Arvosteltu: Smashbox Be Legendary Lip Gloss

Minusta tuntuu'Olen antanut viime viikolla huuliharjoituksia, mutta jos olet'Salli minulle vielä yksi'Haluat antaa huutamaan uuteen Smashbox Be Legendary huulikiiltoon Coquettessa. 

Tässä on huulilla:

Nyt tiedän, että vaaleanpunainen huulikiilto ei näytä mitään erikoiselta, mutta pitäkää tämä makeup-vaatekaappisi valkoinen t-paita. (Sen hyvä valkoinen T-paita ... kuten esimerkiksi Petit Bateau vs. vanha laivasto.) 

Aivan kuten valkoisen tee, me kaikki tarvitsemme kaiken neutraalin huulikiillon; joka voidaan aina luottaa katsomaan ja tuntemaan hyvää.

Tässä ovat ainesosat (jos välität):

Minun pitäisi mainita valikoima on 15 muuta väriä valita lisäksi tämän, Coquette (bubblegum vaaleanpunainen). minä'Olen varma, että kaikki ovat hyviä. Coquette on hieno pehmeä vaaleanpunainen.

(Vai't hauska miten me'kaikki ovat menneet hulluksi ostamaan tonneja brights, ja nyt meillä on päinvastainen ongelma kuin mitä aloin & # x2014; emme'Onko tarpeeksi neutraaleja? Tai ainakin tunnen näin.)

Tämä on mallisto:

Kaava itsessään on hämmästyttävä useilla tasoilla.

Ensinnäkin se on toisen sukupolven, ei-tahmea rakenne. Se's myös erittäin pehmeä ja ohut, joten don'Älä ota sitä raskasta, goopy-vaikutusta, kun käytät sitä, mikä on valtava lemmikkikarppi minun punaisella matolla. Etkä myöskään saa kipinä. Hurraa!

Mutta mikä parasta, se's paljon läpinäkymätön kuin useimmat kiilto, joten voit todella nähdä värin! (I'Useimmat kiiltoosat ovat niin selkeitä, että kirjaimellisesti ei ole mitään syytä valita tiettyä varjosta ... joka sisältää uuden NARS Larger Than Life -alueen ja Lancôme's Lip Lover.) Kuvailisin Be Legendaarista puoliksi läpinäkymätöntä peittoa ja loisto on vain kohtalainen vinyyliefektin sijasta.

Lyhyesti sanottuna voin vain sanoa hienoja asioita tästä tavasta. Katso myös Be Legendary Lipsticks - ne ovat yksi ehdottomista huulipunista!

Mistä ostaa

Oletko tarkistanut näitä kiiltoja vielä?

Onko sinulla suosikki huulikiilto?

Sinulla on myös enemmän valoja kuin neutraaleja?

Leave A Comment

34 + = 43