Topp 9 Nail Art Brushes | Stiler på livet

Nail art børster er et utmerket tilbehør for neglelagring. Nail børster er et krav for hver kvinne. Nail børster kommer i mange former og størrelser som er utmerket for daglig bruk. Hovedbruken av en nagel børste er å unngå spilling og overdreven bruk av neglelakk. Den beste delen om nail art børster er at den kan bli funnet på nesten hvilken som helst butikk uavhengig av fabrikatet. Mange bruker normale små børster som følger med neglelakk, men du får også separate nagelbørster som kommer utelukkende for neglelakk. Nail art er en veldig høy end og en voksende kunst som mange mennesker over hele verden har nå vedtatt. På samme måte som tatoveringer har folk begynt å vedta nail art som en svært populær måte å få tilgang til.

Berømte Nail Art Pensler i India:

Gitt nedenfor er noen flotte nagel kunst børster for din populære bruk.

Detailer Pensel:

spiker art brushes

Denne flate komposisjon børsten er perfekt for alle dine neglelakk tilbehør. Penselen avsluttes til et tips på slutten. Detaljebørsten virker godt som navnet antyder for detaljene til hver negleliste. For å tegne svært intrikate arbeider som blomster og andre detaljerte verk, er dette den perfekte børsten.

Stripping Brush:

spiker art brushes2

Dette er en lengre børste med mer definerte børster. De definerte børstene gir bedre nail art situasjon. Den spisse tips hvis det er veldig definert for mye arbeid. Å lage lange linjer er perfekt når du bruker en pensel. Stripebørsten er en svært effektiv børste og en av de beste i partiet.

Vinkelbørste:

spiker art brushes3

Denne penselen er kuttet i en 45 graders vinkel som er en veldig flat børste. Den vinklede penselen kan brukes til å lage ganske få intrikate design. En vinkel børste er perfekt for alle negler kunst design. Vinkelborsten er tilgjengelig på alle kosmetiske butikker rundt om i verden.

Se mer: Hvordan gjøre Ombre Nails

Renere børste:

spiker art brushes4

Rengjøringsbørsten er perfekt og en fantastisk representasjon av nail art pensler tilgjengelig i markedet. Rengjøringsbørsten brukes til å rengjøre neglelakk som lekker rundt fingrene når du oppretter neglelisten. Rengjøringsbørsten er tilgjengelig i alle kosmetiske butikker.

Crooked Detailer Brush:

skjev-detailer-børste

Den kroke detaljerte børsten som den normale detaljborsten har også blitt opprettet med en spiss spiss som bidrar til å skape de intrikate designene du elsker. Den kroke detaljerte børsten har bare ett unntak for at det er mer bærbart som det er lettere å bruke for deg.

Se mer: Vanndekaler for negler

Shader Pensel:

spiker art brushes6

Skyggebørsten er en absolutt skjønnhet i kosmetiske verden. Skyggebørsten lar deg skygge veldig upåklagelig design over fingrene dine. Nyanser du kan bruke med shader børste vil øke elegansen og skjønnheten i neglelisten din. Shader penselen er veldig nyttig og en må ha.

Linerbørste:

spiker art brushes7

Utmerket for korte veldefinerte slag, er nail art brush en meget godt utstyrt kunst pensel. Linerpenselen er veldig nyttig fordi den skaper et veldig godt miljø for å lage noen veldefinerte slag. Foringsborsten er tynn og enkel å bruke.

Se mer: Dekorative materialer

Ventilbørste:

spiker art brushes8

Vifterpenselen er en veldig god børste av flere årsaker. Vifterbørsten kan brukes til å opprettholde et godt nivå av luftbørstestropper som er gode for utmerkede neglelakseffekter. Ved å blande fargene på børsten vil det bli en godt vedlikeholdt situasjon.

Dotterbørste:

spiker art brushes9

Ønsker du å lage en damefugle eller en polka dot nail art design, er dette den beste børsten å bruke fordi den veldefinerte børsten er helt strålende i dette aspektet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 15 = 22