Arvostettu: Fresh Sugar Rosé Extreme sävytetty huulihoito

Jos sinä'Olen seurannut kauneusalan toimittajaa's Instagram, niin voit'olen huomannut, kuinka tilasin joukon huulirasveja (* yskä * Badger-tuotemerkki * yskä *) Well.ca: sta toisella viikolla. 

Oi hyvyyteni, älä koskaan osta sitä. Ajattelin, että he olisivat mahtavia, koska he'jotka on valmistettu tavaroista, kuten kaakaovoista ja oliiviöljystä, mutta viime viikolla huuleni eivät ole koskaan olleet niin kuivia, tuskallisia ja repimättömiä. Toisena päivänä kerros kuoriutui kuin arkki. 

Niin paljon luonnollista! minä've vetäytyi virallisesti takaisin Sephora-tyyliin, ja tiedät mikä on paras ja eniten ravitseva (ja luulen, että se on puoliksi luonnollinen)? Tuore sokerihuulihoito. Huuleni tuntuvat paremmilta jo.

Viimeisin ruumiillistuma on Rosé Extreme:

Miksi "Extreme"?

Ylimääräinen'-jotain' tässä on ruusuöljyä, joka ei ainoastaan ​​lisää huulirasvaa'n hydrausominaisuudet, mutta antaa myös tämän melkoisen ruusun tuoksun (ja maun, jos satut päästäsi suuhusi). Don't huoli, se'ei ole vahva vanha nainen nousi, vaikka se'hieno ja todella kaunis. 

Tässä's todellinen väri:

Kuten tavallista, sävy on raikas ja antaa hyvin mairitteleva vihje nousi. 

Tässä on mah huulet:

Ja tässä ovat ainesosat:

Cera Alba (mehiläisvaha), Ricinus Communis (Castor) -öljy, Simmondsia Chinensis (Jojoba) -seerumiöljy, hydrogenoitu oliiviöljy dekyyliesteri, Vitis Vinifera -seerumiöljy, tuoksu, Copernicia Cerifera (Carnauba) vaha, Persea Gratissima (Avokado) Öljy, Limnanthes Alba (Meadowfoam) -siemenöljy, Ribes Nigrum -seerumi, Helianthus Annunus (auringonkukka) -seerumi, Rosa Damascena -kasvovesi, retinyylipalmitaatti, askorbyylipalmitaatti, askorbyylietraisopalmitaatti, tokoferoli, sakkaroosi, tetrastearaattitriasetaatti, Ci 15985 (Keltainen 6 Lake), Ci 77891 (titaanidioksidi), Ci 15850 (Red 7 Lake), Polyglyceryl-3-polyriinoleaatti, Ci 77491 (rautaoksidit), Ci 77499 (rautaoksidit), propyyligalataatti, Bht, Citral, Citronellol, Geraniol.

Rakastan vain näitä asioita! Tämä on täydellinen mihin tahansa, sinun huulesi - mutta parempaan sävyyn, ja aina tuoreen, joten korjaava kuiva huulet. Se's rajoitettu painos, joten jos pidät siitä, nappaa se nopeasti!

Mistä ostaa

Löydä Fresh Sugar Rosé Extreme huulihoito Sephoralla.

Ota kantaa

Oletko kokeillut Rosé Extremea? Mitä's suosikki huulirasva?

Leave A Comment

− 1 = 1