Anna Suin La Nuit de Bohème on hedelmäinen-kukka sinä itse asiassa

Yleensä valtavirran tuoksuja, pidän niistä, mutta en't rakastan heitä. Tiedä mitä tarkoitan? Ellei sitä's jotain todella loukkaavaa minua, kuten voimakas patchouli huomata, löydän eniten geneerisiä tavaratalo hajusteita tarpeeksi miellyttävä ... en vain don'tuntuu kuin he'palaa riittävän mieleen, jotta siitä tulisi pysyvä osa kokoelmani. (I'm enemmän minun outo pikku niche kamaa näin, tämä ja tämä.)

Anna Suin tuoksut ovat poikkeus. 

Häntä voidaan myydä ostoskeskuksessa, mutta hänen tavaraa on eri. Ei ole outoa, mutta erilainen, mutta erilainen. Voimmeko jopa kutsua häntä valtavirtaan? Minun täytyy tavata häntä viime kuussa henkilökohtaisesti, ja hän's niin paljon viileämpi kuin. minä'Olen kerännyt hänen tuoksujaan siitä lähtien, kun löysin (tuore, poreileva) Secret Wish lähes 10 vuotta sitten. 

Ja nyt minulla on toinen pitäjä La Nuit de Bohèmeessä, hänen uusin (ja edellisen La Vie de Bohèmen reunuksen). La Nuit kiinnostaa minua enemmän kuin La Vie, koska tuntuu lähtevä Anna, jonka tuoksut ovat yleensä "päivisin" luonnossa. Mainitsin La Nuit meidän hajusteen lahjan oppaan, mutta luultavasti didn't kommunikoimaan kuinka ihanaa se on.

Joten nyt minä tahdon! Mielestäni Anna Suin tuoksujen allekirjoitus on heidän ilmava, sparkly, nuorekas laatu. La Nuit de Bohème säilyttää tämän, mutta voimakkaammalla hedelmällisyydellä ja jonkin lämpimän metsän yllätyksellä (Oud-huomata on erittäin epätavallinen). Tässä's täydellinen luettelo:

Okei, siellä's paljon markkinointi BS näissä kuvauksissa, mutta se doesn't asia. Se, mitä kaikki tulee alas, on kauniisti sekoitettu, täyteläinen, kermainen tuoksu's täydellinen illalla. Minulla on puolet marja, puoli saippuaa, jonka tuoksu on tulossa tuoda seksikäs. Se's upea, ja vaikka et't yleensä kuin hedelmäinen-florals, mielestäni sinun pitäisi antaa tämä yksi haistella!

Mistä ostaa

Löydä Anna Sui La Nuit de Bohèmen seuraavista vähittäiskaupoista:

Ota kantaa

Oletko tarkistanut La Nuit de Bohème? Tai kokeillut muita Anna Suin tuoksuja?

Leave A Comment

− 5 = 5