Topp 9 te under graviditet | Stiler på livet

Te er et ritual som alle mennesker i verden holder seg til religiøst. Det ser ikke ut til å endres selv om du blir gravid. Te er bra for forskjellige mennesker og har forskjellige fordeler som inkluderer å øke immunforsvaret, øke immuniteten blant individer blant andre. Det kan også hjelpe deg med å redusere kreftrisiko.

Men i de senere årene har urte-treet kommet inn i scenen, og mange ting har endret seg. Så, hvis du lurer på hva som egentlig er en urte, skjer det å være en sann infusjon av frø og blader. Det kan inkludere roten eller barken hvis det er det du liker. Ingenting angriper deg med en mer positiv effekt og fordeler som urtete.

te during pregnancy

Er urtete trygg under graviditeten?

Selv om det anses som deilig, har urtete så mange kombinasjoner å velge mellom. Ikke all te kan forbrukes når du er gravid skjønt. Ingrediensene eller smaken kan ikke passe deg, slik at ting blir verre for deg. Bedre trygg enn beklager? Dette er en liste over de 9 beste teene å konsumere. Selv om det er trygt, prøv å holde forbruket i sjakk. Det bør forbrukes innenfor grenser og aldri sammenlignet med mat som du har sammen med.

Fordeler med å drikke urte te under graviditet:

Det er mange fordeler med å ha urtete. Å være graviditetsvennlig, den eneste tingen som kan garanteres er at disse aldri vil føre til komplikasjoner.

  • Hvis du ønsker noe mer enn vanlig vann, og kroppen din trenger hydrering, ville det være lurt å gjøre litt urtete på kjøkkenet ditt. De vil helt sikkert hjelpe deg med å gjenopprette din tapte fuktighet.
  • Teen laster deg opp med alle næringsstoffene trenger når du trenger dem mens du er gravid.
  • Den viktigste tingen å huske når man sammenligner fordelene med urtete, er at den ikke inneholder enda en bout av koffein.
  • Stressnivåer og angst er selvsagt senket når du har te, spesielt urte.
  • Når morgensyke vi snakker om, løser ingenting noe mer enn urtete.
  • Å forberede livmoren til arbeid er noe som urtete gjør usedvanlig bra.

Liste over trygt urtete under graviditet:

Tatt i betraktning at du forventer, her er topp 9 teene som du kan drikke opp mens du forventer.

1. Raspberry Leaf Tea:

te During Pregnancy-Raspberry Leaf Tea

Fra den 24. uke kan du drikke en kopp bringebær te. Høyt i kalsium, hjelper denne teen med å forberede livmoren din for arbeid og er rik på magnesium, det hjelper ofte å eliminere risikoen for blødning etter fødsel.

2. ingefærte:

te During Pregnancy-Ginger tea root

Når du spiser ingefærte, går risikoen for morgenkreft betydelig ned. Fordøyelsesspørsmål og magesmerter kan alle løses av ingefærte, som du kan ha rundt 2-3 kopper.

3. Peppermyntte:

te During Pregnancy-Peppermint Tea

Hvis du vil ha en urtete for å hjelpe deg med kvalme og oppkast, bør du prøve peppermyntte. Bortsett fra disse langsiktige fordelene, hjelper det også med å slappe av smerte og ømhet i magesmellene.

Se mer: rooibos te mens gravid

4. Rooibos te:

te During Pregnancy-Rooibos Tea

En te som er flott under graviditeten er rooibostenen. Lastet med antioksidanter, det er godt for fordøyelsen og inneholder også kalsium og magnesium.

5. Nettle Tea:

Tee Brennessel - tea nettle 03

Høyt på næringsstoffer som tilfeldigvis er jern og kalsium blant annet, er denne urtete et godt forslag til gravid kvinne. Teen er ganske vanlig og tas av mennesker over hele verden og av gode grunner.

6. Maskros Tea:

te During Pregnancy-Dandelion Tea

Stor på kalium, teen som har en vanndrivende effekt på gravid kvinne. Å være høyt på kalium, det er forsiktig og effektivt og holder ubehagene i svangerskapet klart. Det hjelper også med vannoppbevaring når du føler deg dehydrert.

Se mer: koffeinfri kaffe under graviditet

7. Sitron Balm Tea:

te During Pregnancy-Lemon tea

Sitronmelte-teen er kjent for sin beroligende effekt. Irritabilitet angst og søvnløshet er alle frigjort når du bruker denne teen.

8. Kamille te:

retts~~POS=TRUNC to Prevent Belching -Chamomile Tea

Søvnløshet og betennelse i leddene kan begge bli løst og kamille te er et middel. Det er en god kilde og magnesium, så vel som kalsium er både rikelig i te.

9. Betelblad te:

te During Pregnancy-Betel leaf Tea

Betelblad te er en god kilde for alle dine ubehag og trang. Det er mer enn ofte at kvinner som blir gravid, kommer ned med trang til mat. Det er i disse tider at betelbladene kommer til din redning.

Teer du trenger å unngå:-

Nå som de teene som er gode for graviditet har blitt dekket, la oss ta en titt på teen for å unngå. Når du vil vite om te som du må fjerne, bør den som er gitt nedenfor gjøre det.

1. salvie te:

Unngå Teas During Pregnancy-sage tea
Består thujone, salvie te er ikke bra for helsen din. Høyt blodtrykk og abort er de vanlige symptomene på å ha salvie te, og det er derfor det må unngås.

Se mer: løvetann te under graviditet

2. persille te:

Unngå Teas During Pregnancy-Parsley Leaves tea

En te som påvirker utviklingen av babyens vekst er persille-te. Økt risiko for abort er ulempen, og dermed persille te burde være ute av listen.

La oss bare håpe at alle dine spørsmål relatert til typen te du skulle ha ble løst. Hvis du er gravid, kjøp kosttilskuddene og arbeid på disse helsemessige fordelene til deres beste med disse topp 9 teene. Så når du føler at du er anstrengt eller har en hodepine som ikke vil gå bort, legg deg på kjøkkenet ditt og bry deg ut den varme koppen te. Det vil gjøre kunsten og hjelpe deg med å slappe av også graviditeten din, og dermed gi deg en flott tid gjennom månedene.

Leave A Comment

76 + = 84