Topp 9 Taylor Swift frisyrer | Stiler på livet

Er du en del av Taylor Swifts fanbase? Vis din kjærlighet til din favoritt teenage sensasjon ved å sporte hennes frisyrer!

1. lange krøller:

taylor swift hairstyles

Taylor Swifts mest sportede lange frisyre med noen stramme krøller kastet ned på slutten. Uformelt ved sin tilnærming, er denne frisyren ganske populær blant sine fans.

2. Flettet opp gjør:

flettet up do

Hvor de fleste jenter ville bruke et hårbånd, erstattet Taylor den kunstige med en naturlig ved å skape pannebåndet ved å stylere det med håret. Hun stilte en del av håret inn i en tynn flette som går over hodet og til slutt ender i en flettet opp bak. Porsjonen som er foran hodebåndet er stylet i silkeaktig smell som tvinger oss til å beundre sine elegante øyne.

Se mer: Kim Kardashian Haircuts

3. Bangs With Long Tresses:

Pannelugg with long tresses

Denne er en ren og polert frisyr for vakre lange tresses. Å gi av en slags egyptisk vibe, har denne frisyren helt rett hår uten krøller eller bølger. Bangs er dristige og uttrykksfulle mens lag og teksturer i håret snakker for seg selv.

4. High Bun:

Høy bun

Stylet med middelslang hår, denne frisyren er ganske elegant og trendy. Håret er delt inn i en forside og en bakre del, den forreste delen er utformet i strålende øyenrammer, og noen relativt lange hårstrenger er også til stede på hver side av kantene som rammer ansiktet (eller kinnbenene, for å være nøyaktige) . Den bakre delen av håret trekkes tilbake og er bundet opp i en høy bolle.

Se mer: Katy Perry frisyrer 2015

5. Bohemian Bun:

taylor5

Bohemian frisyrer har noe slags mysterium for dem. Taylor Swift ser definitivt ut som en prinsesse i denne frisøren. Hun donned på denne frisyren for innspillingen av musikkvideoen for hennes buster-sang "Love Story". Frisuren har en bolle som er sammensatt med twirled hår. Alt rotet i håret tar en endelig form i bunken, og det generelle utseendet på denne frisyren sammen med hairbandet er ganske utsøkt.

6. Middels krøller:

Medium curls

Dette er en annen av hennes mellomstore frisyrer som har håret som har sterke, definerte krøller. Håret starter rett og ender med å være i flamboyant krøller. Denne frisyren kan være en utfordring for amatørene å style, så det anbefales at du besøker noen som er godt kjent med prosessen med styling av hår på en profesjonell måte. Sideskille er synlig som gir et pent utseende på denne frisøren.

Se mer: Moderne viktorianske frisyrer

7. Lav ørepony:

Lav ear pony

Dette er en lav hestehale frisyre, men hestehale ikke henger ved siden av nakken hennes, men den ligger rett bak hennes venstre øre. Håret er delt på den ene siden og deretter børstet til sidene og bundet opp i hestehale som deretter strømmer over hennes venstre skulder til armene hennes. Håret på forsiden dekker en del av pannen og hjelper med å avlede oppmerksomheten til sine vakre øyne.

Se mer: Frisyre til jenter

8. Retro Look:

retro look

Dette er en pinnet opp frisyre hvor hun har kuttet sitt lange hår og holdt det til halslengden. Hennes hår er utformet i form av sterke krøller med veldefinerte bølger (ikke ringletter). Bølgene begynner polert, men har et tydelig rot rundt kantene. Hårpinner brukes for å gjøre krøllene mer håndterbare og holde dem satt opp på plass.

9. Navy Look:

marinen look

Med sitt lange krøllete hår og med hetten på toppen ser hun ut som en SHIELD-agent fra etter 2. verdenskrig. Mesteparten av hennes skjønnhet kommer fra hennes feilfri ansiktsstruktur som er en perfekt oval. Hennes middels tykke hårkvalitet er best for styling slike fantastiske krøller og bølger. Krøllene danner også sidevegger på forsiden og volumet legges på håret av slike vakre lag markerer kjevelinjen veldig bra..

Leave A Comment

− 8 = 1