi antaa sinulle tarpeeksi 10-15 kasvohoitoa, mutta mielestäni voit venyttää sitä enemmän.) Ohjeissa suositellaan myös, että jätät sen 15-20 minuuttia, jos sinulla on normaali iho tai 5 10 minuuttia, jos sinulla on herkkä iho. Sen jälkeen saatat saada hieman punoitusta, joka katoaa 30 minuutissa.

BATH AND FOOT SOAKS: Voit myös yrittää lisätä jotain Aztec Secret -ssaa kylpylään raskasmetallipuhdistukseen. Tässä artikkelissa on enemmän tietoa, ja suosittelee käyttämään täydet kaksi kupillista! (Joten sinä'd täytyy ostaa kaksi näistä tarpeeksi.) Jos se's liian sotkuinen voit laittaa koko kylpyamme, se toimii myös vain jalka liota.

INSEKTIPALVELUT JA SULAT: Sama periaate täällä kuin aknen kanssa, se poistaa epäpuhtaudet ja kuivuu rakkuloita samalla kun se rauhoittaa kutinaa. voin't usko, etten koskaan ajatellut yrittävän tätä, mutta varmasti tänä kesänä, koska vikoja syövät aina elävän!

Mistä ostaa

Ota kantaa

Oletko kokeillut Aztec Secret vielä?

Mitä's suosikki tapa käyttää sitä?

Leave A Comment

82 − 81 =