Topp 9 Sunn Lav Kalori Frokost Oppskrifter | Stiler på livet

Det har blitt sagt om og om igjen at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Utallige helsepersonell har lagt vekt på frokostens betydning. Å holde dette i bakhodet står vi ofte overfor et dilemma om hva som består av en sunn frokost som også er lav på kalorier. De fleste som er desperate for å gå ned i vekt har en tendens til å hoppe over frokost helt og holdent for å unngå kalorier som kommer med et gjennomsnittlig frokostmåltid. Heldigvis er det definitivt mulig å ha sunn frokost uten å gå på kompromiss med vektvisning. Les videre for å vite om sunde frokostmat som du kan lagre med lavt kaloriinnhold.

1. Kombinasjon av kiwifrukter, gresk yoghurt og blåbær til frokost:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 1

Det er på ingen måte nødvendig at morgenmålet ditt må være en stor kaloriaffære som består av smørbrød, egg og kaffe blant annet. Du kan gi den gjennomsnittlige frokosten en frøken for en fruktig kombinasjon av 3 ss fettfattig gresk yoghurt bestående av 24 kalorier, 50 gram Blåbær verdt 29 kalorier og en hakket kiwifrukt med så lite som 42 kalorier. Bland dem sammen i matprosessoren for å lage en smoothie som er både fylling og mindre enn 100 kalorier.

2. Ett stort kokt egg:

lav calorie breakfast

Hvis du ikke har tid til en utførlig frokost før du rusker på jobb, bør et stort kokt egg bestående av 100 kalorier holde deg til middagsmiddagen eller en lett mat senere på dagen. 1 stort kokt egg har akkurat mengden proteiner for å holde energinivåene opp til neste måltid.

3. Hele måltidsmat og honning:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 3

For de av oss med en søt tann er det naturlig å kreve at sukkerhastighet om morgenen. Dette behovet kan lett møtes uten å kalle opp kalorier. En skive helmelk brød bestående av rundt 55 kalorier med to ss honning verdt 40 kalorier bør være god nok til å lette din søte tann. Antioxidantegenskapene til honning har også lagt til helsemessige fordeler, bortsett fra vekttap.

4. eggerøre og sopp:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 4

Et middels stort egg bestående av rundt 78 kalorier kan forvrides sammen med 100 gram ferske sopp verdt 13 kalorier for å lage et måltid som ikke bare er deilig, men sunt. Ta gjerne med urter som persille eller Basel for smak.

5. Sultana rosiner, gresk yoghurt og knuste mandler:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 5

Dette deilige måltidet består av en blanding av knuste mandler, sultanas og gresk yoghurt, ikke bare herlig for smaksløkene, men også lavt på kaloriene. For å opprettholde en kalori telling som er 95 kalorier. bare bland sammen 3 ss fettfri gresk yoghurt, en spiseskje Sultana rosiner og 4 hele mandler.

Se mer:  Lavmettet fettdiett

6. Vannmelon:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 6

Ikke å ha tid til å tilberede frokost før du går på jobb betyr ikke at du må hoppe over dette måltidet helt. Bare ha en stor del vannmelon som veier rundt 300 gram og nyt en sunn fruktig frokost med mindre enn 100 kalorier. Vannmelon er også kjent for sine fuktighetsegenskaper.

7. Mashed Bananer Og Honning:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 7

Bare smør opp en liten banan bestående av rundt 90 kalorier og varm i mikrobølgeovn. Drizzle de banede bananene med en halv mateskje honning verdt ti kalorier og nyt en deilig frokost bestående av totalt hundre kalorier.

Se mer:  Lav kalori Middag Oppskrifter

8. Spinat Omelett:

Spinat-Egg-White-omelett-4

Lag en enkel omelett med et middels stort egg og 60 gram frisk grønn spinat. Egget vil normalt bestå av rundt 78 kalorier, mens spenaten skal fungere opp til rundt 16 kalorier. Nå har du deg selv en sunn frokost med mindre enn 95 kalorier.

9. Grøt Med Honey Drizzle:

Sunn Low Calorie Breakfast Recipes 9

Kok 25 gram grøt havre i vann for å lage en tykk grøt. Legg kanelpinner til smak. Drikk grønen din en halv teskje honning for å lage deg en deilig frokost med mindre enn 100 kalorier.

Se mer:  Low Calorie Lunch Ideas for vekttap

Bilder Kilde: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 33 = 43