Topp 9 leker for 1 måned gammel baby | Stiler på livet

Babyer blir klare og blir modne raskt med alderen. Derfor bør du være spesielt oppmerksom på at de ikke blir utsatt for eksplisitt innhold og alltid forblir under riktig tilsyn. Din 1 måned gamle baby kan se gjenstander omtrent 8-10 inches unna og kan ikke lage detaljer eller spektrum av farger. Når du snakker med dem, ser de veldig tett ut og observerer. De elsker å bli holdt og søke trøst. Deres knyttneve er vanligvis stengt på dette stadiet, og plutselige og høye lyder kan skremme babyene. Det er noen utrolig fantastiske leker for 1 måned gamle babyer som diskuteres i denne artikkelen. Hvis du leter etter leker for 1 måned gammel baby gutt eller jente, slutter søket ditt her.

Topp 11 leker for 1 måned gamle babyer er som følger.

1. Kick and Play piano:

Leker for 1 Month Old Baby 1

Dette er et fantastisk leketøy som krever litt god plass til oppsett. Det holder babyens kropp aktiv og lar ham også ha det gøy. Spark og piano er et fantastisk leketøy som holder babyen i glede hele tiden. Det foreslås at barnet ikke skal bli utsatt for dette leketøy like etter å ha spist. Han bør ta litt god hvile og deretter leke med den. Tilsyn fra en veileder eller foreldre er nødvendig.

2. Melodi Gym:

Leker for 1 Month Old Baby 2

Melodi gym for babyer er også et annet fantastisk produkt. Den kommer med fargerike leker som henger fra toppen som barnet kan se på mens han legger seg ned. Hele greia har blitt vakkert designet for en måned gammel babyer som effektivt vil mate sin fascinasjon. Melodi gym er ganske populært blant barna og kan sies å være en av de beste lekene til 1 måned gamle babyer.

Se mer: Leker i 3 måneder gammel baby

3. The Soft Toy Tortoise:

Leker for 1 Month Old Baby 3

De fleste barna elsker elefanter. Deretter er det noen slags som elsker skilpadder. Det er noen 1 måned gamle barn som er fascinert av skildpaddenes skall. De elsker å spille med det mye. Denne er mer spesiell, da det gjør en søt støy når du berører den eller trykker den hardt nok. Ungene vil tilbringe nesten hver time med bevissthet med denne leken. Legetøyet er så vakkert at selv foreldre vil kjøpe å kjøpe dette til barna sine, selv om deres 1 måned gamle babyer ikke krever en.

4. Animal House Toy for 1 måned gamle babyer:

Leker for 1 Month Old Baby 4

Denne spesielle leken kommer med et hus sammen med noen dyr rundt den. Legetøyet heter "My Forest Friends", som er et veldig populært leketøy sett og er produsert av en av de beste baby leketøy produksjon selskaper i verden, basert i USA. Legetøyet er fullt av underverk og kommer også med en liten, fargerik bok med retning og små bilder som skal utdanne barna om hver dyrs funksjon.

5. The Beauty Mirror:

Leker for 1 Month Old Baby 5

Har du til og med oppdaget en baby når han ser seg selv i speilet for første gang? Skjønnhetsspeilet er produsert ved hjelp av fargerik og attraktiv plast sammen med et delikat glasspeil, spesielt for barna. Disse lekene vil hjelpe barna til å utvikle en følelse av selvtillit fra en svært liten alder. Det kan sies å være en av de beste lekene til 1 måned gamle baby jenter og er en av de beste lekene for en måned gammel baby gutt også.

Se mer: Leker i 2 måneder gammel baby

6. bilen:

Leker for 1 Month Old Baby 6

Hvis du leter etter 1 måneders babylegetøy, er alternativene dine ikke begrenset. Dette er noe interessant og nesten hvert barn vil elske dette. Bilen kan skyves av en forelder eller veileder, og babyen kan sitte på den, og han vil føle seg som om han kjører den. Dette kan hevdes som en av de beste babyleketøyene til 1 måned gammel.

7. The Sunggauppy Bouncer:

Leker for 1 Month Old Baby 7

Bare legg barnet på det, og det vil gjøre resten. Den snuggapuppy bouncer kommer med avslappende musikk for den første måneden og kan gjøre babyen glad innen sekunder. Denne bouncer er ideell for små babyer å bli satt i oppreist stilling, og det er helt trygt. Babyer kan nå se foreldrene sine og alt rundt dem i en annen visning.

8. Lysduken:

Leker for 1 Month Old Baby 8

Her har vi et annet vakkert og ekstremt populært leketøy for barna. Denne kluten lyser om natten og kommer med flotte tegneseriebilder, noe som kan hjelpe barnet med å ha en god søvn. Høy kontrast Farger og dyremønstre stimulerer barnets visuelle sans mye. Babies på dette stadiet kan se omtrent 8-10 inches unna. Disse lyse lysene fanger definitivt oppmerksomheten deres.

