Topp 9 Rangoli Designs With Dots | Stiler på livet

Rangolis spiller en stor rolle i de forskjellige indiske ritualene. De er et vanlig syn i festsesongen. Rangolis er i utgangspunktet mønster tegnet av indianerne på gulvet med bakken ris. Monokrom rangolis anses å være de vakreste. Det er mange komplekse og intrikate rangoli-motiver, men de vakreste er de med prikker. Denne artikkelen vil utdanne deg om de beste rangoli-designene som dristes med dotmønsteret.

Enkle og attraktive Rangoli Designs med prikker:

1. The Colorful South Indian Dotted Rangoli:

Rangoli designs with dots

Denne typen rangoli-design følges i festivaler som Pongal. Designet er fylt med vakre farger som bygger opp hele designen. Rangoliene har også et vakkert firsidig mønster som gjør at den ser autentisk ut

2. Den mest komplekse Rangoli design med prikker:

De most complex rangoli design with dots

Denne designen er forskjellig fra ethvert design du noensinne har sett. Det viser en ottekant design som sport enkle mønstre inne design med prikker. Prikkene er forbundet med hverandre ved hjelp av en annen farge som gjør denne designen så unik.

3. Simple Dotted Rangoli Design:

De simple dotted rangoli design

Denne designen er enkel i forhold til de forrige. Her trekkes en sirkel i midten og andre intrikate mønstre gjøres rundt omkretsen. Uten tvil er dette en av de vakreste festive designene noensinne, og er ofte gjort på bengalske anledninger.

4. De fem parallelle prikkene Design:

De five parallel dots design

Denne vakre 5 prikkede designen er veldig vakker. I midten er en prikk ferdig og et komplisert mønster gjøres ved å bli med de fire prikkene i de fire hjørnene. Mange små prikker er trukket gjennom hele designet som er videre forbundet. Mange farger kan påføres på de tomme delene av denne designen. Gult, rødt og blått vil imidlertid være den beste fargekombinasjonen for denne designen.

5. Dot Rangoli Design for Diwali:

De dot rangoli design for Diwali

Denne utformingen er ofte observert under tilfeller som Diwali. Som den forrige, er dette designet også gjort ved hjelp av det parallelle punktmønsteret. Her brukes hvit og rosa bakken ris til å pynte rangoli-designen. Så nå er du nå hvordan du gjør det, hold det på din å gjøre liste for neste Diwali.

Se mer:  Nyttår Rangoli Design Bilder

6. Rangoli Design med prikker for nybegynnere:

Rangoli design with dots for beginners

Dette er en mye enklere design og den er beregnet for nybegynnere. Her er blader og blomster ferdig med prikker inne i dem. Du trenger ikke å være ekspert for å gjøre dette designet. Alle kan gjøre det lett med tålmodighet. Ulike farger kan brukes til å gjøre dette designet mer attraktivt.

7. The Small Dot Rangoli Design:

De small dot rangoli design

Denne lille prikken rangoli design er et mesterverk. Den sport et unikt stiplet mønster som er videre sammenføyet. Mange bakte risfarger kan brukes på dette designet for å gjøre det ser mer attraktivt ut. Det er en av de beste rangoli designene noensinne.

Se mer:  Indian Rangoli Designs Bilder

8. Small Rangoli Design med prikker:

De Small Rangoli Design with Dots

Dette er den vakreste rangoli med prikker. Her er bildet tegnet grovt på et papir før den endelige søknaden. Stikkene er tegnet i et parallelt mønster og fylt med vakre farger som forskjønner hele designen.

9. Dotted Floral Mehndi Design:

De dotted floral mehndi design

Denne spesielle rangoli-designen er fylt med vakre blomstermønstre. Punktene er gjort i mellom og til sidene av floral design. I midten er det et annet unikt mønster som ser ut som å styre hele designen.

Se mer: Hvordan lage Rangoli-mønstre

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

37 − 29 =