Topp 9 Små Tatoveringer På Håndled Med Bilder | Stiler på livet

Tenåringer og unge liker å sport små tatoveringsdesign som enkelt kan gjøres. Mange mennesker liker heller ikke overdreven mengde farger eller needling som en stor skala trenger. Derfor liker mange å få mindre mønstre gjort. Et veldig vanlig sted og lett sted å gjøre disse som kan være fremtredende, slik at disse kan vise seg, er håndleddet. For de som ikke vil at de permanente fargene farger huden, kan de prøve ut noe som er midlertidig som vannoverførings klistremerker. Disse er lett tilgjengelige i forskjellige stiler som tribal, frimurerisk eller til og med floral. Disse er også ganske enkle å fjerne med laser eller andre teknikker. Hvis en person ikke er sikker på designen, kan de også kjøpe midlertidige klistremerker og bruke disse til en fest.

Beste Små Tatoveringer For Håndled:

Nedenfor er de øverste 9 små tatoveringer på håndleddet som en person bør definitivt prøve.

1. Små triangler Tatoveringer på håndleddet:

liten tattoos on wrist

Dette er en veldig kunstnerisk og lett å sport tatovering. Disse er gjort i blyant og også i mørk farge som trekanter. Disse geometriske mønstrene kan være ganske enkle og funky for tenåringer til sport. Disse tar mindre plass, og disse kan gjøres av unge gutter og jenter på innsiden av håndleddet hvis de ikke ønsker å vise disse av når de er i skoler eller høyskoler. Det er en av de søteste små håndledd tatoveringer for jenter.

2. Ugle Shape Små Tatoveringer På Håndledd

tatoveringer on wrist 2

Dette er et veldig lett å bruke tatoveringsmønster. Dette er en ugleform med en kunstnerisk halvmåne som lett kan gjøres. Imidlertid er kompleksiteten en svært viktig sak i dette tilfellet. Dette bør gjøres i en skikkelig prosedyre av en god kunstner som vet hvordan man skal gjøre riktig skygge og skygge. Siden uglen ikke er stor i størrelse, bør fargene også velges for å gjøre denne preget og stilig.

3. Små fugl Tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 3

Dette er et stilig skriftmønster med ord og også en fugl. Dette er et dovemønster som kan være veldig kunstnerisk for de som skal sport, som ønsker en fugl som design. Disse er lett å sport av både jenter og tenåringsgutter. Dette krever ikke overdreven bruk av farger. Derfor bør disse derfor gjøres av en god kunstner.

Se mer: Neck Tattoos For Women

4. Små trekant geometriske tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 4

Dette er en annen veldig kunstnerisk geometrisk stil som kan være sport av de som vil ha svært liten størrelse design for håndleddet området. Disse bør gjøres i et valg av farge som en person er behagelig iført. Dette er en av de beste små håndledd tatoveringer for kvinner.

5. Post posttype Små Tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 5

Dette er en postposttype tatovering. Dette er ganske kunstnerisk. Dette kan være sport av de som ønsker å sport noe annerledes og ikke den vanlige fargerike eller andre tribal design. Dette er ganske moderne og lett å bære, så vel som dette kan fjernes lett, og problemet med hudfarging kan ikke være der. Dette er den populære, små tatoveringsdesignen for menn på håndleddet.

Se mer: Kule Hip Tatoveringer For Jenter

6. Funky geometrisk mønster Små Tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 6

Dette er et funky geometrisk mønster som kan gjøres på begge håndleddene. Disse er funky og også ganske tribal stil. Disse kan enkelt gjøres av tenåringer.

7. Små blomsterdesign Tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 7

Dette er en gammel skole floral design som kan gjøres på håndleddet. Dette er et designer mønster og kan derfor være en god stil for jenter til sport. Dette kan gjøres i farger. Dette er den beste floral designen små tatoveringer for håndleddet.

Se mer: Tattoo Designs for menns underarm

8. Små blomster Tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 8

Dette er et tatoverings mønster arbeid som kan gjøres ved hjelp av et hvilket som helst valg av farge eller litt skygge og skygge.

9. Pil geometriske små tatoveringer på håndleddet:

tatoveringer on wrist 9

Disse kan være gode tatoveringer for tenåringer. De kan bruke midlertidige eller permanente mønstre med noen armbånd eller armbånd og gjøre disse ser funky ut. Dette er en av de beste små håndledd tatoveringer for menn.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 1