Topp 9 viktorianske frisyrer | Stiler på livet

De viktorianske tider har en eksentrisk appell, og når det gjelder mote og design, tegner moderne mønstre fritt fra fortiden. Hårklippene tar i tillegg på samme måte, og mange av dem har en kjeft av estetisk-ness som er kjent blant de gamle tider. De viktorianske hårklippene er en slik stil som fortsatt respekteres av damene for deres intrikate og herlige utseende. Til tross for det faktum at det i dag er nesten utænkelig for dem å ha på seg stilen hver dag, tar de tid til å lyse deres delegerte storhet på viktoriansk måte mens de gjør seg klar for en fest eller en prom natt.

Victorian Hairstyles Main

Flertallet av damene hadde håret i updo og boller. Krøller var også ekstremt velkjente spesielt blant de unge som stylte tressene sine i ringletter og virvler. Så, her er en liste over de øverste 9 viktorianske frisyrene som kvinner over hele tiden fortsatt elsker og elsker å flaunere. Hvilken er din favoritt?

1. Tykk flettet bun:

Tykk Braided Bun

Det var en klassiker blant de tidene hvor nesten alle kjente personligheter ble sett, flaunting dette i flere portretter og fotografier. Og selv om det ser ganske komplisert ut, er det faktisk ganske enkelt å gjøre. Bare flett hele håret på baksiden og legg et hårdemut over slipsen. Deretter begynner du å sirkle den helt til slutten til den danner en tykk spiral rundt ryggen din!

2. Den klassiske viktorianske oppdriften:

De Classic Victorian Up Do

Ingenting ekstra å si om dette bortsett fra at det er en serie av tidligere epoke. Dekk håret ditt i lyse krøller og ta det helt opp igjen i en bolleformasjon. La noen krøller henges på siden for ekstra effekt. Også det ville være lurt å ha en sidekant til frisøren din.

3. Heavy Curls With Puffy Top:

Tung Curls with Puffy Top

Hvis du er i humør for å se ut som den flamboyante drømmen fra fortiden, kan du prøve denne hårstilen. Det vil kreve at du bruker varmt jern for å få de tunge krøllene rundt håret ditt. Deretter bare trekk dem opp i en topp hår slips med en puffed krone og la krøllene hoppe rundt.

Se mer: Kim Kardashian frisyrer

4. Krøller halvt bundet med side bangs:

Krøller Half Tied With Side Bangs

Hvis du er i tunge krøller, men samtidig foretrekker å forlate håret ditt, er dette en for deg. Legg ganske enkelt hårsegmentene i tunge krøller, og del dem deretter i en topp og en nedre del. Trekk den øverste delen inn i et høyt opp, slik at det både skaper volumet og lengden.

5. Den klassiske viktorianske bunken:

De Classic Victorian Bun

Noen ganger handler det ikke om hvor intrikatisk du knytter eller vri håret ditt. Selv den enkleste hårdosen kan legge til mye historie til karakteren din. Den klassiske viktorianske bun er det beste eksemplet.

6. Moderne viktoriansk ponyhale:

Moderne Victorian Pony Tail

Denne går tilbake til den sene viktorianske tiden, hvor boller og oppdoser ga veien til ponnysøen. Bare dra krøllene tilbake i en høy hestehale som har en midtre parting. Deretter lar du to lange hårstrender hengende fra hver side av ansiktet ditt.

Se mer: Katy Perry hårklipp

7. Royal Pony Tail:

De Royal Pony Tail

Denne hårstilen har en ponyhale med litt vri. Trekk først håret ditt i en høy bouffant og bind deretter ryggen med et prydplugg. Endelig krølle alle løse tråder og la dem hoppe rundt.

Se mer: Taylor Swift frisyrer

8. Den viktorianske jenta:

De Victorian Girl

Bare få en skarp side bang og deretter børste den siste delen av håret ditt. Deretter legger du krøller rundt. Sett et søtt hårbånd med en blomst for å forsegle avtalen.

Se mer: Hårklipp for jenter

9. Flower Girl:

De Flower Girl

Hvis du er fascinert av enkelheten i det viktorianske landskapet, så er dette en for deg. Ikke stort problem, bare midt i håret ditt og legg til myke bølger til det. Fullfør utseendet ved å klippe blomster til den ene siden av håret ditt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 4