Vayu Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Vayu Mudra og hvorfor det er viktig?

Vayu Mudra er forbundet med en sunn livsstil. Øvelse av det i lengre tid vil sikre at du får de beste resultatene mens du leder et godt liv. En av de beste måtene å holde seg frisk er å engasjere seg i en eller annen form for trening som er sikker på å holde deg i form som en fiol.

hvordan to do Vayu Mudra

En langsiktig praksis med Vayu mudra vil gi positive resultater. Når du kommer i betraktning med å gjøre det, er det ingen måte du vil slutte å gjøre det, fordi det er enkelt og samtidig opphører å være kjedelig. Ta en titt på Vayu mudra fordelene og hvordan du kan gjøre dem.

Se mer: Uttarabodhi Mudra fordeler

Betydningen:

Så, hva betyr Vayu Mudra til og med? Før du kommer ned for å gjøre dette, la oss få vite betydningen av Vayu Mudra. Vayu som navnet betyr er luft. Så, denne mudraen tar vare på luftelementet i kroppen din. Det vil kontrollere eller regulere bevegelsen av luft i kroppen din som vil gjøre kroppen din sunn i det lange løp. Vayu håndmudra tar seg av alle sykdommer og uregelmessigheter som kan oppstå på grunn av luftens ubalanse.

Slik gjør du Vayu Mudra:

Siden luft ubalanse i en av de største bekymringene hos mennesker, spiller det ingen rolle hva din alder eller kjønn er, eller i hvilken del av fylket du bor. Trinnene er skissert nedenfor.

Vayu Mudra trinn:

Nedenfor er noen av de angitte detaljerte trinnene som vil forklare deg hvordan du gjør dette vayu hasta mudra:

 • Yoga og mudra øvelser vektlegger mer på komfortfaktoren. Så vær forberedt på å være avslappet og komfortabel. Sørge for at
  du har virkelig løst og behagelig klær.
 • Kroppen din må føle seg fri, så bare tankene dine vil kunne konsentrere seg om yoga eller mudra. Husk nøkkelen til suksess for dette
  trening er å være i stand til å være veldig avslappet og komfortabel. Når dette er i gang, vil resten falle på plass.
 • Begynn med å plassere spissen på pekefingeren på tommelens underside.
 • Trykk forsiktig på tommelen på fingeren din. Dette fører til mengde undertrykkelse av elementluft ved elementbrann.

Se mer: Vajra Padma Mudra

Er det ikke ganske enkelt? Det er en av de enkleste vayu mudra.

Vayu Mudra techiniqus

Vayu Mudra for Gass:

Først trykker du på pekefingeren på tommelens underside.

Trykk forsiktig fingeren på pekefingeren. De resterende tre fingrene må holdes rett.
Du kan oppleve smerte. Men det varer ikke lenge.

Vayu Mudra for vekttap:

Denne vayu mudra fungerer som en magi for vekttap. Plasser spissen på ringfingeren på tommelbunnen, og bruk forsiktig trykket på ringfingeren sammen med tommelen.

Vayu Mudra for Vata Dosha:

Slik gjør du vayu mudra for vata dosha. Sett forsiktig med indeksens fingertupp til tommelen på ditt tips. Føl energien indusere i kroppen din mens du føler oppvåkningen.

Vayu Mudra for nakke stivhet:

Trikset er å bli med neglen på pekefingeren med innsiden av tommelen.
Trykk nå fingeren forsiktig med tommelen. Hold de andre tre fingrene rett og avslappet.

Spesialitet på Vayu Mudra Yoga:

Regelmessig og effektiv praksis av vayu mudra kan hjelpe deg med å bli kvitt noen sykdommer på grunn av ubalanse i luften. Det tar vare på luftens ubalanse i kroppen din, og gjenoppretter balansen slik at du føler deg rolig.

Fordeler med Vayu Mudra:

Bortsett fra luftbalansen, er Vayu Mudra kjent for å takle mange andre problemer som følgende.

 • Det hjelper med å regulere og balansere luftelementet i kroppen din,
 • Healer og behandler deg mot eventuelle ubalanse i luften,
 • Reduserer ekstra luft fra mage og kropp,
 • Strammer og styrker brystet,
 • Leter deg til brystsmerter,
 • Bygger immunitet mot kroppen mot kulde og hoste,
 • Det er også veldig nyttig mot lammelse,
 • Det hjelper med å bekjempe sprekk eller uorden i nakken.

Se mer: Yoni Mudra Betydning

Vayu Mudra Side Effects:

Mens alle mudras er gunstige for oss, kan noen garantere bivirkninger. Hvis du opplever noen unaturlige eller uønskede bivirkninger, må du slutte å gjøre det, og det anbefales å konsultere en ekspert.

Når og hvor lenge skal du gjøre det?

Regelmessig praksis av denne mudraen i over 45 minutter daglig vil hjelpe deg med å få lindring fra luftforstyrrelser. Dette vil redusere intensiteten av sykdommer innen 12-24 timer. For å oppleve de beste og effektive resultatene må du sørge for at du trener regelmessig i to måneder. Du kan også gjøre vayu håndmudra mens du sitter, står eller til og med når du ligger ned. Vayu mudra bruker er mangfoldig. Bare når du gjør dem, forstår du dem.

Fordi, har vi ikke hørt "helse er rikdom"? Vayu mudra er relatert til luftelementet i kroppen. 15-20 minutter praksis av dette mudra hver dag vil gi deg ultimate resultater. Denne yogiske håndbevegelsen vil regulere og redusere luftelementet i kroppen din. Overflødig luft i kroppen kan forårsake visse elementer. Og det er derfor vi anbefaler dette mudra for å effektivt takle situasjonen.

Leave A Comment

24 − 14 =