Topp 9 Hjem Remedies for kaldt for barn | Stiler på livet

Barn er mer utsatt for sykdommer enn voksne, da deres immunsystem fortsatt utvikler seg. Immunsystemer i bestemte hvite blodlegemer er grunnlinjen til kroppens beskyttelse. Uten immunforsvaret ville kroppen din være åpen for enhver sykdom som kan forårsake fullstendig og total ødeleggelse inne i deg. Spis derfor sunt og hold deg i form som vil bidra til å holde immunsystemet ditt funksjonelt. Det er normalt at barnet lider av forkjølelse eller feber da det er en mild sykdom, lett å hente og lett å kvitte seg med. Barna kan utvikle seg kaldt på grunn av en plutselig værforandring eller på grunn av visse matvarer de har spist. Forkjølelsen har generelt ikke en spesiell kur og sakte forsvinner etter en gang, men for å få fart på prosessen kan visse husholdningsvarer brukes.

hjem remedies for cold for kids

Disse husholdningenes hjelpemidler for å bli kvitt forkjølelse er gitt nedenfor:-

Mest effektive hjemmemedisiner for kaldt for barn:

Hvile:

hvile er nøkkelen for å hjelpe barnet ditt til å kjempe mot kulde. Kald og feber går vanligvis hånd i hånd og forårsaker normalt at barnet føler seg sløv og dårlig. rikelig med hvile tillater at barnets immunsystem effektivt bekjemper bakteriene som forårsaker kulde. Mens barnet hviler hvite blodlegemer spredt over hele kroppen, utrydder enhver form for sykdom som forårsaker bakterier.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Kald og Feber

Fuktig luft:

En forkjølelse kan også føre til overbelastning i brystet som kan føre til hoste. Inhaling fuktig dampende luft er den beste måten å smelte slimet i brystet, slik at barnet kan puste fritt. Ta en bolle og koker litt vann, legg deretter et håndkle rundt barnets hode og la dem puste inn og ut dypt og dermed inhalere dampen fra vannet.

Masse vann:

Glass of water

Pass på at barnet ditt har rikelig med vann i løpet av dagen, da kampen for å ødelegge bakteriene i kroppen kan gi barnet alvorlig trøtt og hydrert. Vann vil bidra til å redusere feber og holde kulde i sjakk. Vann er en generell avgift som naturlig renser kroppen og tillater uønskede bakterier å bli lettet via urinveiene.

Honning:

Honning 6

Noen få skjeer med honning sammen med varm te, varm sjokolade eller melk er de beste måtene å holde kulde og feber i sjakk. Honning har mange utrolige egenskaper som styrker blodet og holder magen ren. Honning er en velkjent middel for naturlig medisinering og kan brukes til å behandle en rekke sykdommer.

Se mer: Hvordan kurere hoste under graviditet

gargling:

Saltvann kan hjelpe barnet ditt å bli kvitt sår hals som er vanlig i løpet av en kulde. Årsaken er at forkjølelse forårsaker hoste og kontinuerlig hosting vil helt sikkert føre til ondt i halsen. Stryk derfor en moderat mengde salt i et glass Luke varmt vann og be barnet ditt om å gurgle med det. Disse vil berolige sårområdet av barnets hals.

Kyllingsuppe:

Kylling soup1

Det sies at kylling suppe for å behandle en forkjølelse er en gammel koner fortelling, men det er sikkert at kyllingsuppe er en naturlig relaxer. Kyllingsuppe er rik på protein og vitaminer som hjelper i kampen mot kalde bakterier. Det kan være en legende, men det er sant at kyllingsuppe er den perfekte maten for å helbrede barnet ditt.

Ekstra væsker:

Frukt Juices 5

Sammen med vann ekstra væsker som juice kan også gis til barnet for ytterligere å styrke immunforsvaret og i tide vil barnet begynne å føle seg bedre.

Se mer: Hjemmehjelp for hoste hos barn

Hode høyde:

Kald forlater ofte visse barn kvalme, derfor propping opp hodet er en god måte å fjerne kvalme. Å gjøre dette sammen med de ovennevnte metodene, vil hjelpe barnet ditt å bli kvitt kulde om noen dager.

Dampgummi:

vaporub

Et annet middel for å glatte en overbelastet bryst er ved å bruke dampgass. Varm en klut i dampen av kokende vann og bruk sjenerøst på de overbelastede områdene. Hoste opp slim er naturlig etter at dette er fullført.

Bildekilde: Lukkermengde, 6.

Leave A Comment

− 1 = 2