5 vaihtoehtoista spa-hoitoa, jotka ovat todella mahtavia

Vaihtoehtoinen paraneminen ei ehkä ole täysin kooky.

Ainakin se's johtopäätöksen jälkeen vierailulla Soul 7, uusi wellness-keskus Toronton Yorkville naapurustossa. Perustama Bob Berman, entinen avioero-asianajaja kääntyi parantava guru, maanalainen tila on kuin astuminen toiseen maailmaan "valaistu chakran seitsemän värin kanssa".

minä'm tyytyväinen halvalla. & # x201C; Monet ihmiset eivät ymmärrä halauksen voimaa, & # x201D; sanoo Bob, hymyilevä. "Kuka tahansa, joka kohtelee kipua, haltio voi todella mennä todella pitkälle." Aamun jälkeen 6am spin-luokkaani en voinut yhtyä enemmän.

Bob on pitkä, keski-ikäinen mies, jossa on ranne täynnä kristallirannekkeita ja lämmin hymy. Kun hän menetti vaimonsa syöpään vuonna 2012, hän oli myös menettänyt suurimman osan uskonsa perinteisestä länsimaisesta lääketieteestä. Matkalla ympäri maailmaa hän opiskeli useita vaihtoehtoisia spa-hoitoja ja tekniikoita. Hän avasi Soul 7: n paikkaksi esitelläkseen mitä hän oli oppinut ja tarjoamaan erilainen paranemista syöpä, masennus, krooninen kipu ja stressi kärsiville.! 

Saan myöntää, että olin hieman skeptinen kun matkustin avaruuteen. Vaikka olen sellainen henkilö, joka'd mieluummin kärsivät päänsäryn kautta kuin ottavat ibuprofeenia tai valitsevat kylvyn kiropraktikon aikana, ajatus magneettien ja kiteiden käyttämisestä parantua tuntui kauaskantoiselta. Mutta olin valmis kokeilemaan sitä!

Tässä on viisi vaihtoehtoista (ja yllättävän mahtavaa) kylpylähoitoa, jonka löysin, joita löydät Soul 7: ssa ja muissa alt-healing -keskuksissa ympäri maata. Maali? Keho kehon parantamiseksi.

Tärinähoito

Neuropod-tyyppinen näyttää hierontatuolilta, mutta sen oudon, nyrkkeilevän vaivaajan sijaan se käyttää monitaajuisia akustisia värähtelyjä, jotka stimuloivat hermojasi. Tärinä on hienovaraisempaa kuin vaivaaminen ja sen sijaan, että annat sinulle syvän kudoshieronnan, he lähettävät huojuksia ylös ja alas kehossasi's nice! 30 minuutin istunnon aikana tärinät asetetaan musiikkiin; Kuuntelin klassista pistemäärää, jossa oli paljon pitkiä, kauniita muistiinpanoja, jotka yhtyivät tärinän liikkeen ja syvyyden kanssa (toisin sanoen mitä syvempi merkintä, sitä voimakkaampi tärinä).

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tärinät stimuloivat keskeisiä, sympaattisia ja para-sympaattisia hermostoja, jotka ohjaavat lihaksia ja henkisiä käskyjä. Musiikin kanssa synkronoituna ne aiheuttavat kehon tarkentamista ja säätämistä, lieventävät jännitystä ja tekevät sinusta vähemmän stressaantuneena. Ensimmäiset vierailut voivat olla hieman häiritsevää, kuten useimmat meistä ovat't käytti (kirjaimellisesti) tuntea musiikkia. Mutta ylityöt, nämä tunteet auttavat yhdenmukaistamaan kehosi's sisäisiä komentoja, uudelleenkouluttamalla heitä selviytymään stressistä niin, että sinusta tuntuu rentouttavammalta ja yleisemmin helposti. 

Tunsin melko kauas siitä oikeudenkäynnin jälkeen, ja itse asiassa onnistuin nukahtamaan puolittain, niin kai olin aika mukava!

Mistä kokeilla sitä: Soul 7 Torontossa, Quinta Essentia Sudburyissä, Spa Ovarium Montrealissa ja Layers Wellness Fort McMurrayissa.

Crystal Healing Therapy

Monet uskovat, että kiteet, värit ja valo ovat parantavia ominaisuuksia. Näiden uskomusten perusteella Brasilian parantaja, joka kutsuu itseään 'Jumalan Johannes' kehitti kristallivalot, joka yhdistää kaikki kolme voimakkaaseen hoitoon. 

Laite, joka näyttää sieltä, jossa on seitsemän värillistä valoa, on ripustettu sängyn päälle ja vastaa erityisiä chakrapisteitä kehossasi. Valot vilkkuvat kehon yli ja sanotaan avaavan energiankenttä (tai aura), poistamalla kaikki tukokset, kuten jännitys tai negatiivinen energia. 'millä tavalla' edellyttää vähän uskoa kristallitehoon, mutta jos voit saada sen ohitse, hoito on erinomainen vaihtoehto kaikille, joilla on epäterveellisiä soluja tai tukoksia, kuten stressiä, jännitystä, kipua, masennusta tai ahdistusta. Niin kauan ketään!