9. The Tummy Wedge:

Leker for 1 Month Old Baby 9

Mammekilen er en fantastisk tidspiller og 1 måned gamle babyer vil elske det. Tummy tid er ikke slutten på kosninger, dette er en perfekt størrelse lekematte, slik at babyene dine føler seg krammet og de holder babyen din engasjert. Matten har små dyr festet til det og babyer elsker å forstå og utforske de søte, små dyrene. Den quiltede matten gir god komfort.

10. Infantino Spiral Activity Toy:

Topp 9 leker for 1 måned gammel baby | Stiler på livet

Denne aktivitets leketøy er en av de beste lekene for en måned gammel baby gutt og jenter. De holder babyene engasjert med sine livlige farger og sensorisk interaksjon. Dette kan lett festes til barneseng, barnevogn og bilsete. De 4 lekene henget hjelper barnet til å oppnå sanseverdige milepæler og hjelpemidler i motorfag og visuell utvikling.

11. Taf-leker i bilens spillesenter:

Topp 9 leker for 1 måned gammel baby | Stiler på livet

Dette er en perfekt gave til foreldre som kjører rundt med sine spedbarn. Foreldre trenger ikke å bekymre seg for sine babyer, da speilet hjelper dem å holde øye med sine babyer og lekene holder babyen engasjert. Lekene kan justeres til barnets rekkevidde og gjør reiser morsomt for små babyer.

12. Infantino Gaga Shake, Turn, Link & Teethe Aktivitetssett:

Topp 9 leker for 1 måned gammel baby | Stiler på livet

Dette leketøyet fra Infantino vil få babyen til å gaga med 4 sensoriske leker. Det hjelper babyer å utvikle sine motoriske ferdigheter. Høy kontrast, teksturer og aktiviteter vil holde de små hendene opptatt og la barnet utforske aktiviteter som risting, spinning, tannkjøtt etc. Dette settet er bærbart og kan festes til høye hår, barnevogner, barnesenger og bilseter.

Bortsett fra aktivitetsleker for 1 måned gammel, er det noen aktiviteter du kan hengi deg til med de små.

1. Massetid:

Babyer svarer på berøring fra fødselen, og dette er også en flott tid å knytte sammen med ditt lille bunke av glede. Massasjer gir taktil komfort og babyer nyter deres massasje tid.

 • Legg forsiktig barnet ditt på et mykt håndkle eller et teppe.
 • Ta forsiktig av babyens klær en om gangen.
 • Hell noen dråper babymassasjeolje i håndflaten og gni håndflatene for å varme oljen.
 • Masser forsiktig babyens kropp som starter ved siden av tærne.
 • Vri babyen rundt og følg den samme prosessen.
 • Ta noen forholdsregler som - ikke gni olje på ansiktet som det kan komme inn i hans øyne og sjekk for å se om barnet ditt er allergisk mot hvilken som helst olje.

2. Tummy Play:

Ta av babyens klær eller du kan spille dette etter babyens bad. Snakk med babyen din og gni forsiktig på magen hans. Sett ansiktet nær babyens mage og snakk og syng.

Sørg for at du modulerer stemmen din fra lav tone til høyt nivå. Mellom sanger, sørg for at du kysser babyen din.
Også, gjør øyekontakt med en måneds gammel baby. Dette er en fin måte å knytte sammen med babyen din.

Godt gjort mor! Din lille er endelig her! Forbindelsen og følelsen du får etter å ha holdt barnet ditt er i utgangspunktet uovertruffen, og du føler deg ønsket om å sikre henne og støtte henne for alltid.

Uansett hva du kanskje tror, ​​er en måneds gammel uvanlig følsom overfor henne. Hun bygger gradvis opp lytteferdighetskapasiteten og visjonen. Før måneden er over, kan du oppdage at hun reagerer på de strålende skyggefulle lekene. Plutselig og støvende oppstøt kan forvirre din lille også.

Dette er tiden da barnets fremskritt ligner en orkan. Når du forsinker å undersøke henne, kan du se de medfølgende formative imprints.

 • Før måneden er over, kan du oppdage at de er tyngre og større enn tidligere.
 • Til tross for at de ikke kan få et håndtak på leketøy, vil de vite om det.
 • De kan gradvis begynne å oppleve at de har en duft som minner om deres foreldringsfigur.
 • Til tross for at deres syn ikke har helt opprettet, kan de se objekter på nærhet.
 • På de underliggende dagene vil de for det meste holde øynene stengt, men med tiden vil de begynne å reagere på flotte fargetoner og differensierende motiver.
 • Spedbarnet vet om stemmen din siden den tid de var der i livmoren din. Konverter med spedbarnene dine. Spedbarn verne de sarte og mildrende lydene enn de boisterøse segene.

Se mer: Beste leker for 4 måneder gammel

Ovenfor var noen av de beste lekene til babyene som allerede er 1 måned gamle. Ungene elsker farger, søt musikk, etc. som de kan ha det gøy og helt forholde seg til. Hvert leketøy er nøye utvalgt basert på tilbakemeldinger og vurderinger fra foreldrene om at barna har det gøy med disse lekene.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 75 = 80