7 aasialaista kauneudenhoitotuotetta sinun täytyy kokeilla nyt, esseeteistä nukkumispakkauksiin

Se'Virallinen: Aasian kauneudenhimo on mennyt valtavirtaan!

Se oli ennen kaikkea, että te todella tarvitsisi mene Aasiaan"Etelä-Korea tai Japani" saadakseen kätesi heidän tunnetusti innovatiivisille tuotteille, joista monet ovat saavuttaneet kulttimaista asemaa ihonhoito-ja meikki-pakkomielle. 

Mutta nyt Itä-inspiroiman kauneuden paras on niin lähellä kuin lähin ostoskeskus tai apteekki.

Että'oikea; Pohjois-Amerikkalaisille tuttuja tuotemerkkejä, kuten Biotherm, Kiehl's ja The Body Shop ovat pääsemässä aasialaiseen kauneushöylään, ja se'ei ihme.

Korean ja japanilaisen naisen kannalta täydellisen ihon saavuttaminen ja ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää. Niin paljon kuin keskimääräinen nainen'n skincare-hoito sisältää jopa 18 erilaista vaihetta, joista monet sisältävät Pohjois-Amerikassa käytännöllisesti katsoen tuntemattomia kohteita.

Vaikka rutiinit eivät ehkä koskaan ole kovin monimutkaisia, keskitymme ihonhoitotuotteisiin täysin jiveillä viimeaikaisilla Länsi-liikkeillä osoittaen paljain näköisen kasvon, eikä peittämään sitä paksuilla kerroksilla. Me kaikki haluamme enemmän säteilevää, virheetöntä ihonhoitoa't vaatia raskasta meikkiä, olenko oikeassa?

Tässä on paras seitsemän aasialaista kauneuden trendiä, jotka ovat saapuneet rannoillemme, ja miksi sinun pitäisi kokeilla niitä itse.

1. Face Essences

Tuorein AB (Aasian kauneus) tuote, jota sinun tarvitsee tietää, kutsutaan "olemukseksi". Selkeä neste, sinä'Näen sen pulloissa, jotka näyttävät väriaineilta, mutta toimintatapa on enemmän kuin hoito, joka tuottaa väkevää annosta vitamiineja, antioksidantteja ja hydraattoreita ihoon. Puhdistuksen ja värjäytymisen jälkeen ota muutama tippa olemusta ja paina sitä kevyesti paljaaseen ihoon sormenpäilläsi.

Esanssit ovat samanlaisia ​​kuin seerumit (joista saat lisätietoja tästä), mutta enemmän vetistä, vaikka se ei't tarkoittavat niitä'vähemmän voimakas. Toisin kuin kovempaa tuotetta, ne voivat pitää korkeampia aktiivisuuspitoisuuksia ja tunkeutua sekunneissa. 

Koska he'ne ovat niin kevyitä, niissä ei ole mitään ihoa, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Kuka wouldn'Haluat lisätä ylimääräisen kerroksen edullisista ainesosista ennen kosteusvoidetta? 

toimittaja's pick: Biotherm Life Plankton Essence (jota alun perin tutkin tässä) sisältää brändin'joka on peräisin Ranskan Pyreneiden kuumilta lähteiltä. Tunnettu uusiutuvista, suojaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, lämpöplankonilla tässä olemuksessa osoitettiin parantavan ihon säteilyä, sävyä, sileyttä ja pehmeyttä vain kahdeksalla päivällä. Makea!

2. Nuotit

Tällä hetkellä tuntuu siltä, ​​että vain jokainen julkkis on lähettänyt arkki-maskin selfie. Toki, yllään yksi vaadituista 15 minuutista voi näyttää hieman pelottavalta (ja jopa pelottaa pieniä lapsia!), Mutta ihonhoitajille, tulokset ovat sen arvoisia.

Levymaski tulee pehmeästä puuvillasta valmistetusta kankaasta, joka on valmiiksi leikattu vastaamaan kasvosi ääriviivoja (täydellinen suu, nenän ja silmien reikiä varten). Yleensä he'myydään useita laatikkoon, joka kukin erikseen pakattu ja tämä'koska maski itsessään on liotettu seerumiin tai olemukseen. Levyn nerokkuus on se, että se muodostaa tukkeutumisen esteen näille ainesosille, joten ne'pidetään kosketuksessa ihon kanssa pidempään, sen sijaan että se haihtuu ohutta ilmaa. 

