2 uutta tapaa korostaa silmäsi ja huulet kerralla

On joitain kauneuden sääntöjä, joita ei koskaan pitäisi rikkoa. Kuten: 1) Varmista aina, että säätösi sopii täsmälleen ihon sävyyn tai 2) aina ota meikki pois ennen nukkumaanmenoa. (Oikein? Tarkoitan, duh.)

Mutta se, että on valittava ominaisuus "silmät tai huulet", mutta molemmilla ei ole hyviä aikomuksia sen takana, mutta isn't ehdottomasti on tarkoitus noudattaa tiukasti. Se's riskialtista, kyllä, mutta mahdotonta? Ei.

Ymmärrettävästi, paljon piikit saavat silmät + huulet asiaa väärässä, joten tavanomaisia ​​neuvoja välttää, välttää, välttää. (Katso: Sharon Stone Oscarilla.) Mutta sitten on muitakin viimeisintä, Miss Nicole Richie, joka onnistuu vetämään sen pois täydellisesti.

Sanoin, että minulla on edelleen varaa tehdä tämä itse, koska minä en't ole Oscar-seremonioita osallistumaan lähitulevaisuudessa. Jostain syystä tämä ilme päättyy aina kääntämään mustaan ​​eyelineriksi punaisella huulipunalla, joka on hieman ankara.

Että'siksi olin iloinen nähdessäni Emilio Puccin ja Jil Sanderin malleja uudella, jännittävällä ja hieman pehmeämmällä tavalla.

EYES 'N LIPS VARIATION # 1: Musta liner PINK huulilla Emilio Pucci:

Hauska, dontcha ajattelevat? Koska tuo karkki vaaleanpunainen huuli on't lähes lähelle pelottavaa kuin punaista.

Sävy on nimeltään Tyttö kaupunki, ja se's osoitteesta M.A.C:

Silmiin, sinä'll huomata hieman kyynelkanavasta, josta puhumme eilen, saavutettu M.A.C Eye Kohl Smolderissa (alemmat vesiviivat) ja tummua (pitkin alempi ripsien viiva, vedetty tylppä ja neliö).

Heck, koska siipi ei tule alemman ripustuksen riviltä "ei ylhäältä, kuten voitte odottaa, voimme jopa tallentaa tämän uuden ja täysin sairaan tavan käyttää silmäripsiäsi.

Myös? Tiedät ne perhepaikat, joilla heillä oli tapana olla satunnaisia ​​ostoskeskuksia, joissa voit pukeutua Old-Tymen länsimaisiin pukuihin?

No sehän'mitä Pucci-näyttely muistuttaa minua "hyvällä tavalla, muistakaa sinä. (Olen aina käyttänyt vanhempiensa puolesta, jotta voimme tehdä sen, mutta emme koskaan. #Unfulfilledchildhooddream)

Näetkö sen?

Ja nyt jotain aivan muuta...

EYES 'N LIPS VARIATION # 2: Punaiset huulet JADE silmillä Jil Sander:

Okei, jotta saamme pitää punaisen huulen täällä, mutta sen sijaan mustan linjan's sinivihreä. sisukas!

minä'En ole varma, jos minä'd olla tarpeeksi rohkea tehdä tämä syksy, kausi, jonka se's tarkoitti ... mutta rusketuksella, kesällä? Ehkä voisin kuivata.

Loppujen lopuksi se näyttää siltä, ​​että värin estäminen, kasvoille, muuttuu hieman trendiksi. Muista tämä Donna Karanissa?

Eeks! Pidän Jil Sanderin versiosta paljon paremmin, kiitos.

Vihreä on vain teini-ikäinen pienin vihje & # x2014; se's Chanel Stylo Yeux silmänympärys Jade& # x2014; kuten näet täältä toisesta kulmasta:

Huuli on erittäin lihavoitu ja super matta: Chanel Rouge Allure huulipuna in Enthusiast.

Okei, nyt teille:

Seuraatko sääntöä silmien tai huulten valitsemisesta, muttei molempia?

Yritätkö Pucci tai Jil Sander näyttää? (Tai ei?)

Oliko sinun vanhempasi viedä sinut Klondike Katyyn's Vanha Tyme Family Portrait Studio?

Leave A Comment

41 − 37 =