Topp 9 Kim Kardashian frisyrer | Stiler på livet

Kim Kardashian sporter en avlang ansiktsform med hår som er langt og veldig tykt. Hvis du passer til disse håregenskapene, så sjekk ut de beste 9 av frisyrene som er oppført nedenfor, og få håret ditt stylet som en celeb!

1. halv opp halvveis ned:

Halv up half down

Dette er en sannsynligvis den vakreste av hele halve oppe frisyrer donned av Kim. Det ser ut som oppfyllende og vakkert. Håret er delt inn i forsiden og bakdelen. Frontdelen er delt i midten med en distinkt skillevegg mens håret bak er delvis bundet opp og delvis løsnet. Håret i fronten blir også løs og det dekker en del av kinnbenet hennes, og gir henne en avlang ansiktsform en vakker proporsjon.

2. Front Bangs:

Front bangs

Intelligent stylet, smelter på forsiden nesten hele pannen og dermed skaper en illusjon av en mer symmetrisk ansiktsform. Bangs er vakre øyne innramming seg som divert oppmerksomheten til øynene. Resten av håret er la for å klappe nedover skuldrene mens du viser strålende bølger som fremhever kjeftlinjen.

Se mer: Katy Perry frisyrer

3. Side feid Bangs:

Side swept bangs

Ingen annen frisyre av henne er like riktig som denne for å vise sitt tykke, voluminøse hår. Håret tar bare opp gigantiske områder over hodet og flaunts selv. Siden gråt smekk utmerke seg på sin oppgave å gi det avlange ansiktet en illusjon av en vakker oval en. Håret som renner nedover skuldrene har betydelig volum og dermed fremhever og rammer kjevebenet og kinnbenet også.

4. Pompadour:

Pompadour

En generell pompadour frisyre, den flaunts volumet på toppen mens du opprettholder et slank utseende på sidene så vel som på den bakre delen av hodet. Håret er børstet tilbake og blåser tørket samtidig for å gi det det fine, slanke, men touslede utseende.

Se mer: Enkel viktoriansk frisyrer

5. Høy Bun:

Høy bun

Selv om hun har en avlang ansiktsstruktur, har ansiktet en unik egenskap. Vanligvis er avlange ansiktsformer preget av et stort panne, men ansiktsegenskapene fordeler seg jevnt og dermed har hun en panne som ikke er for stor eller for liten. På grunn av dette kan hun ganske enkelt sport frisyrer som dette trukket opp bun. Den har tett opptrukket hår som da blir bundet opp i en stor, høy bolle. Det overordnede utseendet på denne frisyren er polert, pent og profesjonelt.

6. Høy hestehale:

Høy ponytail

En ikke så polert hestehale, men definitivt en vakker en! Denne hestehale frisyren er stylet ved å børste tilbake håret og bare knytte den opp i en hestehale. Den eneste tingen hva denne frisyren sier er at du ikke alltid trenger fancy frisyrer og hårklipp for å se vakker, noen ganger gammel er gull!

Se mer: Taylor Swift hårklipp

7. Polert Lav Pony:

polert low pony

Påføring av hårkrem blir absolutt nødvendig for å oppnå dette høypolerte utseendet. Håret er børstet flatt mot hodet slik at det nesten silhuetter formen av det og er bundet tilbake i form av en lav hestehale som henger ved siden av nakken.

8. Brushed Back Mohawk:

børstet back Mohawk

Ser ikke denne frisyren ut som en Mohawk fra siden? Vel, en Mohawk, men absolutt ingen strengt en. Det er ikke nødvendig med hårklipping i dette tilfellet; det er bare styling som betyr noe! Hvis du er riktig utformet, kan du oppnå dette utseendet uten ekstra innsats og se ganske funky!

9. Slank Ryggbørste:

slank back brush

Igjen, en annen av Kims slicked back hair gjør det, men i dette er håret ikke bundet opp i en lav ponni eller i en høy bolle, men det løsner å strømme ned godt under hennes skuldre. Dette er en av de enkle stylede frisyrene som krever minimal styling og gir maksimal effekt på publikum!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =