Yami Gautam Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Yami Gautum er en indisk skuespillerinne som startet sin karriere fra mindre annonser og to såpeoperaer og Kannada-filmer for å gi sin første hit i Bollywood, Vicky Donor i 2012. I tillegg til å være en utmerket skuespillerinne, er hun også utrolig vakker. Hun har en godt vedlikeholdt figur og fantastiske funksjoner. Men det er ikke alt. Hun tar godt vare på hennes skjønnhet og det er det som får henne til å se enda bedre ut! Så mens funksjoner er noe du er født med, kan du fortsatt se like godt ut som Yami Gautam hvis du er villig til å gå den ekstra mile.

Her er noen gode skjønnhets tips som kan hjelpe deg.

Yami Gautams beauty Secrets

Ingen kjemikalier:

Yami tror på å bruke hjemme rettsmidler og concoctions forberedt hjemme for å holde hennes hudfarge fri og for alltid glødende. Hun mener at kjemikalier i lotioner og ansiktspakker gjør huden mer skadelig i det lange løp enn det gode det gjør på kort sikt. Så hun bruker oppskrifter som bruker ingredienser som lett kan bli funnet i et indisk kjøkken.

Se mer: Sonam Kapoor Diet Secrets

Urteprodukter:

Mens hun ikke er en stor fan av over diskprodukter, gjør hun mye bruk av urte og naturlige hudprodukter. Ayurveda og Himalaya er blant hennes favoritt merker. Å være skuespillerinne, hun må bære sminke i lange perioder. Så sørger hun for at hun fjerner alt før du går og legger seg om natten.

yoga:

Yami praktiserer joga og meditasjon regelmessig for å komme i bedre kontakt med sitt indre selv. Hun tror at skjønnhet stammer fra ens sjel, og så hun mediterer og gjør yoga til å rense seg fra innsiden.

Lett sminke:

Yami Gautam Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Med mindre det er nødvendig, unngår Yami å bruke fundament eller concealer. Hun bruker bare en enkel fuktighetskrem, litt kajal og mascara og en naken leppebalsam. Hun går også aldri ut i solen uten solkrem på. MAC flytende fundament, Mascara av Maybelline og Strawberry lip balms av The Body Shop, er hennes favorittprodukter.

Se mer: Lara Dutta Fitness Tips

eksfoliering:

Hun bruker regelmessig en hjemmelaget peeling pakke. Det inkluderer malt rispulver, melk og yoghurt. Denne pakken er enkel å lage og så enkel å bruke. Det åpner alle hennes porer og lar huden puste seg.

Hårpleie:

Hår care

Hun bruker kokosnøttolje, olivenolje og egghvite pasta for å nærme håret. Dyp kondisjonering med olivenolje gir henne muligheten til å opprettholde det glatte, skinnende utseendet på sine tykke tresses. Igjen bruker hun et minimum av kjemiske hårprodukter for å minimere skade på håret hennes.

Se mer: Deepika Padukone skjønnhetshemmeligheter

Sunn diett:

Nøkkelen til hennes kropp og glødende hud er hennes sunne kosthold. Hun bruker et rikt kosthold av frukt, grønnsaker og andre vitaminer og mineraler. Hun bruker et glass granateple juice hver dag. Hun starter dagen med et glass lunkent vann, sitron og honning. Hun har da en lett frokost, en standard lunsj som inkluderer dal, grønnsaker eller kylling curry med chapatti, ostemasse og agurksalat og mye frukt i mellom. Hennes kveldsmat er igjen lys og middag består av grillet fisk.

Beauty Boost:

Yami bruker mascara når hun trenger en skjønnhetsforhøyelse. Hun mener at riktig bruk av mascara åpner øynene dine og gjør dem ser sexy ut. Hun bruker også en god Clarins fuktighetskrem for å holde ansiktet mykt og skinnende.

eksperimentering:

Yami Gautam Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Yami tror på å eksperimentere med utseende. Det er ikke nødvendig for deg å holde seg til et underskrifts utseende. Hun forsøker ofte på nye stiler av sminke, nye klær, trender osv. Samtidig tror hun på ikke å tukle med essensen av identiteten din. Man bør eksperimentere, men ikke gå overbord i sitt forsøk på å endre utseendet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

8 + 2 =