Topp 9 protein shakes for vektøkning Stiler på livet

Å få vekt, må du få muskelmasse på en mye sunnere måte i forhold til forbruk av kalorier i form av mettet fett og karbohydrater. Avhengig av proteiner å få vekt er det mye bedre da det er mindre sjanser for tilknyttede sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. For eksempel, hvis to personer tar 1000 kalorier hver dag, men en bruker mer proteiner, sammenlignet med den andre. Personen som har mer proteiner og mindre karbohydrater og fett ville vise et sunnere mønster av vektøkning med økning i muskelmasse og mindre andel av fettlagring i kroppen. Så når du er på vektøkning diett, må du sørge for at minst 15 til 25% av dietten din består av proteiner.

Hvis du vil øke inntaket av proteiner på en morsom og velsmakende måte, bør du prøve å legge til protein shakes i kostholdet ditt. Husk at du må bruke disse protein shakes som kosttilskudd og ikke erstatning da disse fyller, og du vil kanskje ikke føle deg som å spise noe etter å ha tatt disse. Så ikke kompromitter på kostholdet ditt per se og i stedet ta disse som en formiddag snack eller i stedet for kveldste.

Best Protein Shakes For Weight Gain:

Her er noen få enkle å forberede protein shakes som du kan lage på egen hånd i forhold til de rent kommersielt tilgjengelige som er beryktede for å ha mange bivirkninger.

1. Kaffe Vanilje Rist:

protein shakes for weight gain

Du kan forberede dette ved å legge to skudd av vaniljesmaket proteinpulver til nesten en og en halv kopper melk og tilsett deretter kaffesmaket is eller kaffepulver til smak.

2. Orange og Protein Combo Shake:

Protein shakes for weight gain2

Klem ut juiceen fra 3 til 4 ferske appelsiner og legg til en skje med ufarget protein til juice. Du kan eller vil ikke legge til sukker i henhold til din smak. Du får også et ekstra boost av vitamin C med denne oppskriften.

3. Havregryn Shake:

Protein shakes for weight gain3

Tilsett 1 kopp tørr havregrynpulver til noen finhakkede mandler. Legg til lavmælt melk, to skudd med proteinpulver og en halv bordsske med kanelpulver for rik smak.

4. Bananprotein risting:

Protein shakes for weight gain4

Ta ett glass lavt fett, skummet melk. Legg til en scoop av myseproteinpulver til det. Ta også en banan og bland alt godt i en mikser. Du Banana-protein smoothie er klar.

5. Jordbær Protein Smoothie:

Protein shakes for weight gain5

Legg 4 til 5 ferske hakkede jordbær til ett glass med lavmjólk. Deretter legges to skudd med Whey proteinpulver. Bland godt og det er det.

6. Egg og Choco Protein Fiesta:

Protein shakes for weight gain6

Til en kopp skummet melk, legg eggvit fra ett egg. Deretter legger du til en spiseskje med peanøttsmør sammen med to skudd med sjokoladeprotein.

Se mer:  Ramdev Baba Yoga For Weight Gain

7. Egg Delight Shake:

Protein shakes for weight gain7

Sprekk penn 3 egg. Til dette legges 2 til 3 skudd med vaniljeis sammen med en kopp melk. Til slutt legg til 2 skudd med vaniljeproteinpulver. Bland godt i en mikser og din sunn protein egg glede er klar.

8. Mango Smoothie:

Protein shakes for weight gain8

Legg biter av moden mango i fettfattig yoghurt. Legg til en skje skje lønnesirup / honning og et dash vanilje essens. Du kan også legge til en halv te skje sitronsaft som en freshener. Bland alt sammen for en frisk og velsmakende smoothie.

Se mer:  Vektøkning i perioden

9. Papaya Protein Smoothie:

Protein shakes for weight gain9

1 ½ kopp papaya til ½ kopp nonfat vanlig gresk yoghurt. Legg til litt ingefærpasta og en scoop proteinpulver. Bland godt. Legg til litt honning for søthet

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 5