Topp 9 helsemessige fordeler av Bell Pepper | Stiler på livet

Bell peppers er små kraft hus av vitaminer, A, C og K, sier helse eksperter. Bortsett fra det er bell peppers en rik kilde til antioksidanter som vi alle vet, bidrar til å forhindre og støtte.

klokke pepperCellskade

 • Kreft
 • Aldersrelaterte sykdommer
 • aldring
 • Immunitet
 • Senker betennelse
 • Senker risikoen for leddgikt
 • Bringer ned astma
 • Reduserer blodpropp
 • Gjør bein sterk
 • Holder celler i form og vekk fra oksydasjonskoblingene
 • Høy i karotenoider og lycopen
 • Hjelper slår kreft i blæren, livmorhalsen, bukspyttkjertelen og buken også
 • Hjelper med å forhindre lungekreft, hos røykere spesielt eller passive røykere også
 • Rik på fytokjemikalier
 • Gir kroppen fiber

Helsemessige fordeler med Bell Peppers:

1. Bell peppers er rike kilder til vitamin C, som som vi vet er en antioksidant som hjelper kroppen å bekjempe kaoset opprettet av frie radikaler, skyldnere å bli klandret for celle skader. Hvis den raske økningen av frie radikaler ikke holdes i sjakk, kan en alder raskere enn ellers tenkt, og kan også være vert for varierte helseproblemer og problemer også. Vitaminene som finnes i paprika hjelper faktisk med å kontrollere infeksjoner av forskjellige typer, gjør huden lys og hjelper også med kollagenutvikling. Gummi, bein og tenner og jevne blodkar ville b være sterkere over tid, takket være paprika

Se mer: Bygghelsemessige fordeler

2. Bell peppers er også en rik kilde til karotenoider, alle farger av paprika som er. Disse er egentlig pigmenter som gjør at veggene av veggie virker så. Menneskekroppen omdanner disse til vitaminer og retinol, som er bra for øynene og visjonen i stor grad, og til og med for hud og immunitet også. beta karoten er kjent for å være en kraftig antioksidant og kan bidra til å få problemer med hjerte og kreft også, sier helse eksperter.

3. Bell peppers har rikelig med lycopen i det, og derfor er veggens farger så sterke og lyse. Dette er igjen en veldig kraftig antioksidant, som vil bidra til å beskytte cellene i kroppen og forhindrer oksidasjon av blodcellene også.

4. Strålende kreft kan gjøres unna med, når vi begynner å spise paprika fra tidlig alder, spesielt menn, sier kilder. Dette skyldes at veggie ville ha en høy mengde lycopen i den, noe som reduserer følsomheten hos menn og kvinner som faller byttedyr mot hjertesykdommer, angrep og slag i det lange løp

5. Overflod av zeaxanthin og lutein som finnes i paprika, på en konsentrert notat kan hjelpe med øyehelseproblemer. Disse vil være karotenoider som finnes i de fleste frukter og veggies, som hjelper øyens nese fra makuladegenerasjon.

Se mer: Kamillefordeler

6. Hvis du vil ha mer fiber i måltidene dine, kaster du opp en salat med paprika i det, sier helsepersonell. Kostfiber i paprika er rikelig tilgjengelig, som lett fordøyes av kroppen og karbohydrater absorberes lett også. Selv fettene og proteinene brytes ned lett, takket være kostfiber som finnes i den.

7. Ved hjelp av kostfiber som finnes i paprika, kan man forsikre seg om at fordøyelsessystemet holdes lykkelig. Selv tyktarm og tarmene holdes også lykkelige. siden fiberen absorberer det ekstra vannet i maten vi spiser og hjelper med enkle tarmbevegelser neste morgen

8. Kolesterol og blodtrykk senkes i stor grad, spesielt når rå paprika blir konsumert.

9. Bell peppers hjelper med å redusere smerter, vondt og betennelse, og fremmer også langsom sukkerabsorpsjon også. dermed blodsukker holdes i sjakk og ingen smerter å plage seg også

Sammendrag:

en. Bell peppers har minimal kalori telle, så en kopp det ville ikke gjøre deg feit, infact du ville være sunt å spise i stedet.
b. Bell peppers er en rik kilde til vitaminer, spesielt vitamin C som holder immuniteten sterk og huden lyser.
c. Bell peppers er en rik kilde til karotenoider og fytokjemikalier, sier eksperter, spesielt beta-karoten som ville velsigne kroppen din med rikelig med antioksidanter
d. Bell peppers er anti-inflammatorisk veggies, som bringer ned vondt og smerter
e. Bell peppers hjelper med å redusere eller senke LDL og dårlig kolesterol
f. Bell peppers kontrollerer og senker diabetes
g. paprika styrer og senker blodtrykket
h. Bell peppers har kraftige mineraler og næringsstoffer, viktig for kroppen
Jeg. Bell peppers har svovel, noe som er viktig for å bekjempe celler som forårsaker kreft
j. Bell peppers har vitamin E som bidrar til å holde huden myk, smidig og ungdommelig
k. Bell peppers har B6, et vitamin som er nødvendig for helsen og trivselet i sentralnervesystemet, og for cellefornyelse også
l. Bell peppers har lutein som holder øyesynet i trygge hender.

Hvis du ikke har lyst til å poppe i noen paprika i den råformen, finnes det oppskrifter på nettet som du kan laste ned og bruke. Hvis du har dine egne oppskrifter å dele med oss, vennligst send dem inn, slik at de oppskrifter du bruker med paprika kan deles med en og alle.

Mor natur har så mye å by på, og hvis vi starter nå, vil vi leve lengre og mye mer meningsfylte liv, sans behovet for kostbare operasjoner og medisiner på et senere tidspunkt. Så ha paprika i salatene dine daglig.

Se mer: Helsemessige fordeler med kanel

Disse var de beste ni grunnene til at vi elsker bell pepper. Hvis du vil dele noen av dine tips og ideer med oss, vær så snill å skrive inn eller kommentere nedenfor. Vi elsker å høre fra deg som vi elsker å dele med deg.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

24 + = 27