Topp 9 virtuelle frisyrer for menn | Stiler på livet

Du vet at det er helt normalt for jenter å gå gjennom ulike frisyrer rett før den festen, men når det kommer til menn, vet vi kampen din. Kvinner hadde alltid hatt privilegiet til å style sine maner slik de liker, og gi dem lengde og nå sier vi stolt at menn har likt seg med kvinner i hårseksjonen. Nå har de begynt å dyrke sine tresses og med lengde kommer stil. Derfor er her en liste over alle tider fyren bestemte seg for å prøve ut nye utseende. Ta en cue fra disse mennene og krydre utseendet ditt neste gang du går ut for en fyrs natt ute.

1. The Cool Dude:

Virtuell hairstyles for men - Cool Dude

Å bære deg selv på en elegant måte var aldri reservert bare for jenter, og derfor har vi dette varme tilbudet for et elegant utseende. Den beste delen av dette utseendet er skarpheten som følger sprøytenarkomanen, og samtidig har håret et formelt utseende. Med en liten kant til det, er håret her snittet fra midten og quiffed opp med en skikkelig kant på sidene. Du kan kombinere dette med en drakt eller en tee, uansett hvor stemningen tar deg.

2. Hype Follower:

Virtuell hairstyles for men - Hype Follower

Hvis du må følge den mye hyped om trenden, og du vil se formell og kult å gjøre det, ta en cue fra denne fyren som bestemte seg for å bli stor med håret og samtidig opprettholde det kule utseendet. Håret er igjen snittet fra toppen og proppet opp og tilbake børstet riktig. Hele quiffen slutter i midten av hodet og deretter følger de kortere låsene, som nå tømmer. For sidene har det blitt tydelig trimmet for å bare forlate børstene.

Se mer: Velge en frisyre menn

3. Hipster Look:

virtuell hairstyles for men3

Hvis ubekymret er din stil, gjør denne uttalelsen stykke hår ditt daglige utseende. det er det samme som det tidligere nevnte håret, men denne gangen med litt mer tillegg til den villre siden. Denne frisøren skriker bekymringsløs, men samtidig har den en alvorlig aura som du kan jobbe med. Faktisk er dette en perfekt frisyre for menn som forfølger den tunge sjangeren av musikk. Å holde fronten litt lengre og deretter feie den til siden er faktisk en god idé.

4. Det formelle utseendet:

Virtuell hairstyles for men - formal look

Borte er dagene til intervjuene dine, hvor du måtte gi deg et formål, bare for å imponere sjefen din for å sikre at du tar intervjuer og møter seriøst. Nå med de forskjellige frisyrdosene, kan du få poenget ditt over og fortsatt se flammende varmt gjør det. Dette er en av de formelle hårdosene, riktig snittet og børstet tilbake med gel.

Se mer: Braids frisyrer for menn

5. Den Carefree Look:

virtuell hairstyles for men5

For en college goer eller en ny fyr i blokken, må du holde deg til det minste og samtidig sørge for at du ser de varme tingene du er. Siden vi leder med minimal innsats, bør en god ut av sengen se ut på kneet. Hold midtdelen kort og myk og rygg den til det minste.

6. Riktig kort:

Virtuell hairstyles for men - proper short

Hvis alder er grensen for deg, få alder passende og fortsatt trekk ditt A-spill på med denne frisyren. For et bredere ansikt med små stubber, hold håret på fremsiden kort og skarp, slik at du kan klare det med litt gel. Dette er også en god måte å skjule illusjonen av avtagende hårlinje på. Den korte og skarpe utseendet får deg til å se bra ut.

Se mer: Frisyrer for indiske menn

7. Chocolate Boy Look:

Virtuell hairstyles for men - chocolate

Nå går vi sakte videre til lengre tress utseende. Dette er en perfekt nabo søt nabo frisyre. Hvis du allerede har vokst de fremre låsene, kan du også få dem trimmet og satt på siden, slik at du kan bære av det unge, robuste utseendet med letthet.

8. The Curly Waves:

Virtuell hairstyles for men - curly waves

Som kvinner, liker menn også å vokse ut sine fremre tresses, og derfor, for alle de som fortsatt lider med de utelukkelige låsene og ikke vet hva de skal gjøre med det, gjør låsen ser tiltalende med det robuste utseendet og ut av sengen.

9. De riktige låsene:

Virtuell hairstyles for men - proper locks

Her er den ultimate låsen for de som drømmer lenge. Bare hold låsene til deres naturlige selvtillit og la det vokse ut. Når den er riktig vokst, bare rygg den tilbake på baksiden.

Bildekilde: Shutterstock 3, 5.

Leave A Comment

1 + 2 =