Topp 9 Populære Black Bras For Woman | Stiler på livet

Vil du legge til svarte bras i garderoben din? En svart bh er et essensielt plagg for klær og stilarter fra den klassiske balconetten, kontur og faller gjennom for å presse opp, lang linje også myke koppbraser. Et overlegent antrekk som starter med et godt fundament som betyr at det er å plukke ut undertøyene, kan være like viktig som de faktiske antrekkene du har på deg. Å bære bras kan være vanskelig. Det er også tid til å ha på seg også svart nakenbriller.

Ingen stilregel er helt rett fram. Svart, absolutt, er et perfekt valg når du har på seg en mørk skjorte, for eksempel burgunder, sjokolade ellers navyblå. Hvis du har en ren svart topp, er den helt egnet til å ha en svart bh under den, uten å sette en kamisol blant de to, fortsatt hvis den svarte bhen kikker gjennom.

Beste Black Bras med bilder:

Her er våre 9 beste svarte bras med bilder som følger oss.

1. Vero Moda Solid Black Bra:

svart bras

Sett inn en stilig vri på dameundertøyet ditt med denne svartfarvede BH fra VERO MODA. Denne brillen passer godt på skuldrene dine med brede skulderstropper. Maskfronten sørger for god pustevennlighet, mens strappy back design sikrer god passform. Utformet fra polyester spandex, gir denne bhen stor strekkbarhet.

2. Arshiner Big Girls 'Fashion Crop Black Bra:

Arshiner Big Girls Fashion Crop Bras

Dette er jenter Training Bras i Fun Patterns, det innebærer 95% bomull / 5% Spandex. Det innebærer også elastiske bomullsmessige bevegelser som inneholder en klassisk avlinger som er ledningsfri. Her gir vi et av eksemplene; En størrelse: Bust: 64-82 cm / 25-32 ", Lengde: 25 cm / 9.8

3. Triumph Soft Blonde Black Bra:

Triumph Soft Lace Bras

Dette er en ikke-kablet bh med blonderkantede kopper som gir total støtte. I denne pakken inneholder det svart farget bh. Materialet som brukes i disse er 90% polyamid samt 10% elastan.

4. Angel Molded Underwire Black Bra:

ENGEL Moulded Underwire Bras

Du kan fylle på nødvendigheter med disse vakre bras. Produktformet er i fullmønster. Festing innebærer Krok og øye. Materialet 64% polyamid, 31% polyester og 5% elastan, det er kablet og også polstret bh. Det innebærer også justerbare stropper. Dette inkluderer også midtbue. Den er også tilgjengelig i forskjellige farger.

5. Floret Solid Black Bra:

Floret Black Solid Bra

En må-ha i den indre slitasje samlingen av hver urbane kvinne er denne svarte bh av Floret. Laget av bomulls tekstil, vil denne bhen tilby rikelig støtte, samt berolige for brystet ditt.

Se mer: 36D Bra

6. Calvin Klein Undertøy Polstret Push Up Black Bra:

Calvin Klein Underwear Black Padded Push up Bra

Lacy i tegning, denne sexy svartmalte bh av Calvin Klein Underwear vil være et forbløffende valg for å informere din dameundertøy. Denne underwire bh passer perfekt til deg og gir deg god støtte. Legg merke til at den er laget av nylon spandex stoff; det vil være tøyelig pluss enormt avslappet å ha på seg.

7. Enamor Black Bra:

Enamor Black Bra

Det er spesialisert på et tiltalende design; denne sortfarget bh fra Enamor fortjener et bestemt sted i dameundertøyet. Denne energiske bh lover å gi brystene ønsket løft, mens de ikke-polstrede koppene gjør det avslappet å ha på seg hele dagen. Denne bh er laget av en blanding av 92% bomull pluss 8% spandex, denne vanlige bassen er lett i vekt pluss overlegen i dyktighet.

Se mer: Rosa Bras

8. Clovia Cotton Lett polstret Underwire BH I Svart Med Hvit Utskrift:

Clovia Cotton Lightly Padded Underwire Bra In Black

Denne bomullsbelagte bh-brystet sammen med hvite prikker på den burde være det søte alternativet i dameundertøyet. Den tynne gule blonder pluss den lille, små matchende bue på forsiden, bygger også den veldig eksepsjonell.

9. Jockey T-skjorte Svart Bra:

jockey Black T-Shirt Bra

Hvis du er dårlig tilpasset bras, unngår du ikke å ha på deg kjærlighetstoppe pluss kjoler, etterpå er det tilfelle du bytter til denne svartfarvede en BH fra Jockey. Den er produsert av klargjort fra bomullspandex; denne feilfri bh vil låne deg ønsket komfort i tillegg passer. Virkelig verdt, denne ikke-kablede pluss ikke-polstret bh vil komponere en flott beregning til din undertøy kompilering.

Se mer: Jenter i rød bh

Jeg håper at den ovennevnte fantastiske svarte bras-artikkelen er nyttig for deg og de har på seg lett.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6