Topp 9+ ting å vite før du får en tatovering | Stiler på livet

Planlegger du å få tatt en tatovering? Nå har tatoveringer flyttet fra tabu til tidløs og blitt trend. En nøye planlagt tatovering er en fantastisk ting. Tatoveringseksperter snakker fritt om det vanligste problemet folk når de blir blekkede.

Derfor har jeg i dette innlegget utforsket slike ting å vite før jeg får en tatovering som letter deg å identifisere hva du skal gjøre og dessuten hva du kan forvente for din primære tatoveringskunnskap.

Tingene To Know Before Getting A Tattoo

Viktige ting å vite før du får en tatovering:

La oss finne her med nevnte ting som du bør vurdere når du får en tatovering.

1. Vær forberedt:

Tatovering er en smerteprosess, du kan sitte i stolen i lange timer, og det siste du ønsker er å være i den umoralske sinnstilstanden. Sørg for at du er psykologisk forberedt på det, og du vil dukke opp på toppen.

2. Pass på at nye nåler brukes:

Sørg for at tatoveringskunstneren bruker sterile, engangsbruk og engangsnåler og tatoveringsrør. De må forsegles i sterile pakker og åpnes foran deg. Tattoo nåler må være sterile og engangsbruk.

3. Velg Spot Wisely:

Tatoveringer plassert over bein pluss sener (nakke, ryggraden, ankelbaksiden) på kroppsdeler i forhold til relativt lite polstring (føtter, hender, ledd), sammen med hvor som helst med masse nerveender (fingre, brystvorter, ansikt) vær smertefullt. De aller beste tatoveringer er de som jobber biologisk med kroppens konturer.

Se mer: Få en tatovering

4. Avstå fra å boozing:

Unngå å drikke tungt natten før tatoveringsmøtet ditt. Å være, hungover vil muligens tynne blodet ditt neste dag. Drikk derfor mye vann!

5. Sørg for at du er i god helse:

Hold deg unna å bli tatovert når du er syk! Ikke bare er det smittsomt for ansatte, kunstnere og andre kunder; det kan hemme tatoveringen sin helbredelsesprosess.

6. Allergiske reaksjoner:

De pigmentene som finnes i leppestift eller øyenskygge er også tilstede i tatoveringsblekk. Noen mennesker er kanskje allergiske mot dette pigmentet som kan utløse allergiske reaksjoner. Sørg for at du ikke er allergisk mot pigmentene. Snakk med eksperter før du tar sjansen.

7. Kontroller at Studio og utstyr er rene:

Sørg for at studioet er rent og ryddig, og utstyr som brukes er engangsbruk. Besøk studioet og ta en tur på stedet før du tar beslutningen om å bli blekket. Be om prøver og velg klokt.

Se mer: Beste Tatoveringssett i India

8. Sørg for at du er godt gjenopprettet:

Sørg for at du er godt uthvilt før du skal få en tatovering. Også avstå fra å ta Aspirin fordi det forhindrer blodet i å koagulere, derfor vil du bløde mer.

9. Bruk solkrem:

Hvis du vil ha tatoveringen til å vare lenge, kan du gjøre 10-20 år hvis du holder deg borte fra solen. Hvis du ønsker å beskytte disse fargene og unngå disse linjene fra uskarphet, må du sørge for at du er dekket av solkrem eller bruk langermede klær.

10. Setter pris på din kunst:

Du må vite at asiatisk språkfonter er veldig populære tatoveringer av ikke-asiatisk-språk-høyttalere, siden tegnene selv er flotte. Dette gjelder for hebraisk, arabisk og flere andre språk med elegante glyfer. I det minste sørg for at du forstår din egen kunst.

11. Prising av tatoveringer:

"En førsteklasses tatovering er ikke billig, pluss en billig tatovering er ikke bra". Når valget har blitt gjort for å få en tatovering, må følgende personer for det meste vite: "Hvor mye koster det?" Ikke gå inn for mindre dyre tatoveringer som de kan bli gjort med billig blekk , som kan skade deg senere.

Din tatoveringskunstner vil trolig gi deg både muntlige og skriftlige anvisninger som viser deg hva du skal se etter din nye tatovering i løpet av de kommende ukene. Forsikre deg om at du stiller inn / tar inn størstedelen av dataene utrolig bevisst, ettersom det er viktig at du håndterer tatoveringen din riktig når du reiser gjennom etteromsorgstrinnet, med tanke på sluttmålet for å sikre at alt gjenoppretter seg og i tillegg kan det.

Se mer: Cover Up Tattoo Designs

Bildekilde: Shutter lager

Leave A Comment

77 + = 85