Topp 9 Redken Shampoos | Stiler på livet

En ganske interessant start på et feilfritt nytt venture, Redken-selskapet startet med stylisten Jheri Redding og modellen Paula Kent, skakte hendene sammen i 1960, og dermed kalt navnet Red-Ken. Deres tilnærming i motsetning til alle de andre var litt annerledes. De trodde på å utforske den vitenskapelige siden til feilfritt hår som bare innebar at et nytt revolusjonerende konsept skulle bli født som gjorde. Dette selskapet patenterte sine revolusjonerende stiler med å infusere proteinfornyelser og rekonditioneringer, og på ingen tid har deres venture blasted av til en fantastisk start. I denne artikkelen vil vi diskutere om denne svært revolusjonerende stilen i form av sjampo som tilbys av Redken-selskapet.

Populære og beste Redken Shampoos:

1. Redken Body Full Shampoo:

Redken shampoos

Kroppens full sjampo fra Redken er en ypperlig volumiserende sjampo for slank tynnhår som har en tendens til å veie deg ned. Sjampoen smelter i seg selv hvete og bomullsekstrakter mens tilstedeværelsen av non-stop volumkompleks og interlock protein nettverk holder håret tangle gratis og livlig.

2. Redken All Soft Shampoo:

Redken all soft shampoo

Redkens alle myke sjampo forsøker å holde håret så mykt og smidig som mulig uten å miste vekt på næringsfaktoren. Dette er grunnen til at i denne sjampoen kan man finne keratinaktiver som ikke bare vil legge til smidig tekstur i håret ditt, men også styrke det fra folliklene, mens den berikede arganoljen deltar i fuktighet og næring.

3. Redken Extreme Hair Strengthening Shampoo:

Redken extreme hair strengthening shampoo

Redken ekspertiserer seg alltid i revolusjonerende vitenskapelige plager, dette fokuserer på ekstremt hårstyrking. Lipidene og ceramidet blandes inn med sitt patenterte 3D-reparasjonsproteinkompleks, legger kroppen til håret i halsen mens du slår ut tressene dine.

4. Redken Color Extend Shampoo:

Redken color extend shampoo

Et kjemisk farget hår vil alltid be om ekstra beskyttelse, og det er akkurat det Redkens farger forlenger sjampoen gjør. Ikke slik at fargen kan spre seg eller brytes ut, fargestrømshampoen leveres med UV-strålebeskyttelse som forlener levetiden til ditt fargebehandlede hår.

5. Redken Forfriskende Detox Shampoo:

Redken refreshing detox shampoo

Den avgiftende sjampoen bruker havets godhet til å hjelpe deg med å frigjøre giftet og stresset fra håret ditt mens du renser hodet på urenheter og smuss. Mild på håret bruker sjampoen Soyaprotein og aloe Vera sammen med sjøalger og havkalon for å forynge og fylle håret ditt.

Se mer:  Revlon Hair Shampoo

6. Redken Time Reset Shampoo For Aging Hair:

Redken time reset shampoo for ageing hair

Bekjempelse av 5 tegn på hår aldring, først og fremst limpness, graying og brittleness, gjør tiden reset shampoo klokken bakover for at håret ditt infiserer sitt patenterte livsviktige 5-kompleks som ikke bare beskytter og nærer håret ditt, men også gjenoppliver den tapte ungdommen fra håret ditt.

7. Redken Diamond Oil High Shine Shampoo:

Redken diamond oil high shine shampoo

Vil diamant som glitrende hår som skinner og glitter som du basker i sin glød. Diamantoljeskinsjampoen bruker glitrende oljekompleks og sammenlåsingsproteinettverk for å styrke og nærme håret ditt som gjør sløyfe døde hår til en pulserende haug.

Se mer: Organix Shampoo India

8. Redken Blonde Idol Sulfate Free Shampoo:

Redken blonde idol sulfate free shampoo

En spesiell godbit for lys skyggelagt hårfarge, denne sjampoen kommer uten sulfat som vil forlenge lengden på farge mens du legger skinne og volum i kroppen din.

9. Redken Real Control Nourishing Shampoo:

Redken real control nourishing shampoo

Shea smør infuses med jevn kontrollerende ceramide som legger vitalitet og kropp til håret ditt mens du reparerer og gjenoppliver hårskade, gjør håret håndterlig og fuktet.

Se mer: Dove Dry Shampoo

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 + = 60