Topp 9 vakre asiatiske frisyrer | Stiler på livet

Avhengig av de ulike kulturer, rase, stammer og kaste, har kvinner over hele verden utpekte frisyrer og frisyrer som danner grunnleggende karakterisering. I likhet med kvinner med farget opprinnelse har de vanligvis en tykkere og fyldigere hårhår med en solbrent hudfarge, kvinner i asiatisk opprinnelse har alltid sportet en tynnere, mykere konsistens av hår med porselens hudfarge. I dagens artikkel vil vi snakke om de ulike asiatiske inspirerte frisyrene som du kan sport, ta en cue fra denne artikkelen.

1. Sideveggene:

asiatisk long hairstyles

For å starte, feie håret til siden, og dette inkluderer de myke frontlåsene. Håret her faller mykt over pannen og dekker det mens resten av håret faller fri i korte trinn og lag. Dette utseendet kan perfekt parres med en sommerkjole og glidelåser eller noen høyhalset laced topp. Et lite klipp eller et band kan også se vakkert ut.

2. Pony Up:

asiatisk long hairstyles2

En ponytails har for alltid vært en jente som går å se. Det er en tidlig morgen jogge eller en sen kvelds tur, en hestehale er fikserenes øvre for enhver kvinne og tar utgangspunktet derfra, her er et asiatisk utseende for hestehale. I motsetning til andre faller håret i myke krøller mot enden av ponnien mens basen er sikret med et vakkert bånd.

3. Klassikerne:

asiatisk long hairstyles3

Den fremre nakken på pannen er sannsynligvis den vanligste frisyren man kan se på en asiatisk kvinne. Det er ofte deres underskrift se om vi kanskje og her har vi kjøpt den klassiske ut som vårt A-spill. Håret dekker vanligvis hele pannen og faller deretter rett på sidene.

4. Den lille emoen:

asiatisk long hairstyles4

Emo-utseendet er kanskje ikke på vits, men som alltid har hver asiatisk frisyre et mykt punkt på det. Selv her er emo-utseendet bestående av komplett rett hår med frontlåsen litt feid til siden som danner rive kanter mot enden. En stor bue klips på siden ville fullføre den søte faktoren.

Se mer:  Long Shag Haircut

5. Den øverste bunken:

asiatisk long hairstyles5

En annen av den klassiske frisyren er den høye bun som er dominerende i denne kulturen. Svært opp håret fra forsiden, håret samles høyt oppe rundt kronen på hodet og deretter rullet inn i en tett liten bolle. Ofte på grunn av fin hår konsistens, er bunen flettet ut eller noen løse låser slipper ut.

6. The Swanky Waves:

asiatisk long hairstyles6

Bølger er for alltid en favoritt av mange en kvinne og sportslige de perfekte bølgene her er denne frisyren. Bølger har vanligvis forskjellige typer de viktigste er strandformede bølger, prinsessekrøller og så videre. Den beste måten å få dem på er enten ved å flette håret ditt over natten eller ved å bruke varme ruller på ditt fuktige hår. Uansett ville en frilly frock sammen med dette bare gå perfekt.

Se mer:  Søte raske frisyrer for langt hår

7. Det fjærete utseendet:

asiatisk long hairstyles7

Asiatene er kjent for sitt fine, tynne hår og ofte for å legge til volum på manen din. Du kan velge dette shag-fjær-kuttet utseende som umiddelbart gir håret ditt en sprette og skaper en illusjon av tykkere hår. Du kan forlate håret gratis eller bare knytte det til en ponni.

8. Den halve oppdateringen:

asiatisk long hairstyles8

For å få denne utseendet, start ved å snitte ut håret og deretter rulle håret inn i en halv bolle. La bunken være myk og fri når du ruller den for å plassere og klemme den ned. La resten av håret falle fritt.

Se mer:  Updo frisyrer for langt hår

9. Den fremre ponyen:

asiatisk long hairstyles9

Dette er en søt utseende for de daglige frisyrene hvor hårets fremside er snittet og festet inn i en myk pony foran.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 − = 76