Tuloksena: intensiivisempi hoito, pussissa voit viedä missä tahansa. (Minulla on aina pari pari, kun matkustan!)

toimittaja's pick: Kiehl'n selkeästi korjaava valkoinen kosteuttava ja kirkastava hoito Maski tekevät enemmän kuin hydraatti hyaluronihapolla. Jokainen arkki on infusoida erittäin aktiivisella C-vitamiinilla, joka on kliinisesti todettu auttavan havaitsemaan ihon värinmuutoksia ja lisäämällä kirkkautta.

3. Puhdistavat balsamit

Öljypohjaiset puhdistusaineet ovat jo pitkään olleet osa aasialaista kauneushoitoa, joka on arvostettu kyvystä poistaa likaa, sebumia, meikkiä ja aurinkovoidetta perusteellisesti poistamatta tai kuivumasta ihoa. Monet korealaiset ja japanilaiset naiset käyttävät niitä alkuvaiheena "kaksinkertaisen puhdistuksen" prosessissa, joka on suunniteltu luomaan puhtain mahdollinen kankaalle, jolle voidaan soveltaa muita tuotteitaan.

Nestemäiset puhdistusaineet ovat olleet vuosien ikäisinä, ja puhdistusaineet ovat uusi hybridi, joka saa aikaan samat tulokset, mutta ei tarvitse huolehtia tippumista ja vuotamista. Vaikka kiinteä huoneenlämmössä, kun balsami lämpenee käsiesi ja hierotaan kuivaan ihoon, se muuttuu öljyn koostumukseksi. 

Lisää muutama pisara vettä öljyn emulgoimiseksi, joka poistaa meikin ja muut roskat ja huuhtele huolellisesti. Jos haluat, voit seurata pesuainelamppua toisen pesun avulla säännöllisen vaahtoavan puhdistusaineen avulla, jotta jäljellä olevat jäljet ​​öljystä poistetaan, vaikka useimmilla kaavoilla se'ei ole välttämätöntä.

toimittaja's pick: Biotherm Biosource Balm-to-Oil on ainutlaatuinen, koska se toimii kolmessa vaiheessa. Se alkaa rikas balsamia, sulaa silkkimäiseksi öljyksi ja siitä tulee sitten lohduttavaa maitoa. Tuloksena on syvä puhdistus, perusteellisesti poistamalla jopa vesitiivis meikki, jättäen jälkeensä rasvaisia ​​jäännöksiä.

4. Nukkumarit

Tunnetaan myös univormuja, tämä uusi ihonhoito luokka on kyse intensiivisestä yön yli restauroinnista iholle. Yleensä nämä tuotteet ovat geelimäisiä öljymäisen sijasta, ja niillä voi olla pomppiva rakenne, joka muistuttaa Jell-O: ta. Kun he osuvat kasvoillesi, he levittävät helposti ja voittivat't jättää rasvaisen tuntuman. 

Mitä's ero nukkumapaketin ja säännöllisen yön kerma, kysyt? No, univormut ovat viimeinen askel yöllä ihonhoitotuotteissa, ja aasialaiset naiset usein soveltavat niitä kosteusvoiteen yläpuolelle (vaikka et't on). Ne'muotoiltu luomaan näkymättömästä suojaava tiiviste ihon yli samalla, kun se lukittuu syvään ravitsemukseen, mikä lisää ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Herää, ja ihosi on tasaisempi ja virkistävä. Hurraa!

toimittaja's pick: Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask ei ole pelkästään hienointa "muotomuotoista" tekstuuria, mutta se'joka on rikastettu myös hyaluronihapolla, Babasu-öljy- ja kantasoluilla Edelweissin tehtaasta, jotta se lisää ihon kosteustasoja. Pidä silmällä myös uutta Biotherm Aquasource Night Spaa, joka käynnistyy Kanadassa lokakuussa!

