Topp 9 Trendy Long T-skjorter for menn og kvinner | Stiler på livet

Donering lange t-skjorter er ikke et stykke kake for alle. Selv om overdimensjonerte klær gjør det til å se veldig stort ut, men hvis en person kan sport disse ekstremt store t-skjortene, blir det ikke noe mindre enn en fashion statement. I utgangspunktet ble dette designet oppfattet som en moteblundring, men da en rekke kjendiser begynte å bære disse, vokste populariteten seg mangfoldig. Long T-skjorter er uten tvil de mest populære ytre plaggene i hele verden. Kommer i en stil, rekkevidde, størrelse og farger er helt bokstavelig for alle.

Beste menn og kvinner lange t-skjorter for 2017:

La oss utforske 9 lange t-skjorter.

1. Over-sized T-skjorter:

Over-Sized Long T Shirts

Som vi vet at disse er over-sized t-skjorter og noen ganger kommer de til og med i langermet t-skjorte design. Disse er generelt lette og holdbare, og det er derfor foretrukket av de fleste. Vanligvis om du vil finne folk som velger svart-hvitt farge, men det er ellers tilgjengelig i alle farger.

2. Galaktisk design:

Galactic Design Long T Shirt

Disse langermet t-skjorter for kvinner kommer i design av Galaxy. Utskriftene og stoffet er unike og det ser ut til at du er rundt en stor del av stjerner. Denne designen er relativt ny på markedet og en svært foretrukket en.

3. Swag Bandana Style:

Swag Bandana Style Long T Shirt

Vil du se ut som Desi Kalakar Honey Singh! Disse ekstra lange t-skjortene kommer i Swag Bandana-stil som YoYo Honey Singh. For det meste, folk som er glad i sangere og rockstjerner, tar på seg mote og klær som dem for å uttrykke sin takknemlighet.

4. Fashion Killer:

kvinner's Fashion Killer Long T Shirt

En annen funksjon i disse lange lengde t-skjortene er at de ser ekstremt fasjonable ut. Du kan lagre dem sammen med jeans, bukser og til og med galne hatter og caps. Også, akseptere deg så mye du kan, ved å ha på deg et stykke stykke smykker.

5. Mennemote:

Lang T Shirt Men’s Fashion

Menns lange t-skjorter er veldig godt egnet for de som ønsker å imponere andre med sin oppdaterte motefølelse. Markedet og internett er oversvømmet med designene til disse lange t-skjortene. Du kan til og med tilpasse dem etter dine krav og behov.

6. Street Style:

Lang T Shirt In Street Style

Lang t-skjorte menns rekkevidde har også et gatekikk eller et gatestilområde. Guttene ser ut som gangster og definitivt veldig varmt. Du vil alltid finne jenter som drømmer etter skurkene, så hvis en lang skjorte gir deg en gate stil og en dårlig fyr, ser det ut, det er verdt hver krone.

Se mer: Ermeløs T-skjorte for menn og kvinner

7. Kjendis stil:

kjendis Style Long T Shirt

Som tidligere nevnt, fikk lange t-skjorter til menn en inspirasjon fra kjendiser og popstjerner. Dette er veldig vanlig, og hvis du slår på musikkanaler i disse dager, vil du finne maksimal kjendiser i lange t-skjorter. Selv i det siste hadde mange kjendiser dette utseendet.

8. Long Leather T-skjorter:

Lang Leather T Shirts

Et annet utvalg av lange ermer t-skjorter for menn har noen eksotiske design i lær stoff. Enten roret er av lær eller kan være en full t-skjorte består av lær som stoff. Dette er nytt i motemarkedet, og flere og flere bruker det samme.

Se mer: Herre og kvinners Vanlige T-skjorter

9. Long Tail T Shirt:

Lang Tail T Shirt

En annen kategori i langermet t-skjorter for menn er den som er ekstra lang fra baksiden. Disse kalles lange hale t-skjorter som foran og baksiden av disse t-skjortene er forskjellig størrelse. Disse er også ganske vanlig i markedet.

Lang skjorte for menn og kvinner har lenge vært i trend. Du kan utforske markedet for å finne ut de siste trender i dette området og kategorien. Disse er super fasjonable og svært komfortable.

Se mer: Best Slim Fit T-skjorter for menn

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + = 6