Ushas Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Ushas Mudra Viktighet:

Ushas Mudra er en veldig symbolsk kunstform i vår indiske kultur. Den har sine røtter veldig dypt i indisk mytologi. Våre forfedre har praktisert yoga siden aldre, og denne mudraen er bare en del av det. La oss først bli informert om hva egentlig er en "MUDRA"? Mudra er en kroppsform for trening og meditasjon begge deler. Det er faktisk en øvelsesform hvor du holder kroppen og fingrene justert i en form. Mudraen er for det meste en hånd- og kroppsbevegelse begge.

Ushas Mudra

Her må du holde fingrene i en bestemt form som avviger fra hver mudraposer. De er basert på logikk som fingeren utgjør, er avhengig av vev og muskler i kroppen din. De alle som praktiseres regelmessig på lang sikt, gir enorme fordeler for kroppen din. Det er grunnen til at mudra ikke gir umiddelbare, men langsomme resultater. Men resultatene er svært permanente i naturen.

Se mer: Mushti Mudra

Ushas Mudra Betydning, trinn og fordeler:

La oss sjekke betydningen av Ushas Mudra:

I dag blir en veldig viktig mudra diskutert her, og det er Ushas mudra. Hva er meningen med usha? Ushas betyr - brudd på dagen eller opprinnelsen til gode ting. Mudra symboliserer forandring som er den eneste permanente tingen i dette universet. Ushas mudra er kjent for å aktivere den andre chakraen. Nå, hva er andre chakra? Andre chakra er også populært kjent som Swadhisthana. Den andre chakraen er populært forbundet med seksualitet og kreativitet.

Det gjenoppfinder den skjulte energien og seksualiteten i deg. Det gir en ny dimensjon og kant til den seksuelle energien som er dypt skjult inne i deg. Det som gjør mudra, er at det aktiverer den direkte seksuelle energien til andre chakra og løfter den til den høyere chakraen.

Ushas Mudra Steps - Slik gjør du det:

Det store spørsmålet etter å ha kjennskap til betydningen og betydningen av ushas mudra er hvordan man gjør det. Vel, for det første bør du huske på at alle yoga- eller mudraposene er svært enkle å gjøre. Det du trenger å gjøre er at du bare bør være oppmerksom og eliminerer det omkringliggende problemet som bare skjer ved siden av deg. Da kan du bare få størst mulig nytte av denne mudraen.
Nedenfor finner du de detaljert trinnene i hvordan du gjør dette til ushas håndmudra yoga.

Pass på at du sitter i en komfortabel stilling, enten på en lett teppe eller på en matte. Du kan holde øynene lukket eller åpne som i din komfort evne. Yoga eller mudra er mer på ditt komfortnivå enn på et hvilket som helst rutinemessig nivå.

Du må legge merke til her at denne mudra-øvelsen varierer litt mellom menn og kvinner. Så, her anvender vi begge måtene på hvordan kan menn og kvinner både utføre og få kompetanse i denne mudraformen.

Se mer: Mukula Mudra fordeler

For menn: fingrene bør festes på en slik måte at høyre tommel blir rett over venstre. Høyre tommelen bør litt trykke på den venstre.

For kvinner: høyre tommel bør plasseres mellom venstre tommel og pekefinger.

Ushas Mudra Fordeler:

  • Det aktiverte den seksuelle energien i deg selv.
  • Det gjør deg energisk og føles sunn om morgenen.
  • Det bringer gnist til ditt kjedelige, seksuelt berøvede liv.

Etter forståelse i detaljer om relevansen, betydningen og hvordan du gjør Ushas mudra, kan du være interessert i å vite det når du må gjøre dette. Så, la meg fortelle deg at du må gjøre Ushas mudra om morgenen så snart du våkner. Fortsett å praktisere det hver dag, fra 5-15 minutter.

Se mer: Gyan Mudra Betydning

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

52 − = 46