5. CC voiteet

Ensinnäkin oli BB-voiteita, esim. "Kauneus balsamia", sävytettyjä kosteusvoiteita ihonhoito-aineilla, jotka alun perin kehitettiin suojelemaan ihoa leikkauksen jälkeen. Mutta viime aikoina he'Oletko vahingoittanut uutta ja parempaa sisarustuotetta, jota sinä'olet varmasti kuullut: CC voiteet!

Vielä miettimässä mitä's ero? CC tarkoittaa "värinkorjausta", mikä tarkoittaa, että nämä seuraavan sukupolven hybridit menevät askeleen pidemmälle kuin BB: t käsittelemään huolta, kuten tylsää, punoitusta ja epätasaista sävyä kohdennetuilla ihonhoitotuotteilla. 

He voivat myös toimia pohjamaalina, kevyessä perustassa, kosteusvoidetta ja aurinkovoidetta yhdessä, mutta peitto on yleensä kevyempää kuin BB, vaikka se vaihtelee merkkijonoittain. Se'Ei ole mikään yllätys, että CC villitys on osunut kiireisiin Pohjoisamerikkalaisiin, koska kyky saada niin paljon hyötyä vain yhdestä tuotteesta on erittäin houkutteleva.

toimittaja's pick: Viimeisin CC-löydös, Giorgio Armani Luminessence CC Cream, tulee kahdeksan sävyyn ja antaa sinulle vakavasti upean valaisevan viimeistelyn. (Ei ole yllätys Armani-ihon meikki on paras!) Kattavuus on kevyt ja hyvin luonnollista, ja kaava on täynnä jojoba- ja macadamiaöljyjä.

6. Tyyny Compacts

siellä's vielä uusi luokka, joka ulottuu ihonhoito - ja meikki - maailmoille, ja että's tyyny kompakti. Satunnaiselle tarkkailijalle voisi näyttää miltä tahansa muulta melko pyöreältä kompaktilta, mutta kurkistaa sisälle, ja sinä'Näet perustuksen kyllästetyn joustavan sienen ja pyöreä, vaahtomaisen applikaattorin.

Sieni on "tyyny", ja se varmistaa, että joka kerta, kun painat sitä alaspäin applikaattorilla, meikkiä, joka vapautuu, sekoitetaan täydellisesti ilman ainesosien erottamista (tavallinen ongelma perinteisten perustusten kanssa). Mitä itse säätiölle sitäkin's todellisuudessa enemmän samankaltainen CC kerma, vain hieman nestemäistä. Etuna on, että saat kompaktin ja helpomman sovellusmenetelmän siirrettävyyden. Kun se's naamasi, sinä'll nauttia saumaton, painoton rakenne, joka ei koskaan näytä cakey. Kirjaa minut!

toimittaja's pick: Lancôme Miracle Tyyny (jota tarkastelin syvällisesti täällä) tuntuu uskomattoman tuoreelta iholta ja antaa rakennettaville, kosteille, kevyille ja keskisuurille peittäville pinnoille ylimääräisen nesteytyksen ja pigmentoitumisen edut.

7. Blur voiteet

Aasialaista ihonhoito-ohjelmaa ei ole täydellinen ilman himmeä kermaa. Tässä he'on todennäköisempää mennä nimeksi "ihon täydennys", ja he tekevät vain, että antavat iholle täydellisempiä ulkonäköä hämärtämällä huokosia, hienoja viivoja ja ryppyjä. 

Hämärtää voiteen pitäisi olla viimeinen askel teidän ihonhoito, ennen kuin laitat meikkiä. Yleensä he'annostellaan pienestä putkesta ja niillä on tiheä geeli tai gel-cream-rakenne. Voit käyttää tuotetta joko koko kasvoillasi tai kohdistaa vain kohdennettuja alueita, kuten nenän tukialuksia tai varis'n jalat. Paras osa? Niiden ihon tasoitusvaikutukset ovat välittömiä!

toimittaja's pick: L'Oréal Paris Revitalift Miracle Blur Instant Skin Smoother on kirkas, öljytön geeli, joka levittää ihon valoa pehmeälle tarkennukselle alapuolella. 

Oletko kokeillut jotain näistä Aasian-inspiroiduista kauneuskehityksistä?
Kumpi olette innoissani?

Leave A Comment

7 + 3 =