Valitsin 30 minuutin kristallinkäsittelyn, kun olin Neuropodilla. He suosittelevat, että käytät silmäsuojusta, joten vilkkuvat valot ovat't häiritsevät. Koska sinä voit't tuntea tai nähdä mitään, se'on vaikea sanoa, että tämä hoito tuottaa konkreettisia tuloksia. voin't sanoa, että todella tuntui erilaiselta sen jälkeen, mutta jos siellä's kaikki totuuden kiteet pystyvät poistamaan negatiivisen energian tai puhdistamaan solut, luulen, mitä heck & nbsp;'kannattaa kokeilla, oikein?

Mistä kokeilla sitä: Soul 7 Torontossa, Lasya Healing Center Calgaryissa, Spiritual Living Center Edmontonissa ja High Heart Center Salt Spring Islandissa. 

Ohjattu audiovisuaalinen sisäänsyöttö

Tähän hoitoon kuuluu suuria kuulokkeita, MP3-soitin ja lasilevy, joka on varustettu LED-valoilla, jotka yhdessä auttavat sinua syventämään meditaatiota. Mikä tekee ohjattua audiovisuaalista siirtoa erilainen kuin tavallinen äänikoneesi ovat silmälasit, joissa on 6 värillistä LED-valoa silmää kohti ja jotka luo värikartan silmäluomiin, joka liikkuu musiikin mukana. Tämän on tarkoitus indusoida aivojen aallonpituutta, jota ei pidä sekoittaa viihdettä, joka on aivojen aallon taajuuksien kohdistamisprosessi. Ajattele termiä "hajoitettu" ja tämä hoito keinona palauttaa aseet takaisin paikalleen. 

Istunnot voivat kestää 30 minuuttia tunnilta ja auttaa parantamaan kohdennusta ja mielialaa sekä helpottamaan stressiä. 

Mistä kokeilla sitä: Soul 7 Torontossa ja Planet Beach Contempo Spa Edmontonissa.

PEMF-hoito

Lyhyt pulssielektromagneettiselle kentälle, PEMF-hoito rentouttaa lihaksia, lievittää stressiä ja edistää nopeampaa paranemista. Tyypillisesti se tehdään joko asettamalla se sähkömagneettiseen mattoon tai käyttämällä tyynyä, johon on ladattu yksi 12 magneettista taajuutta.

NASA ja Venäjän hallitus ovat käyttäneet PEMF-terapiaa jo vuosia astronauttien pitämiseksi avaruudessa terveinä. Itse asiassa magneettien käyttö paranemiseen palaa muinaiseen Egyptiin, jossa ihmiset ilmeisesti hankaavat magneettikiviä haavoihin nopeuttaakseen paranemisprosessia. Kleopatran tiedettiin edelleenkin käytävän magneettista pääpantaansa migreenien estämiseksi. 

Syynä magneetit ovat niin tehokkaita, koska ne stimuloivat kehoa'joka löytyy elementteistä kuten kalium, natrium ja kloori elimissä, hermoissa, lihaksissa ja kudoksissa. Muuttamalla kehon taajuutta's sähkömagneettinen pulssi, on mahdollista kannustaa kehosi eri valtioihin. Esimerkiksi 0,5 - 7 Hz: n taajuus edistää nukkumista ja auttaa uniapneaa sairastaville henkilöille, kun taas 8-14 hertsi stimuloi keskittymistä, rauhalliseen ajatteluun ja kykyyn säilyttää tiedot'opiskelu tentteihin tai esitelmän valmistelu). Soulissa 7 Bob kertoi minulle asiakkaasta, joka käytti hoitoa nopeuttaa mustan parantumista ennen hääää, kun taas toiset löysivät helpotusta fibromyalgiasta ja urheiluvammoista.

Tohtori Oz hoiti myös koko TV-segmentin tästä hoidosta (joten sen on oltava hyvä, eikö?).

Hoitoaika riippuu etsimiesi tulosten tyypistä, mutta yleensä se kestää 30 minuuttia tunnissa. 

Mistä kokeilla sitä: Soul 7 Torontossa, Celebrate Wellness St. Catherinesissa ja Dr. Rod Santos ND Inc, Burnaby.

Schumann Resonance Bioenergia-vesi

Tällä vedellä on pohjaan pyörivä magneetti, joka lataa sen Schumann Resonance -aluksilla, jotka tunnetaan nimellä "maan sydämen lyönti", jotka ovat synkronoituja ihmisen aivoissa havaittujen aaltojen kanssa. Tämä antaa vesirakenteen, poistaa epäpuhtaudet ja vapaat radikaalit niin, että kun juot sitä, mineraalit ja vitamiinit voidaan helpommin imeytyä. 

Se kuulostaa järjetöntä, mutta muutaman tämän veden vettä jättää sinut tuntemaan oudosti jännitteitä. Otin jopa kuntosalilla varustetun tavaratilan kotoa niin, että voisin periä säännöllisen vettäni. Sinun tarvitsee vain lisätä muutamia tippoja ladatusta tavaraa ja levittää maksua. 

Mistä kokeilla sitä: Soul 7 Torontossa.

Bottom Line

Nämä hoidot olivat erittäin rentouttavia, ja minä rakastan huumetonta lähestymistapaa terveyteen ja hyvinvointiin! Mutta jos sinulla on terveydellisiä huolenaiheita, ota yhteyttä perheesihoitajaasi ennen investoimalla paljon rahaa vaihtoehtoisiin hoitoihin, sillä jotkut niistä voivat olla melko tyyris. 

Ota kantaa

Oletko fani vaihtoehtoisia kylpylähoitoja? Oletko kokeillut jotain näistä?

Leave A Comment

18 + = 26